YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızılay tarafından okullarda “2018 yılı Güvenli Yaşam Takvimi” dağıtıldı

Kızılay ile Güvenli Yaşamı öğreniyorum” projesi kapsamında daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Güvenli Yaşam sınıf takvimi” dağıtımı yapıldı.Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan tarafından Kızılay takvimleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.

Kızılay ile Güvenli Yaşamı öğreniyorum” projesi kapsamında daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Güvenli Yaşam sınıf takvimi” dağıtımı yapıldı.
Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan tarafından Kızılay takvimleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi. Bu takvimlerden bir kısmı Kızılay Üniversite Topluluğu Başkanı Tıp Fakültesi Öğrencisi Kerem Türkan ve gönüllü Öğrenciler katılımı ile okullar ziyaret edilerek tek tek dağıtıldı. Üniversiteli öğrenciler “Güvenli Yaşam sınıf takvimi” haricinde öğrenci kardeşlerine okuma kitapları hediye ederek, onlarla oyunlar oynadılar.
Kızılay Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan “Güvenli Yaşam sınıf takvimi” hakkında yaptığı açıklamada; “öğrencilerimiz bu takvimle Kızılay ile güvenli yaşamı öğrenecekler. Takvimde; Yılın 12 ayı, rengarenk ve eğitici bilgiler ve fotoğraflarla süslü. Ve takvimde; 177, 112, 155 ve 110 gibi önemli telefon numaralarına da yer verilerek öğrencilerin bilinçlendirilmesi sağlanılıyor. Takvimler tüm yurtta dağıtıldı” dedi.
Kızılay Üniversite Topluluğu Başkanı Kerem Türkan’da, “Öğrenciler için gerçekten önemli bir şey. Bundan dolayı Kızılay’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kızılay tarafından okullarda “2018 yılı Güvenli Yaşam Takvimi” dağıtıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler