YURTHABER

Kapat

Burma’dan Şampiyonlara Hediye

Atakum Belediye Spor Kulübü’ne bağlı futbolcular Samsun’da düzenlenen Mini Minikler ve Küçük Dev Adamlar Ligi’nde...

Atakum Belediye Spor Kulübü’ne bağlı futbolcular Samsun’da düzenlenen Mini Minikler ve Küçük Dev Adamlar Ligi’nde elde ettikleri başarılar nedeni ile Atakum Belediye Başkanı Metin Burma tarafından ödüllendirildi.

2000 ve 2001 doğumlu küçüklerin katıldığı ve 40 takımın mücadele ettiği Mini Minikler Ligi Şampiyonu olan, 2002 ve sonrası yaş gurubunun yer aldığı Küçük Dev Adamlar Ligi’ni ise üçüncü olarak bitiren Atakum Belediye Spor Kulübü futbolcuları Atakum Belediye Başkanı Metin Burma’nın konuğu oldu. Futbolculara gösterdikleri başarıdan dolayı birer hediye veren Başkan Burma, “Bir işe giriştiğinizde inanmanız ve konsantre olmanız, başarmanız ile eş anlamlıdır. Siz inandınız ve başardınız. Biz her alanda iddialı olan bir ilçeyiz. Bu, sporu da kapsıyor. Spor alanında da büyük gelişmeler yaşayacağız. Zaman içerisinde ilçemiz spor tesisleri açısından son derece önemli bir yere gelecektir. Bizi kentleşme ve gelişme bakımından tüm Türkiye tanıyor. Bu sporda da aynısı olsun istiyorum. Bu da sizin sayenizde gerçekleşecek. Centilmence mücadelenizi ve emeğinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat