Türkiye-Almanya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, Almanya’da hükümeti oluşturan birlik partilerinin (CDU/CSU) Grup Başkanvekili Andreas Schockenoff ve beraberindeki heyet ile TBMM’de görüştü.
Görüşmede Türkiye’nin AB süreci, Türkiye-Almanya ilişkileri, Türkiye’nin Ortadoğu’daki rolü konuları ele alındı. CDU/CSU Grup Başkanvekili Andreas Schockenoff, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz