YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canpolat çalışmaları yerinde inceledi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde vatandaşlarla bir araya gelip sahada devam eden çalışmaları denetlemeyi sürdürüyor.Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve başladığı ilk günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye, sahada devam eden çalışmaları denetlemeye devam ediyor.

Canpolat çalışmaları yerinde inceledi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde vatandaşlarla bir araya gelip sahada devam eden çalışmaları denetlemeyi sürdürüyor.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve başladığı ilk günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye, sahada devam eden çalışmaları denetlemeye devam ediyor. Bu çerçevede Başkan Canpolat, Ulubağ Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Canpolat, ilgili müdürlüklere gerekli talimatları verdi. Ardından mahallede başlatılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Canpolat, yetkililerden bilgiler aldı.
Canpolat, “Şuanda Ulubağ Mahallesindeyiz. Hem Fen İşleri ekiplerimiz burada yeni yol açma, dolgu ve stabilizesini yapıyorlar hem de aynı zamanda mahallemize kazandıracağımız yeni park ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Mahallemize çok güzel bir park kazandırıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl mahallemize çok amaçlı kültür evi ve içerisinde muhtar evi olacak şekilde yapmayı planlıyoruz. Haliliye Belediyesi olarak sahada hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Burada konuşan Ulubağ Mahalle Muhtarı Mahmut Polat ise, “ Mahalle muhtarı olarak Sayın Başkanımız Mehmet Canpolat’tan Allah razı olsun. Parkımızı yollarımızı yapıyor. Çalışmalar mahallemizde dört dörtlük devam ediyor. Bu hizmetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Canpolat ve beraberindekiler denetimlerin ardından bölgeden ayrıldı.

Canpolat çalışmaları yerinde inceledi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler