YURTHABER

İzmir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Develi halkından CHP’li meclis üyelerine tepki

Menderes ilçesine bağlı Develi Mahallesi’ndeki vatandaşlar, kendileri için yapılacak olan sosyal tesis için kamulaştırmaya CHP’li meclis üyelerinin karşı çıkmasına tepki göstererek, Başkan Bülent Soylu’ya destek verdi.

Develi halkından CHP’li meclis üyelerine tepki

Menderes ilçesine bağlı Develi Mahallesi’ndeki vatandaşlar, kendileri için yapılacak olan sosyal tesis için kamulaştırmaya CHP’li meclis üyelerinin karşı çıkmasına tepki göstererek, Başkan Bülent Soylu’ya destek verdi. Develi Mahalle Muhtarı Bayram Bakışkan da, “Bir kişi için 2 bin 700 kişinin mağdur edilmesine Develi halkı olarak karşıyız” dedi.

Menderes Belediyesi, Develi Mahallesi’nde bulunan bir araziyi, mahallede gidecek bir sosyal alanı Develi halkı için kamulaştırarak tesis yapmak istedi. Ancak arazi üzerinde payı bulunan bir ailenin buna karşı çıkması ve CHP’li meclis üyelerinin de buna destek vermesi, 2 bin 700 kişinin yaşadığı Develi halkını mağdur etti. Kamulaştırma yapılacak alan üzerinde toplanan vatandaşlar, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun yanında yer aldıklarını ve destek verdiklerini belirterek, “Bir kişi için 2 bin 700 kişinin mağdur edilmesine Develi halkı olarak karşıyız” dedi.

“Develi halkı olarak Menderes Belediyesi’ne destek veriyoruz”
Kamulaştırılacak alanda vatandaşlarla birlikte açıklama yapan Develi Mahalle Muhtarı Bayram Bakışkan, “Menderes Belediyesi tarafından mahallemizde yapılacak çok amaçlı salon ve düğün salonu için yapılan kamulaştırmaya Develi halkı olarak destek veriyoruz. Yıllardır ihtiyacımız olan proje, hep ihmal edilmiş ve bizler mağdur bırakılmıştık. Belediye Başkanımız Bülent Soylu sayesinde artık yağmurda, çamurda ya da başka yerlere giderek düğün yapmaktan kurtulacağız. Bu proje sayesinde mahallemiz sadece düğün alanı kazanmayacak, ihtiyacımız olan sosyal tesisler de bu alanda yer alacak” dedi.

“Kimsenin olayı siyasileştirmeye hakkı yok”
Olayın siyasileştirilmeye çalışıldığını ifade eden Bakışkan, “Kimsenin olayı siyasileştirmeye hakkı yok. CHP’li meclis üyelerinin konuya olan tavırları kabul edilemez. Onların yapmış olduğu tutum, Develi halkı olarak bizi derinden yaralamıştır. Bir kişi için 2 bin 700 kişinin mağdur edilmesine Develi halkı olarak karşıyız. Develi halk olarak hakkımız olanı, belediyemizin bize kazandıracağı çok amaçlı salonumuzu istiyoruz” diye konuştu.

“Köyümüzde 2 bin 700 kişiyiz, bir kişi engelliyor”
Develi’de vakit geçirilebilecek bir sosyal tesis olmadığını dile getiren halk da alanın kamulaştırılmasını istiyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun desteğiyle sosyal tesisin hayata geçirilmesini isteyen Develili vatandaşlar, “Köyümüze güzel bir yer olur. Bu eserin Bülent Soylu’nun desteği ile köyümüze kazandırılmasını istiyoruz. Tuvaletinden berber dükkanına, düğün salonundan lokantasına bir sosyal tesis olsun. Köyümüzde 2 bin 700 kişi var ve bu 2 bin 700 kişiyi bir kişinin engellemesi yanlış” ifadelerini kullandı.

--

Develi halkından CHP’li meclis üyelerine tepki

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler