YURTHABER

Ağrı
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamur’da atıl binadan yeni okul yapıldı

Hamur’un Aşağı Deredibi köyüne bağlı Yukarı Deredibi mezrasında atıl durumda bulunan ve hayvan barınağı olarak kullanılan eski sağlık evi, öğretmenler ve okul idarecileri tarafından onarılarak okula dönüştürüldü.Yukarı deredibi İlkokulu müdürü Oktay Çavdarcı’nın girişimleriyle bütün öğretmenler elbirliği ile hem iş gücü olarak hem de maddi anlamda katkı sağladılar.

Hamur’un Aşağı Deredibi köyüne bağlı Yukarı Deredibi mezrasında atıl durumda bulunan ve hayvan barınağı olarak kullanılan eski sağlık evi, öğretmenler ve okul idarecileri tarafından onarılarak okula dönüştürüldü.
Yukarı deredibi İlkokulu müdürü Oktay Çavdarcı’nın girişimleriyle bütün öğretmenler elbirliği ile hem iş gücü olarak hem de maddi anlamda katkı sağladılar. Dışarıdan da yardım toplayarak okullarına iki tane ana sınıfı, bir kütüphane bir müdür odası ve bir öğretmenler odası kazandırdılar.
Yardımsever Cafer Canşi ve diğer yardım kuruluşlarından da destek alan öğretmen ve öğrenciler yeni dersliklerine kavuşmanın sevincini yaşadılar.
Ek dersliklerin açılış töreninde ilçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, Hamur Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Öner, Milli Eğitim şube müdürleri İbrahim Okutucu, Sezai Aslan, okul Müdürü Oktay Çavdarcı, yardım derneği başkanı Cafer Canşi, THY yetkilileri, idareci, öğretmen ve veliler hazır bulundular.
Yeni kütüphane ve dersliklerden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren öğrencilerle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, "Okulumuza bu ek dersliklerin kazandırılmasına vesile olan en başta okul müdürümüz Oktay Çavdarcı ve öğretmen arkadaşlar olmak üzere, yardım kuruluşlarına, yardımseverlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Onları candan tebrik ediyorum" dedi.

Hamur’da atıl binadan yeni okul yapıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler