Hatay'ın Dörtyol ilçesi Çökek yaylasında aşırı yağmurlar sonrası yaşanan sel ve heyelanda göçük altında kalarak hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.
Sabah saatlerinde yayladan indirilerek Dörtyol Devlet Hastanesi morguna konulan Fatma Üstünel ile torunları Nisanur ve Nidanur Ertunç ile hastanede hayatını kaybeden Ökkeş Doğan ve Muammer Arif Canbolat'ın cenazeleri otopsi için öğlen saatlerinde Dörtyol ve İskenderun belediyelerine ait ambulans ve cenaze araçları ile yola çıkmıştı. Saat 15.00 sıralarında Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilen cenazelere burada kesin ölüm sebeplerinin tespiti için otopsi yapılacak.



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz