Çukurova Üniversitesi’ne (ÇÜ) yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, kente adaptasyonunu sağlamak için Merkez Park’ta ‘Hoşgeldin Şenliği’ düzenlendi. Öğrencilere, şenlikte Adana kebabı ikram edildi.
ÇÜ Öğrenci Konseyi tarafından, üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilerin, şehre ve üniversiteye adaptasyonunu kolaylaştırmak için Merkez Park’ta ‘Hoşgeldin Şenliği’ düzenlendi.
Etkinliğe katılan öğrenciler, burada Adana kebabıyla tanışırken, çimlerde çeşitli oyunlar oynayarak, birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.
Merkez Park’taki pikniğin ardından, Adana’da önceden belirlenen yerleri öğrencilerin kendilerinin bulması istendi. Böylelikle, Adana’ya yeni gelen öğrencilerin, kenti tanıması amaçlandı.
Etkinliklerin sonunda, düzenlenen çekiliş ile öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz