YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elektrik Kesintilerine Tepki Artıyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde, elektriklerin önceki gün yedi, dün ise iki kez kesilmesi Salihli halkını çileden...

Manisa’nın Salihli ilçesinde, elektriklerin önceki gün yedi, dün ise iki kez kesilmesi Salihli halkını çileden çıkardı. Elektrik kesintilerinin sıklaşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Başkanı Erol Sakarya, esnafın elektrik kesintisinden dolayı elektronik cihazlarının arızalandığını söyledi. Sakarya, yaptığı yazılı açıklamasında, Kurudere, Turan Caddeleri, Sevgi Yolu esnafı sık sık aniden gidip gelen elektrik kesintisi yüzünden işlerinde aksamalar olduğu gibi elektronik cihazlarının da arıza gördüğünü söyledi.

Salihli halkının her yaz aynı sıkıntıyı yaşadığını anlatan Sakarya, şöyle konuştu: "Geçen hafta içerisinde Salihli’nin bazı bölgelerine 5 saat elektrik verilmedi. Yetkililere soruyorum biz nerede yaşıyoruz? Bu işin sorumluları bunun tedbirlerini önceden almalıydı. Yetkililerin tek açıklaması aşırı sıcaklar. O zaman sıcaklarda elektrik kullanmayalım. Böyle bir şey olamaz. Halkın temsilcisi olarak yetkili mercilere sesleniyorum. Bu trafolara ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapın. Şehrin belli yerlerine yüksek kilovatta trafo yerleştirin ki bu sorun yaşanmasın. Salihli’nin ne kadar gelişmiş ve gelişmeye açık bir şehir olduğunu unutmayalım.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler