Diyarbakır’da çocuk yaştaki bir grup gösterici, polis araçlarına taşlarla saldırdı. Grubu tazyikli su kullanarak dağıtmaya çalışan panzerlerin suyu bitince, olay yerinden ayrılmak zorunda kaldı.
Bağlar ilçesi Koşuyolu semtinde toplanan çocuk yaştaki bir grup gösterici, çevrede bulunan panzer ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı’na (TOMA) taşlı saldırıda bulundu. Çevreden geçen araçları da taşlayan gruba, polis tazyikli su kullanarak müdahale etti. Tekrar toplanan gruba, bu sefer polis aracından dağılmaları yönünde anons yapıldı. Taş atmaya devam eden çocuklara tekrar müdahale eden polis araçlarının suyu bitince olay yerinden ayrılmak zorunda kaldı. Suyun bittiğini anlayan göstericiler cadde boyunca polis araçlarına taş atmaya devam etti.
Kentte küçük çapta olaylar devam ederken, çok sayıda gözaltının olduğu öğrenildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz