YURTHABER

Kapat

Deskkop’tan Ak Parti Düzce İl Yönetimine Ziyaret

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu AK Parti Düzce İl yönetimini ziyaret...

Deskkop’tan Ak Parti Düzce İl Yönetimine Ziyaret

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu AK Parti Düzce İl yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Düzce yeni yönetimine ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu AK Parti Düzce İl yönetimini ziyaret etti. Ziyarette esnaf kefalet kooperatifinin faiz oranları ve kredi limitleri hakkında geniş bilgiler alan İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu esnaf kefalet kooperatiflerinin esnaf için önemli olduğunu bu anlamda Düzce Esnaf Kefalet Kooperatifinin başarılı bir şekilde çalıştığını belirterek “Bu çalışmalarından dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı‘da esnaf kefalet kooperatifin 25 bin TL’ye kadar yüzde 6 faiz 25 bin TL’den sonra yüzde 7,8 olan faiz oranı 100 bin nakit kullandırımı olduğunun bilgisini verdi.

Taşlı son olarak yeni yönetimin Düzce için hayırlı olmasını dilerek tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat