YURTHABER

Giresun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giresun’daki okullar dezenfekte edildi

Giresun Belediyesi, yüz yüze eğitim öncesinde köy ve şehir okullarının iç ve dış alanlarında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.Yeni normalleşme süreci kapsamında çok yüksel riskli iller arasında bulunan Giresun’da okul öncesi ve ilkokullar ile 8’inci ve 12’nci sınıflar bugün yüz yüze eğitime başladı.

Giresun Belediyesi, yüz yüze eğitim öncesinde köy ve şehir okullarının iç ve dış alanlarında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.
Yeni normalleşme süreci kapsamında çok yüksel riskli iller arasında bulunan Giresun’da okul öncesi ve ilkokullar ile 8’inci ve 12’nci sınıflar bugün yüz yüze eğitime başladı. Giresun Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullarda sınıflar, tuvaletler, koridorlar ve konferans salonu gibi yerlerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, dezenfekte çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “Yeniden okula merhaba diyecek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için okullarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımızı tamamladık. İlaçlama ekibimiz Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile yeniden eğitim-öğretime başlayan okullarımızda büyük bir hassasiyetle çalışmalarını gerçekleştirdi ve eğitim öğretim başlamadan bu çalışmalarını tamamladı. Okullarımızın sınıf, tuvalet, koridor, konferans salonu gibi yerler dezenfekte edildi ve çocuklarımız hijyenik bir ortamda ders başı yaptı” dedi.
Diğer yandan kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların açık alandaki ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Giresun’daki okullar dezenfekte edildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler