Almanya Mavi Kart Basvurusu Haberleri

Tartışmalara son noktayı FIFA koydu! Mavi Kart kullanılacak mı?

Futbolseverler son haftalarda Mavi Kart uygulamasını tartışmaya başlamıştı. Uygulanıp uygulanmayacağı merak edilen konuyla ilgili FIFA'dan açıklama geldi. FIFA Başkanı Gianni Infantino, "Elit düzeyde mavi kart kullanılmayacak. Bu bizim için gündemde olmayan bir konu. FIFA, mavi karta tamamen karşı." ifadelerini kullandı.

Spor 2024-03-02 10:51:55

Futbolda mavi kart dönemi başlıyor! Tüm taktikler değişiyor, hakemi aldatmak isteyen oyuncular yandı...

Futbolda "mavi kart" dönemi başlamak üzere. IFAB, 1970 yılında sarı ve kırmızı kartların uygulamaya konmasından bu yana en büyük disiplin değişikliği olan yeni kartın uygulamaya konulmasını kabul etti. Bu olayın sonrasında sosyal medya kullanıcıları birçok yorumda bulundu.

Spor 2024-02-09 07:34:36

ALMANYA MAVİ KART BAŞVURUSU 2023: Almanya mavi kart başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Yeni bir hayat için süreç başladı!

Almanya mavi kart başvurusu için istenen şartlar merak konusu olurken kendilerine başka bir ülkede yeni bir hayat kurmak isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda ülkede çalışacak Türk uzman alınacak. Peki, 2023 Almanya mavi kart başvurusu nasıl yapılır? Almanya mavi kart başvurusu şartları nelerdir?

Finans 2023-11-03 09:31:56

Adana Demirspor'da Beşiktaş maçı öncesi büyük çıkmaz! Güntekin Onay çok şaşırdı: 'Böylesi 50 yılda bir olur!'

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa deplasmanına çıktı. Mavi Şimşekler, müsabakadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Adana temsilcisinde kaleci Ertaç Özbir, kaptan Benjamin Stambouli ve sol bek Kevin Rodrigues, kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildiler. Hafta içinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da kaleci çıkmazı göze çarparken, Güntekin Onay'dan flaş bir yorum geldi. İşte detaylar...

Spor 2023-09-24 23:20:46

TFF'den yabancı kuralı hakkında değişiklik kararı! Mehmet Büyükekşi yeniden başkan seçildi...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ankara’da bir otelde başladı ve sona erdi. TFF, kulüplerin A Takım listesine yazılan 14 yabancı futbolcuya ilaveten; Türk vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile sözleşme imzalayabileceğini açıkladı. Yapılan görüşmeler sonucu TFF ibra edildi. Mehmet Büyükekşi yeniden başkan seçildi.

Spor 22-06-23 11:31

Doğum yardımı ödeme aşamasında ne demek? Doğum yardımı ödemesi ne zaman gönderilir, şartları nedir?

Doğum yapan her Türk vatandaşı ya da mavi kart sahibi, devlet tarafından verilen doğum yardımı ödemesi için başvuru yapma hakkına sahip olur. Başvurular hem anne hem de baba tarafından gerçekleştirilebilir. Onaylanan başvuruların takibi e devlet hesabı üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı uygulamasından Doğum Yardımı Başvuru Sonucu Sorgulama menüsünden yapılabilir. Peki, doğum yardımı ödeme aşamasında ne demek?

Haber 06-01-23 09:19

Doğum yardımı kaç günde yatar, doğum yardımı ne kadar? Doğum yardımı parası PTT'den nasıl çekilir?

Kendi ya da eşi doğum yapmış olan her Türk vatandaşının ve mavi kart sahibinin doğum yardımı için başvuruda bulunma hakkı vardır. Doğum yapıldıktan sonra gerekli şartları yerine getiren ve resmî evrakları ilgili müdürlüklere teslim eden herkes doğum yardımı alma hakkı kazanır. Başvurunun onaylanmasının ardından doğum yardımı bedeli PTT şubelerine yatırılır. Peki, doğum yardımı parası PTT'den nasıl çekilir?

Haber 06-01-23 09:13

Öğretmenler doğum yardımı için nereye başvurur, e-Devlet'ten başvurabilir mi? Öğretmenler için doğum yardımı ne kadar?

Türk vatandaşı olan ya da mavi kart sahibi olan herkesin doğum yardımı için devlete başvurma hakkı vardır. Gerekli şartları yerine getirerek başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmak yeterlidir. Yapılan başvurunun ardından sahip olunan hak doğrultusunda PTT’den kişi adına ödeme yapılır. Ödeme bir yıl içinde teslim alınmalıdır. Kamu çalışanları da doğum yardımından yararlanabilir. Peki, öğretmenler için doğum yardımı ne kadar?

Haber 06-01-23 09:12

Doğum yardımı başvurusu nasıl yapılır, doğum yardımı ne kadar? e-Devlet doğum yardımı başvuru dilekçesi nasıl doldurulur?

Türk vatandaşı olan ve mavi kart sahibi olan vatandaşların doğum yardımı alma hakkı vardır. Bu hak doğrultusunda istenen bazı şartlar ve resmî evraklar ile başvuru yapılarak doğum yardımı alabilmek mümkündür. Yapılan başvurunun "Doğum Yardım Sistemi"ne girişi yapıldığı andan itibaren bir ay içinde hak sahiplerine PTT aracılığı ile ödeme yapılır. Peki, doğum yardımı başvurusu için e-Devlet dilekçesi nasıl doldurulur?

Haber 06-01-23 09:10

AYLIK ÖĞRENCİ AKBİLİ, mavi kart fiyatı ne kadar? Akbil fiyatları 2022 kaç TL? İstanbul'da toplu ulaşıma ZAM!

Aylık akbil fiyatlarının ne kadar olduğu öğrenciler tarafından merak ediliyor. Mavi kart ve İstanbulkart kullanıcıları dün son dakika olarak geçilen 'zam' haberlerinin ardından arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. UKOME kararıyla toplu ulaşıma yüzde 29,10, servis ücretlerine ise yüzde 19,95 oranında zam geldi. Peki, akbil fiyatları 2022 ne kadar? Aylık öğrenci akbili, mavi kart fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Finans 28-12-22 08:54

Adana'nın mavi yengeci Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerine ihraç ediliyor

Kentten yılda yaklaşık 100 ton mavi yengeç ihraç edilirken kilogramı 10-12 avrodan alıcı buluyor - En fazla mavi yengeç ihracatı, Çin, Almanya, İngiltere ve İtalya'ya yapılıyor

Yurthaber 09-08-22 11:05

İBB duyurdu! İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam geldi. Buna göre, "Anonim İstanbulkart" bedeli 50 liraya, "İndirimli Kart", "Ücretsiz Kart" ile "Mavi Kart" ücretleri de 60 liraya yükseldi. Zamlı tarife bugünden itibaren uygulamaya konulacak. Öte yandan, şubat ayında da İstanbulkart bedellerine yüzde 92'ye varan oranlarda zam yapılmıştı.

Finans 18-07-22 14:00

Son dakika | Bakan Soylu'dan yerli e-Pasaport, yeni e-Mavi Kart ve yeni e-Sürücü Belgesi açıklaması! Yeni dönemi tek tek açıkladı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; yerli e-Pasaport, yeni e-Mavi Kart ve yeni e-Sürücü Belgesi'yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Ağustos ayında kendi E-pasaportumuzu kendimiz üretmeye başlıyoruz." diyen Bakan Soylu, yeni e-Mavi Kart ve yeni e-Sürücü Belgesi'nin de detaylarını paylaştı.

Haber 10-05-22 10:41

İstanbulkart bedellerine zam! Yüzde 92 yükseltildi

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan çeşitli İstanbulkartlar yüzde 92'ye varan oranda zamlandı. Öğrenci, öğretmen ve 60 yaşını dolduranların toplu ulaşımda kullandığı İndirimli İstanbulkart, engellilerin de kullandığı Ücretsiz Kart ile Mavi Kart yüzde 75 zamla 20 liradan 35 liraya yükseldi. İstanbulkart'ın internet sitesine zamlı fiyat tarifesi eklendi.

Finans 03-02-22 11:41

Türk Telekom, Almanya deplasmanında

Mavi-beyazlı basketbol takımı, ULEB Avrupa Kupası'nın 9. haftasında Hamburg Towers'la karşılaşacak

Yurthaber 10-01-22 09:03

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin Staj Seferbirliği programından yurt dışındaki Türk öğrenciler de faydalanabilecek

Yurt dışında yaşayan veya eğitim gören Türk vatandaşı veya mavi kart sahibi üniversite öğrencilerine, kamu kurumlarının yurt dışı temsilciliklerinde staj imkanı sağlanacak - Bu öğrenciler, yurt içindeki kamu kurumlarından ve özel sektörden gönüllü işverenlerden gelen teklifleri değerlendirerek stajlarını Türkiye'de de yapabilecek

Yurthaber 15-03-21 14:35

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin Staj Seferbirliği programından yurt dışındaki Türk öğrenciler de faydalanabilecek

Yurt dışında yaşayan veya eğitim gören Türk vatandaşı veya mavi kart sahibi üniversite öğrencilerine, kamu kurumlarının yurt dışı temsilciliklerinde staj imkanı sağlanacak - Bu öğrenciler, yurt içindeki kamu kurumlarından ve özel sektörden gönüllü işverenlerden gelen teklifleri değerlendirerek stajlarını Türkiye'de de yapabilecek

Yurthaber 15-03-21 14:35

Samsung Galaxy S21 microSD kart desteği ile gelmeyebilir!

Samsung Galaxy S21 microSD kart desteğine veda edebilir. Bu iddia, Almanya merkezli bir sızıntı kaynağına ait. Kaynağa göre Samsung Galaxy S21 microSD kart yuvasına ev sahipliği yapmayacak.

Haber 29-12-20 10:11

Mavi Kart nedir? Mavi Kart'tan kimler yararlanabilir?

Yurt dışında yaşayan vatandaşların Türkiye’deki işlemlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmesi için uygulamaya alınan Mavi Kart, günden güne daha işlevsel bir hale getirilmiştir…

Haber 02-12-20 10:42

Eintracht Frankfurt 2-1 Schalke 04 (Maç Sonucu)

Almanya Bundesliga'nın 32. haftasında Eintracht Frankfurt'a konuk olan Schalke 04, rakibine 2-1'lik skorla boyun eğdi. Ligdeki galibiyet hasreti 14 maça çıkan Schalke'de mücadeleye 11'e başlayan Türk futbolcu Can Bozdoğan 78'de ikinci sarıdan kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı.

Spor 18-06-20 00:49

Hepsini atıklardan yaptı! Gören hayran kalıyor

Hatay'da çevre kirliliğine dikkat çekmek isteyen mozaik ustası Mervan Altınorak, farkındalık yaratmak için atık metal, plastik ve elektronik kartlardan kuş heykelleri yaptı. 'Sıfır Atık Mavi Projesi'ne destek vermek için başladığı çalışmalarda eşinin çevreden topladığı çatal, kaşık, buji, bilye ve elektronik kart gibi çeşitli atık parçaları da yer alıyor.

Haber 10-03-20 17:27

İstanbul'da toplu ulaşımda yüzde 35 zamlı dönem başladı

İstanbul'da toplu ulaşımda yüzde 35 zamlı dönem başladı. Yeni tarife ile 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılacak.

Finans 10-02-20 09:41

’Mavi Kart’la denizlerimiz daha temiz

Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanında faaliyette bulunan Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği (ALDER) ‘Mavi Kart’ uygulaması ile denizlerin temiz tutulması yönünde büyük bir çaba gösteriyor.

Yurthaber 07-02-20 17:36

İstanbul'da ulaşıma yüzde 35 zam (İETT, metrobüs ve metro fiyatları ne kadar oldu?)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre İstanbul’da ulaşıma yüzde 35 zam yapıldı. Yeni tarifede; tam elektronik bilet 3,50 lira, öğrenci bileti 1,75 lira, Tam Mavi Kart 275 lira, Öğrenci Mavi Kartı'nın fiyatı ise 50 lira olarak belirlendi.

Finans 07-02-20 12:50

AK Parti'li Sırakaya'dan banka ve GSM operatörlerine Mavi Kart çağrısı:

"Mavi Kartla ilgili işlemlerde 'Mavi Kart Yönergesi'nin titizlikle dikkate alınmasını tüm finans ve GSM operatörlerinden önemle rica ediyoruz" - "MASAK, BDDK, BTK, vatandaşlarımızın, bankalarda hesap açtırma, cep telefonu hattı açma gibi hizmet alımlarında Mavi Kart'ın resmi kimlik olarak dikkate alınması gerektiğini bir defa daha teyit etmiştir"

Haber 11-12-19 14:40

Dortmund kazandı, Nuri Şahin kızardı!

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Borussia Dortmund, sahsında Bayer Leverkusen'i 4-0 yendi. Werder Bremen'in Union Berlin'i deplasmanda 2-1 yendiği maçta eski milli futbolcu Nuri Şahin, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Spor 14-09-19 19:53

İndirimli kartların kapsamı genişletildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, liseden mezun olup, üniversite sınavına girmiş ancak herhangi bir bölüme yerleşememiş öğrencilerin ve sözleşmeli öğretmenlerin, toplu ulaşımda sağlanan indirimli seyahat etme haklarından yararlanmasını karara bağladı - Buna göre üniversiteye hazırlanan öğrenciler diğer öğrenciler gibi 40 lira karşılığında "Mavi Kart Öğrenci Aylık Abonman Kartlarına" elde edebilecek ve sözleşmeli öğretmenler de diğer öğretmenlerin yararlandığı indirimli kartları kullanabilecekler

Haber 12-09-19 15:06

İndirimli kartların kapsamı genişletildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, liseden mezun olup, üniversite sınavına girmiş ancak herhangi bir bölüme yerleşememiş öğrencilerin ve sözleşmeli öğretmenlerin, toplu ulaşımda sağlanan indirimli seyahat etme haklarından yararlanmasını karara bağladı - Buna göre üniversiteye hazırlanan öğrenciler diğer öğrenciler gibi 40 lira karşılığında "Mavi Kart Öğrenci Aylık Abonman Kartlarına" elde edebilecek ve sözleşmeli öğretmenler de diğer öğretmenlerin yararlandığı indirimli kartları kullanabilecekler

Yurthaber 12-09-19 15:05

YÖK’ün yabancı öğrencilerin kontenjanlarıyla ilgili kararına tepki

YÖK’ün 25 Temmuz’da aldığı yurt dışından öğrenci kabul kontenjanına ilişkin karar, Mersin’de yaşayan ve yurt dışı öğrenci kontenjanı kapsamında İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanan mavi kart sahibi Sena Özenler’i mağdur etti.

Haber 29-08-19 22:12

'Mavi Kart'lı öğrencilerden kontenjan tepkisi

Ankara'da yaşayan 'Mavi Kart' sahibi öğrenciler, Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) yüzde 50 olan öğrenci kontenjanını yüzde 10'a düşürmesine tepki gösterdi.

Haber 29-08-19 18:19

'Mavi Kart'lı öğrencilerden kontenjan tepkisi

Ankara'da yaşayan 'Mavi Kart' sahibi öğrenciler, Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) yüzde 50 olan öğrenci kontenjanını yüzde 10'a düşürmesine tepki gösterdi.

Haber 29-08-19 17:38

'Mavi Kart'lı öğrencilerden kontenjan tepkisi

ANKARA'da yaşayan 'Mavi Kart' sahibi öğrenciler, Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) yüzde 50 olan öğrenci kontenjanını yüzde 10'a düşürmesine tepki gösterdi.

Haber 29-08-19 17:14

Adıyaman'da 'Şebap' güvercinlerine yoğun ilgi!

Adıyaman'da gerçekleştirilen ‘Masa Üstü Şebap Sergisi’ etkinliğinde Kürenk, Siyah, Miski, Arap, Çakmaklı ve Mavi (gök) türü Şebap güvercinler görücüye çıktı. Fiyatı bin liradan 100 bin liraya kadar çıkan güvercinler için Türkiye'nin birçok illinden ve Hollanda, Almanya, Suudi Arabistan gibi ülkelerden çok sayıda kişi katıldı.

Trend 25-08-19 07:43

Belediye Kütahyaspor defansına 1,96’lık stoper

Transferin en hareketli takımlarından birisi olan Belediye Kütahyaspor’un son transferi Çanakkale Dardenel Spor’dan Yunus Emre Demiralp oldu.Savunma hattını Mert Özkan ve Murat Demirezen gibi uzun boylu stoperlerle güçlendiren mavi lacivertliler, son olarak 1,96 boyundaki stoper Yunus Emre Demiralp ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.1994 Tavşanlı doğumlu olan Yunus Emre Demiralp, futbol hayatına 2006 yılında Tavşanlı Akıncılar’da başladı, Murat Hüdavendigar Gençlik Spor’da oynadıktan sonra, TKİ Tavşanlı Linyitspor’a transfer oldu ve 2013 yılında burada profesyonel oldu ve daha sonra sırasıyla Ardeşenspor, tekrar TKİ Tavşanlı Linyitspor, Dumlupınar Üniversitesi Spor ve Çanakkale Dardenel Spor formalarını giydi.Geçtiğimiz sezonu Çanakkale Dardenel Spor’da geçiren, 1,96’lık uzun boyu, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Yunus Emre, çıktığı 18 maçta 2 gol kaydetti ve 1 sarı kart ile sezonu tamamladı.U 21 Liginde 47 maçta, 3.Lig’de 6 maçta, BAL’da ise 65 maçta görev alıp kariyeri boyunca 3 gole imzasını atan Yunus Emre Demiralp, Belediye Kütahyaspor ile yeni bir sayfa açtığını belirterek,“ Takımımızın hedefleri doğrultusunda var gücümle emek sarf edip başarıda pay sahibi olmak istiyorum” dedi.

Yurthaber 05-08-19 13:07

Antalya'da 2 deniz aracı için 36 bin liralık ceza

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nce Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın denetimlerinde, 2 yıldır sintine atıklarını Mavi Kart sistemine vermediği tespit edilen 2 deniz aracının sahiplerine, 36 bin liralık ceza uygulandı.

Haber 01-07-19 13:15

İki deniz aracına 36 bin lira sintine atığı ceza

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın denetimlerinde 2 yıldır sintine atıklarını Mavi Kart sistemine vermediği tespit edilen iki deniz aracına 36 bin lira ceza uyguladı.Antalya Büyükşehir Belediyesi, temiz deniz, temiz Antalya için Sahil Güvenlik Komutanlığı ile koordineli olarak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber 01-07-19 12:45

Binali Yıldırım'dan mavi kart açıklaması: 500 bin civarında İstanbullu yararlanmış olacak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Normal aylık abonman mavi kartını da 205 liradan 165 liraya indireceğiz" dedi.

Haber 20-06-19 14:32

Almanya'da geçen yıl binden fazla Türk vatandaşı Mavi Kart aldı

Almanya’da 2018 yılında 27 bin civarında kişiye Mavi Kart verildi.

Haber 04-06-19 22:43

Öğrenci mavi kart indirimi uygulamaya konuldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin öğrenci mavi kartı konusunda aldığı indirim kararı bugün itibarıyla başladı - Öğrenciler, bundan böyle aylık mavi kart abonman ücreti olarak sadece 40 lira ödeyecek

Haber 17-05-19 11:26

Öğrencilere akbil indirimi başladı

İstanbul DHA - İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından öğrencilerin kullandığı mavi kart öğrenci aylık abonman ücreti 85 liradan 40 liraya düşürülmüştü.

Haber 17-05-19 10:55

Ekrem İmamoğlu'ndan 'ulaşım indirimi' açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, öğrenci aylık mavi kart ücretinin 85 liradan 40 liraya indirilmesini oy birliğiyle kabul etti. Bunun yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda ve Ramazan Bayramı'nda ulaşım ücretsiz olacak. İndirim kararının ardından Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından "18 günlük icraatımızdır" açıklamasında bulundu.

Trend 15-05-19 16:28

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 5

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 5 1-  İBB MECLİSİNDE KARAR VERİLDİ, ÖĞRENCİ KARTI 40 LİRAYA DÜŞTÜ (1) * İstanbul genelindeki öğrencilerin kullandığı mavi kart öğrenci aylık abonman ücreti ise 40 liraya indirildi.

Haber 15-05-19 16:27

İSTANBUL-  İBB MECLİSİNDE KARAR VERİLDİ, ÖĞRENCİ KARTI 40 LİRAYA DÜŞTÜ (1)

* İstanbul genelindeki öğrencilerin kullandığı mavi kart öğrenci aylık abonman ücreti ise 40 liraya indirildi.

Haber 15-05-19 16:07

19 Mayıs ve Ramazan Bayramı'nda İstanbul'da ulaşım ücretsiz olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 19 Mayıs ile Ramazan Bayramı süresince toplu ulaşımın ücretsiz olmasını oy birliğiyle kabul etti. Ayrıca öğrencilerin toplu ulaşım araçlarında kullandığı mavi kart aylık abonman ücretini 85 liradan 40 liraya düşürme kararı aldı.

Finans 15-05-19 15:56

Öğrenci aylık mavi kart ücreti 40 lira oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, öğrenci mavi kart aylık ücretini 85 liradan 40 liraya düşürdü

Haber 15-05-19 15:48

İstanbul'da öğrenci aylık mavi kart ücreti 40 lira oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, öğrenci aylık mavi kart ücretinin 85 liradan 40 liraya indirilmesini oy birliğiyle kabul etti.

Trend 15-05-19 15:43

BB Erzurumspor Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto Süper Ligde hafta sonunda deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor hazırlıklarını tamamladı.Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde kendi tesislerinde son çalışmasını bugün yapan mavi beyazlılar yarın sabah saatlerinde hava yolu ile Malatya’ya geçerek burada kampa girecek.Mavi beyazlılarda sakatlıkları devam eden kaptan Egemen ve Obertan ile kart cezalısı Emrah takımda yerlerini alamayacak.

Haber 10-05-19 16:44

2023 hedefimiz mavi bayraklı plaj sayısında dünya birincisi olmak

Adalar dahil 8 bin 333 kilometre kıyı şeridine sahip Türkiye'de, 459 plajda uluslararası çevre ödülü olan mavi bayrak dalgalanıyor - Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar: - "Bizim 2023 hedefimiz mavi bayraklı plaj sayısında dünya birincisi olmak. Bunun için de mavi kart uygulamasını başlattık. Ama bunun iyi takip edilmesi gerekiyor" - "Mavi bayrakta Türkiye dünya üçüncüsü. Birincilik İspanya, ikincilik Yunanistan'da. Bir ara Yunanistan'ın önüne geçmiştik. Mavi bayrak sistemi aslında her otelin kendi önündeki plajıyla ilgili bir şey" - "Mavi bayrak için su kalitesinin, deniz suyu kalitesinin takibinin 15 günde bir yapılması gerekiyor. Bunların da takibini uluslararası kuruluşlar yapıyor. Dolayısıyla bu konuda daha duyarlı ve hassas olacağız"

Yurthaber 16-04-19 11:13

2023 hedefimiz mavi bayraklı plaj sayısında dünya birincisi olmak

Adalar dahil 8 bin 333 kilometre kıyı şeridine sahip Türkiye'de, 459 plajda uluslararası çevre ödülü olan mavi bayrak dalgalanıyor - Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar: - "Bizim 2023 hedefimiz mavi bayraklı plaj sayısında dünya birincisi olmak. Bunun için de mavi kart uygulamasını başlattık. Ama bunun iyi takip edilmesi gerekiyor" - "Mavi bayrakta Türkiye dünya üçüncüsü. Birincilik İspanya, ikincilik Yunanistan'da. Bir ara Yunanistan'ın önüne geçmiştik. Mavi bayrak sistemi aslında her otelin kendi önündeki plajıyla ilgili bir şey" - "Mavi bayrak için su kalitesinin, deniz suyu kalitesinin takibinin 15 günde bir yapılması gerekiyor. Bunların da takibini uluslararası kuruluşlar yapıyor. Dolayısıyla bu konuda daha duyarlı ve hassas olacağız"

Haber 16-04-19 11:12