Çorum'da aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.
Kent merkezinde yoğun olarak devam eden yağış, Ankara - Samsun karayolunda trafiği felç etti. Bölge trafik ekiplerinin yardımı ile araç akışı güçlükle sağlandı. TIR'lar ve diğer araçlar, kaygan yolda zor anlar yaşadı.
Kar her ne kadar hayatı olumsuz etkilese de bazı vatandaşlar keyfini çıkarttı. Kentin en işlek caddesi Gazi'ye inen insanlar doyasıya kar topu oynadı. Çorumlu vatandaşlar son yılların en yoğun kar yağışına şahit olduklarını dile getirdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz