YURTHABER

Kapat

Çanakkale’de Mahkumlara Seminer Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Habacı, Çanakkale...

Çanakkale’de Mahkumlara Seminer Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Habacı, Çanakkale Yarıaçık Cezaevi’nde yatan mahkûmlara “Kader ve Kadercilik” konulu seminer verdi. Seminere 300 mahkum katıldı.

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinin topluma hizmet uygulamaları kapsamında, mahkum kimselerin milli ve manevi değerler açısından desteklenmesini amaçlayan seminerde kader ile kaza ilişkisi ve kişiyi suça iten faktörler anlatıldı. Yrd. Doç. Dr. Habacı, cezaevinde zamanın nasıl değerlendirebileceği konusunda da bilgi verdi. Hürriyetin ve hür yaşamanın önemi, sabır, ikili ilişkiler konularının da anlatıldığı seminerin sonunda, mahkumların soruları cevaplandırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat