ÇOCUKLAR KURBAN KANI TEMİZLEDİ
Kırklareli’de Kurban Bayramı'nın ilk günü kılınan bayram namazının ardından vatandaşlar belediyenin kurban kesim noktalarına akın etti. Küçük çocuklar ise kurban kesiminde aileleri ve kasaplara yardım etti.
Kırklareli Belediyesi tarafından şehrin 4 farklı noktasında kurban kesim noktası oluşturuldu. Bayram namazının ardından vatandaşlar kurbanlarını kestirmek için sıraya girdi. İstasyon Mahallesi’ndeki noktada küçük çocukların ellerine hortum ve süpürgeyi alarak aileleriyle kasaplara yardımcı olmak amacıyla kesilen kurbanların kanlarını temizledi. Bazı çocuklar ise sıra bekleyenlere çay servisi yaptı. İlk gün, şehir genelinde kurban keserken 4 kişinin kendini yaralayarak, hastaneye başvurduğu bildirildi.



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz