Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Ayşe Ziver Karataş İlkokulu'nda 50 öğrenci basketbol öğreniyor.
Ayşe Ziver Karataş İlkokulu küçük ve büyük olmak üzere iki grup halinde yürüttüğü basketbol çalışmalarıyla göz dolduruyor. Haftanın iki günü okul saatinden sonra başlayan çalışmaları basketbol hocası Vedat Kozdereliler gönüllü olarak yürütüyor. Öğrenci ve velilerinin son derece memnun olduğu çalışmalara ilkokul birinci sınıftan 4. sınıfa kadar toplam 50 öğrenci katılıyor.
Öğrencilerin basketbolun kuralları yanı sıra arkadaşlarıyla birlikte olmanın gerektiği sorumlulukları da öğrendiği çalışmalar oldukça neşeli geçiyor. Öğrenciler ders sonrası okul salonunda arkadaşlarıyla birlikte spor yapmanın tadını doyasıya çıkartırken, basketbolun kural ve inceliklerini de öğrenmekten geri kalmıyor.
Basketbol hocası Vedat kozdereliler, çalışmalara büyük ilgi gösteren öğrenci velilerine de teşekkür etti
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz