YURTHABER

Ordu
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadenizli öğretmenlerden kadınlara el

Ordu’nun Ünye ilçesinde çoğunluğunu eğitimci kadınların oluşturduğu iyilik ve farkındalık hareketi olan "Kadın Eli" 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi tekstil fabrikasında çalışan bayanları ziyaret ederek onlara karanfil dağıttı.Ünye’de kadınlara yönelik farkındalık oluşturmak ve manevi destek vermek amacıyla "Kadın Eli" platformu oluşturuldu.

Ordu’nun Ünye ilçesinde çoğunluğunu eğitimci kadınların oluşturduğu iyilik ve farkındalık hareketi olan "Kadın Eli" 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi tekstil fabrikasında çalışan bayanları ziyaret ederek onlara karanfil dağıttı.
Ünye’de kadınlara yönelik farkındalık oluşturmak ve manevi destek vermek amacıyla "Kadın Eli" platformu oluşturuldu. Çoğunluğu 7 öğretmen ve bir eczacı bayandan oluşan ekip ilk farklılık hareketini 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi nedeniyle tekstil fabrikasında çalışan 275 kadınla bir araya gelerek gerçekleştirdi.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan grup sözcüsü Deniz Nal Sider, “Kendi aramızda kadınlara neden dokunamıyoruz, neden onlarla ilgilenemiyoruz ya da onlara bir parça mutluluk neden veremiyoruz diye düşündük. Sonra arkadaşlarımızla buna bir yerden başlamamız gerektiğine karar verdik. Çoğunluğumuz öğretmenlerden oluşuyor, aramızda eczacı arkadaşımızda var. Bu şekilde kadınlara bir el uzattık. Onlara merhaba deyip bir karanfil uzatmak istedik. Doğma büyüme Ünyeliyiz, Ünye’ye bir katkımız olsun istedik” dedi.

Karadenizli öğretmenlerden kadınlara el

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler