YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa siyasetini bir araya getiren düğün

Bursa Ak Parti kurucu il yöneticilerinden Fahrettin Yıldırım, Burcu Yılmaz ile hayatını birleştirdi.

Bursa siyasetini bir araya getiren düğün

Bursa Ak Parti kurucu il yöneticilerinden Fahrettin Yıldırım, Burcu Yılmaz ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahı Bursa’nın siyasi simalarını da bir araya getirdi.
Fahrettin Yıldırım ve Burcu Yılmaz çifti Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdi. Çiftin şahitliğini ise Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali yaptı. Nikah merasimine dönem bakanlarından Faruk Çelik, Meclis İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri Mustafa Esgin, Refik Özen, Ahmet Kılıç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Ismail Hakkı Edebali, Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çok sayıda Ak Partili il ve ilçe yöneticileri katıldı. Yıldırım çiftine evlenme cüzdanını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş takdim etti.

Bursa siyasetini bir araya getiren düğün

Bursa siyasetini bir araya getiren düğün

Bursa siyasetini bir araya getiren düğün

Bursa siyasetini bir araya getiren düğün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler