SPOR

Kapat

Emenike'nin Fenerbahçe hayali

"Karabük'te oynarken en büyük hayalim Fenerbahçe forması ile Saracoğlu'na çıkmaktı. Buna çok yaklaşmışken ayrılmak zorunda kaldım ama bu hayalimden hiçbir zaman vazgeçmedim." 

Emenike'nin Fenerbahçe hayali

Sabah'ın haberine göre; 2011 yılında F.Bahçe'ye imza atan ancak şike sürecinde kendini Spartak Moskova'da bulan Nijeryalı oyuncu, "En büyük hayalim Saracoğlu'nda sarı-lacivert forma ile futbol oynamak" dedi.

Her futbolcunun kariyer planları kurduğunu hatırlatan Emenike, "Karabük'de oynarken, 'Bir gün F.Bahçe formasını giyeceğim' diye düşünmüştüm. Hayalime çok yaklaşmışken ayrılmak zorunda kaldım. F.Bahçe'ye dönüş umudumu ise hep taşıdım" dedi.

EMENİKE'Yİ KİLİTLEYEMEYİZ
Spartak Moskova'nın Teknik Direktörü Valeriy Karpin, Emenike'yi oğlu gibi sevdiğini ve çok iyi bir futbolcu olduğunu söyledi. Emenike'nin ayrılığından dolayı üzgün olduğunu belirten Karpin, "Gitmek isteyenleri bir yere kapatıp kilitleyemeyiz. Emenike, Türkiye'de oynamak istiyor ve onu zorla tutamayız" diye konuştu.

KİRALA, PARLAT VE SAT
F.Bahçe, Nijeryalı oyuncuya yer açmak için 2 yabancısını göndermeye çalışıyor.Stoch ve Krasic'i bonservisleriyle satması imkansız görünen yönetim, 'kirala, parlat, sat' taktiği uygulayacak.

Sevilla, Krasic için 1.3 milyon Euro'luk ücretini karşılamayı teklif etti. Bu durumda F.Bahçe kiralansa dahi Krasic'e 1 milyon Euro ödeyecek. Stoch'un en ciddi talibi ise Alman Nürnberg takımı...

Bu oyuncu için de Almanlar'dan 900 bin Euro yıllık ücret teklifi geldi. Stoch'un da yarı parası yine F.Bahçe'nin kasasından çıkacak.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 90.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

90.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat