Spor Toto 2. Lig takımlarından Giresunspor'un kayyum heyeti başkanı Fatih Sandal, eski kulüp başkanvekillerinden iş adamı Mustafa Bozbağ'ın yönetim kurulu oluşturma hazırlıkları içerisinde olduğunu söyledi.
Sandal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı takımın zor günler yaşadığını belirtti.
Bu zor süreçte iş adamı Mustafa Bozbağ'ın yönetim kurulu oluşturma hazırlıkları içerisinde olduğunu ifade eden Sandal, "Bozbağ başkanlığında oluşacak yönetim kuruluna tüm Giresunluların destek vermesi gerekir" dedi.
Bozbağ'a, takımı zor günlerinde yalnız bırakmadığı için teşekkür eden Sandal, "Göreve geldiğimiz günden bu yana kayyum heyeti olarak kulübü seçime götürerek yönetim oluşturma doğrultusunda çaba sarf ettik. Bozbağ başkanlığında oluşacak yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum" diye konuştu.
Sandal, Salı gününden itibaren takımın mevcut oyuncularla, yardımcı antrenör Ercan Gezgin yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.
-Bozbağ destek arıyor-
Mustafa Bozbağ ise yarın Ankara'ya giderek çeşitli görüşmeler yapacağını belirterek, şunları kaydetti:
"13 milyon lira borcu olan bir kulübe başkanlık yapmak kolay değil. Görüşmeler sonucunda olumlu bir şey çıkarsa kulüp başkanlığına aday olacağım. Ligin başlamasına 1 ay gibi kısa bir zaman var ancak takımda çok az futbolcu var. Kulüp personeline 6 aydır maaş ödenmemiş. Giresunspor'un zor bir durumu var. Görüşmelerin sonunda başkanlık için karar vereceğim. Bana tam destek olunursa başkanlığa aday olacağım."
Muhabir: Gülizar Şenel
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz