Elazığ'ın Baskil ilçesi karayolunun 20 nci kilometresinde Sütlüce Köyü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı.
Elazığ'da pikniğe giden, içinde 6 arkadaşın bulunduğu Cuma Ali Ayyıldız yönetimindeki 23 HK 681 plakalı araçla piknik dönüşü aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaza meydana geldi.
Sütlüce Köyü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Cuma Ali Ayyıldız olay yerinde, Hikmet Kılınç ise Hastahaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Hikmet Kılıç, Ramazan Demir, İhsan Kaymak, Özcan Esmeray ve Mehmet Ali Ayyıldız, isimli şahıslar ağır yaralandı.
Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Elazığ'daki çeşitli hastahenelere kaldırılarak tedavi altına alındı
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz