Kayseri’nin Felahiye ilçesinde bunalıma giren bir kişi ilaç içerek intihara kalkıştı.
Edinilen bilgiye göre Felahiye ilçesine bağlı Büyüktoraman beldesinde meydana gelen olayda, psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen F.Y.’nin çok sayıda ilaç içerek intihara kalkıştığı öğrenildi.
İlk olarak Felahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan F.Y.’nin daha sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı ve yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz