YURTHABER

Kapat

Dev-lis Bürosu'na Gerçekleşen Saldırı

Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) ve Dev-Lis üyesi gençler, Yüksel Caddesi'nde toplanarak 29 Aralık Cumartesi günü...

Dev-lis Bürosu'na Gerçekleşen Saldırı

Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) ve Dev-Lis üyesi gençler, Yüksel Caddesi'nde toplanarak 29 Aralık Cumartesi günü parti genel merkezine kimliği belirsiz 3 kişi tarafından gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

Yüksel Caddesi'ne ellerindeki SDP ve Dev-Lis bayraklarıyla birlikte gelen SDP ve Dev-Lis üyesi gençler, slogan atarak 5 dakikalık da oturma eylemi gerçekleştirdi. Oturma eyleminin ardından bir basın açıklaması yapan grup sözcüsü, Dev-Lis irtibat bürosuna gerçekleştirilen saldırıda, büronun karşısında bulunan emekli başsavcının saldırganlar tarafından SDP'li sanılarak hedef alındığını belirterek, emekli başsavcıya kurusıkı tabanca ile 3 el ateş eden saldırganların daha sonra kaçtıklarını söyledi. Açıklamada ayrıca büroyu basan silahlı şahısların peşinin bırakılmayacağı, yasal sürecin de takipçisi olunacağı belirtildi. Grup açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat