YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşin’den şehit Emniyet Müdürü için taziye mesajı

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, silahlı saldırı nedeniyle şehit düşen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin terörle mücadeledeki dik duruşuna dikkat çekerek, şehit emniyet Müdürü Verdi’ne Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diledi.AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, silahlı saldırı sonrası şehit düşen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için bir taziye mesajı yayımladı.Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Eşin, “15 Temmuz hain darbe gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutunun önünde dimdik duruşu ile tanınan, terör örgütü FETÖ’ye karşı mücadelesi ile bilinen ve son kararname ile Rize Emniyet Müdürlüğü’ne atanan emniyet müdürümüz Altuğ Verdi bir polis tarafından vurularak şehit edildi.

Eşin’den şehit Emniyet Müdürü için taziye mesajı

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, silahlı saldırı nedeniyle şehit düşen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin terörle mücadeledeki dik duruşuna dikkat çekerek, şehit emniyet Müdürü Verdi’ne Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diledi.
AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, silahlı saldırı sonrası şehit düşen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için bir taziye mesajı yayımladı.
Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Eşin, “15 Temmuz hain darbe gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutunun önünde dimdik duruşu ile tanınan, terör örgütü FETÖ’ye karşı mücadelesi ile bilinen ve son kararname ile Rize Emniyet Müdürlüğü’ne atanan emniyet müdürümüz Altuğ Verdi bir polis tarafından vurularak şehit edildi. Büyük bir üzüntü içerisindeyiz.
Şehit Emniyet Müdürü Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’ne Allah’tan rahmet, ailesine sabır, saldırıda yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile 2 koruma polisine de acil şifalar diliyorum. Emniyet Teşkilatının ve milletimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler