YURTHABER

Kapat

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzon'da:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Fani dünyada kendi geleneklerimizi, göreneklerimizi yaşatacağız, ama en ileri teknoloji ile yaşayan toplumlarla birlikte

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Fani dünyada kendi geleneklerimizi, göreneklerimizi yaşatacağız, ama en ileri teknoloji ile yaşayan toplumlarla birlikte aynı seviyede bulunacağız" dedi.

Bakan Bayraktar, beraberindeki Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile Akçaabat ilçesine bağlı Kayalar Mahallesi'nde, bir mobilya firmasına ait şubenin açılışına katıldı.

Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, bu açılışların Türkiye'nin gelişmesini ve kalkınmasını gösterdiğini belirterek, "Bundan 10 sene önce böyle görkemli bir mağazanın burada açılacağına kimse inanmazdı" diye konuştu.

Ticaretin yüzde 99'unun cesaret olduğunu ifade eden Bakan Bayraktar, şöyle devam etti:

"Dürüst olmak ve güven vermek en önemlisidir. Trabzonumuza kaynak getirecek bu gibi mağazaların artması gerekiyor. Küçük esnafımızın da birleşerek bu tip açılışlar yapması lazım. Fani dünyada kendi geleneklerimizi, göreneklerimizi yaşatacağız, ama en ileri teknoloji ile yaşayan toplumlarla birlikte aynı seviyede bulunacağız."

Bakan Bayraktar, daha sonra Şırnak'taki çatışmada yaralanan özel harekat polisi Murat Özen'i, ilçenin Dürpınar Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Ziyaret, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Trabzon'un Akyazı beldesindeki Akyazı Spor Kompleksi inşaatında da incelemelerde bulunan Bakan Bayraktar, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Muhabir: Burak Altunöz / Tuğba Yardımcı Mısır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat