YURTHABER

Elazığ
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ’dan kan bağışı desteği sürüyor

Kan stoklarının azalmasının ardından başlatılan bağış kampanyasına Memur-Sen Elazığ Şubesi üyeleri de “Kan Ver Hayat Ver Kızılay’a Destek Ver” sloganıyla destek oldu.Korona virüs salgını nedeniyle kan stoklarının azaldığının açıklanmasının ardından yurdun dört bir yanında olduğu gibi Elazığ’dan da destek gelmeye devam ediyor.

Kan stoklarının azalmasının ardından başlatılan bağış kampanyasına Memur-Sen Elazığ Şubesi üyeleri de “Kan Ver Hayat Ver Kızılay’a Destek Ver” sloganıyla destek oldu.
Korona virüs salgını nedeniyle kan stoklarının azaldığının açıklanmasının ardından yurdun dört bir yanında olduğu gibi Elazığ’dan da destek gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Memur Sen Elazığ İl Başkanlığı koordinesinde bağlı diğer sendikaların yönetim ve üyeleri “Kan Ver Hayat Ver Kızılay’a Destek Ver” sloganıyla kan bağışı yaptı. Öğretmenevi önünde bulunan noktaya gelen grup formlarını doldurduktan sonra kan verdi.
Genel merkezlerinin başlattığı kampanyaya Elazığ ailesi olarak katılıp destek olduklarını dile getiren Memur-Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi, “Korona virüs salgını sürecinde Kızılayımızın kan stoklarının azalması nedeniyle böyle bir kampanyayı gerçekleştiriyoruz. Bir insanı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak gibidir. Kan ver çünkü her insan buna değerdir. Kızılay ve Memur-Sen kriz zamanlarında, insani yardım kampanyalarında, kısaca insanı yaşatmaya matuf her noktada birlikte hareket etmiştir. Bu salgın başladığından beri söylenen iki slogan vardı. Evde kal hayatta kal, hayat eve sığar. Bu akşam buna yeni bir slogan daha ekliyoruz ‘Kan Ver Hayat Ver Kızılay’a Destek Ver’ diyoruz”ifadelerini kullandı.
Korona virüsü nedeniyle kan stoklarının düştüğünü anımsatan Türk Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya ise, kan bağışı çağrısı yaptıklarını aktararak, Memurlar konfederasyonuna da destek oldukları için teşekkür etti.

Elazığ’dan kan bağışı desteği sürüyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler