DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Amasya İl Başkanı Kazım Yıldırım’ın geçirdiği trafik kazası sonucunda yaşamını yitirmesi üzerine mesaj yayınladı. Masum Türker’in mesajı şöyle:
“Partimizin neferlerinden Amasya İl Başkanımız Kazım Yıldırım’ı geçirdiği trafik kazası nedeniyle kaybetmiş olmaktan dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz. Kazım Yıldırım, partimizi daima ileriye taşımak için çalışan çok değerli bir yöneticimizdi. Kazım Yıldırım, yeri doldurulamayacak ancak daima saygı ve sevgiyle anılacak bir kişidir. Kendisine rahmet, başta ailesi ve tüm DSP ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Kazım Yıldırım’ı asla unutmayacağız.”
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz