YURTHABER

Kapat

Çocuklar Konak’ta Tiyatro Keyfi Yaşadı

. Konak Belediyesi’nin kültür ve semt merkezlerinde her gün farklı etkinliklerle, çocukların hayal dünyalarına yeni...

Çocuklar Konak’ta Tiyatro Keyfi Yaşadı

. Konak Belediyesi’nin kültür ve semt merkezlerinde her gün farklı etkinliklerle, çocukların hayal dünyalarına yeni renkler ekleniyor.

Konak Belediyesi Dr.Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi, birbirinden güzel oyunlarla çocuklara tiyatro keyfi yaşattı. Gerçek bir çocuk olmaya çalışan tahta çocuk Pinokyo’nun öyküsü ise, Konak’ın dört bir yanından anasınıfı öğrencilerini düş dünyasına çekti. Tiyatro Elma’nın sahnelediği ‘Pinokyo’ adlı tek perdelik oyunda çocuklar kahkaha tufanı yaşadı.

Çocuk gelişimini kültür ve sanatla destekleyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, “Çocukların kültür, sanat, spor ve bilimle büyümesi; özgüvenli, birbirlerinin fikirlerine saygılı, çağı yakalamış bir toplumun oluşması demek. Özellikle tiyatro, yaşama hazırlayan, empati kurmayı öğreten yönleriyle çok önemli” diye konuştu.

Çocuklar Konak’ta Tiyatro Keyfi Yaşadı

. Konak Belediyesi’nin kültür ve semt merkezlerinde her gün farklı etkinliklerle, çocukların hayal dünyalarına yeni...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat