YURTHABER

Kapat

Doğum Günü Partisi Sabahı Cenazesi Bulundu

KAĞITHANE' de Türkmenistan uyruklu kadın, erkek arkadaşının doğum günü partisinin sabahında evinde ölü bulundu. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan kadının

Doğum Günü Partisi Sabahı Cenazesi Bulundu

KAĞITHANE' de Türkmenistan uyruklu kadın, erkek arkadaşının doğum günü partisinin sabahında evinde ölü bulundu. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kağıthane, Gültepe Mahallesi Horosan Sokak'ta erkek kardeşi ile beraber yaşayan Türkmenistan uyruklu Nargize Türkeova sabah evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, 2 aydır erkek kardeşi ile beraber yaşayan 36 yaşındaki Nargize Türkeova dün akşam evinde erkek arkadaşının doğum gününü kutladı.

Evde yapılan partiye erkek arkadaşı ile 3 arkadaşı daha katıldı. Parti sonrası sabah ablasının uyanmadığını fark eden kardeşi, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Nargize Türkeova’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Boynunda ve vücudunun değişik yerlerinde darp izlerine rastlanan Türkeova’nın ölümü şüpheli bulundu. İstanbul Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerden sonra cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evde bulunan 5 kişi ifadeleri alınmak üzere Kağıthane Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.
Mahalle sakini Erkan Algül “Biz burada komşusuyuz. Akşam evde doğum günü vardı. Sabah kadının öldüğünü fark etmişler. Biz gürültülere geldik” dedi.

(FOTOĞRAF)

Doğum Günü Partisi Sabahı Cenazesi Bulundu 1

Doğum Günü Partisi Sabahı Cenazesi Bulundu 2

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat