Eintracht Frankfurt Haberleri

Alman holiganlar maç için geldikleri Napoli'de olay çıkardı! Şehri savaş alanına çevirdiler

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İtalya temsilcisi Napoli ile Almanya ekibi Eintracht Frankfurt arasında oynanacak rövanş maçı öncesi Napoli'ye gelen bazı Alman taraftarlar olay çıkardı.

Spor 15-03-2023 22:11

Son dakika: Karim Benzema tarihe geçti, Real Madrid Süper Kupa'yı müzesine götürdü!

Son dakika haberleri: Geride kalan sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu İspanya temsilcisi Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Almanya ekibi Eintracht Frankfurt, UEFA Süper Kupa'nın sahibi olabilmek için karşı karşıya geldi. 90 dakikası nefes kesen müsabaka, Real Madrid'in 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçta gol atan Karim Benzema, kulüp tarihine adını yazdırdı.

Spor 10-08-2022 23:53

Real Madrid Eintracht Frankfurt Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid Eintracht Frankfurt maçı bu akşam Süper Kupa heyecanını futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid ve Avrupa Ligi kupasını alan Eintracht Frankfurt'un mücadele edeceği Süper Kupa mücadelesi bu akşam oynanacak. Kritik karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Real Madrid Eintracht Frankfurt Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 10-08-2022 16:31

Son dakika: Dünya tarihine geçecekti ve Galatasaray taraftarı onu bekliyordu! Ali Akman, Göztepe'ye imza attı...

Son dakika haberleri: Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, kadrosuna son olarak Arsenal'den Lucas Torreira ve bonservisi elinde olan Dries Mertens'i kadrosuna katmıştı. Sarı - kırmızılıların transfer etmek istediği bir diğer isim olan Ali Akman için ise sürpriz bir gelişme yaşandı. Okan Buruk'un da "Teklif yaptık" dediği Akman, TFF 1. Lig takımlarından Göztepe'ye kiralandı. Sarı - kırmızılı kulüp, transferi resmen açıkladı.

Spor 07-08-2022 19:50

Frankfurt Bayern Münih maçı saat kaçta? Frankfurt Bayern Münih maçı hangi kanalda?

Frankfurt Bayern Münih maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Karşılaşma ile ilgili ayrıntıları öğrenmek isteyen futbolseverler "Frankfurt Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta?", "Frankfurt Bayern Münih maçı hangi kanalda?" soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. Biz de heyecanla beklenen Almanya Bundesliga lig maçı ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Merak edilen ayrıntılar haberimizde...

Spor 05-08-2022 17:30

Son dakika: Beşiktaş'ın ayrılık için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Rıdvan Yılmaz'da flaş gelişme! Frankfurt pes etmiyor...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlı ekip yaptığı son KAP bildirimiyle Rıdvan Yılmaz için Glasgow Rangers ile görüşmelere başlandığını duyurmuştu. Rıdvan Yılmaz için daha önce girişimlerde bulunan Almanya Bundesliga'da mücadele eden Frankfurt kulübü, son dakikada devreye girince işler karıştı. İşte detaylar...

Spor 23-07-2022 19:17

Son dakika: Bu transfer gerçekleşirse dünya tarihine geçer! Hamza ve Efe Akman'dan sonra Ali Akman da Galatasaray yolunda...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve transferde de hummalı bir çalışma yürüten Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı - kırmızılılar, eski futbolcu Ayhan Akman'ın oğulları Hamza Akman ve Efe Akman'ın ardından yeğeni olan Ali Akman'ı da kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı - kırmızılılar, bu transferi gerçekleştirmesi halinde dünya tarihine geçebilir.

Spor 22-07-2022 00:32

Son dakika: Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ın dünyası başına yıkıldı! Tam imzayı atacakken...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlıların altyapısından çıkan sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz, gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselmişti. Siyah - beyazlılar, Yılmaz için Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile anlaşmaya varmıştı. Hedefinin Avrupa olduğunu dile getiren genç futbolcunun transferinde pürüz çıktı.

Spor 02-07-2022 09:57

Son dakika: Rıdvan Yılmaz yuvadan uçtu! Beşiktaş, Eintracht Frankfurt ile 6.5 milyon Euro bonservis konusunda anlaşma sağladı

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş'ın 21 yaşındaki sol beki Rıdvan Yılmaz yuvadan uçtu. Sezonun bitmesinin ardından dev kulüplerin radarına giren genç oyuncu için Eintracht Frankfurt ile anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlı takımdan ayrılarak Avrupa'ya gitme hayali olduğunu söyleyen Rıdvan Yılmaz'ın da bu transferde çok istekli olduğu aktarıldı. Beşiktaş, Alman devi ile 6.5 milyon Euro bonservis konusunda anlaşma sağladı. İşte son dakika haberinin detaylar...

Spor 11-06-2022 15:26

Son dakika: Beşiktaş'ın genç yıldızı yuvadan uçuyor! Ev bakmaya başladı...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, yeni bir yapılanmaya gidileceğini belirtmiş ve genç bir kadro kurulacağını dile getirmişti. Siyah - beyazlı futbolseverler, takıma yapılacak takviyeleri merak ederken, ayrılacak olan oyuncuları da beklemeye başladı. Rıdvan Yılmaz'ın Almanya'ya ev bakmaya gideceği ortaya çıktı.

Spor 09-06-2022 16:47

Eintracht Frankfurt kazandı, Fenerbahçe kaybetti! Şampiyonlar Ligi'nde rakipler bile belli...

Rangers'ın finali kaybetmesi sonrası Süper Lig ikincisi olması beklenen Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi için 1 ön eleme daha az oynama şansı kalmadı.

Spor 19-05-2022 09:19

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon Eintracht Frankfurt!

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi finalinde Eintracht Frankfurt ile Rangers karşı karşıya geldi. İspanya'nın Sevilla şehrinde oynanan müsabakanın 90 dakikası 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı ve uzatmalara gidildi. Uzatmalarda hr iki takım da gol bulamayınca kazananı penaltılar belirledi. Seri penaltı atışları sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nin şampiyonu Eintracht Frankfurt oldu.

Spor 19-05-2022 01:00

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi'ndeki Frankfurt - Rangers finalinde korkunç an! Sebastian Rode kanlar içinde yerde kaldı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi finalinde Eintracht Frankfurt ile Rangers'ın karşı karşıya geldiği maçta izleyenlere endişe veren bir an yaşandı. Rangers'ın savunma oyuncusu Lundstram'ın Frankfurt'un orta sahası Sebastian Rode'ye yaptığı müdahale sonrasında korku veren bir görüntü ortaya çıktı. Rakibinin kramponunun alnına gelmesi sonrasında kanlar içinde yerde kalan Rode, taraftarları tedirgin etti.

Spor 18-05-2022 22:32

Eintracht Frankfurt West Ham UEFA maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek?

Eintracht Frankfurt West Ham maçı bu akşam tüm futbolseverlere heyecan dolu bir akşam yaşatacak. UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında bu akşam Alman ekip Eintracht Frankfurt kendi sahasında İngiliz ekibi West Ham ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi Eintracht Frankfurt West Ham maçının saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı merak ediliyor. Peki, Eintracht Frankfurt West Ham UEFA maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 05-05-2022 15:26

Futbolda yeni moda! Boğazdan direğe zincirleme...

Son dakika haberleri: Gün geçmiyor ki dünya futbolunda farklı bir olay yaşanmasın! Almanya Bundesliga'da oynanan Freiburg - Eintracht Frankfurt maçında iki taraftarın yaptığı hareket, görenleri şaşkına uğrattı. Kendilerini kale direklerine zincirleyen taraftarlar karşılaşmayı böldü.

Spor 10-04-2022 19:26

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. İşte kura çekimi sonrası eşleşmeler...

Spor 18-03-2022 15:54

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasman takımlarının gecesi! Lyon ve Frankfurt...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu, bugün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Porto'yu deplasmanda mağlup eden Olimpik Lyon ve Real Betis deplasmanından galibiyetle dönen Eintracht Frankfurt, rövanş karşılaşmaları öncesinde avantajı eline geçirdi.

Spor 09-03-2022 23:16

Fenerbahçe Frankfurt maçında penaltı tartışması

UEFA AVrupa Ligi D Grubu son maçında Fenerbahçe Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin son anlarında Berisha Frankfurt ceza sahasında yerde kaldı. Hakem devam kararı taraftarlardan tepki gördü. İşte detaylar...

Spor 09-12-2021 22:56

ÖZET | Fenerbahçe 1-1 Eintracht Frankfurt

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler evinde Alman temsilcisi ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe bu sonuçla grupta 3. sırada yer alarak yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Spor 09-12-2021 22:38

Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt maçının ilk 11'leri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. maçında Fenerbahçe, sahasında Eintracht Frankfurt'u konuk ediyor.

Spor 09-12-2021 19:26

Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı geniş özeti! FB Frankfurt maçı kaç kaç bitti?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki son maçını kendi evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile oynayacak olan temsilcimiz Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda devam ediyor. Sarı-lacivertli temsilcimizin, Eintracht Frankfurt ile oynadığı maç beraberlikle sonuçlandı. İşte Fenerbahçe Eintracht Frankfurt maçı geniş özeti!

Spor 09-12-2021 11:59

Vitor Pereira, Frankfurt maçı öncesi konuştu: Ne yazık ki olmadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Frankfurt maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, "Bu turnuva bizim için çok daha farklı olabilirdi. Frankfurt maçındaki penaltı gol olsaydı, 2 puanımız daha olacaktı. Antwerp maçındaki penaltıyı da atsaydık 2 puan, yani 4 puanımız daha olabilirdi. İşler bizim için farklı olabilirdi. Ne yazık ki olmadı" ifadelerini kullandı.

Spor 08-12-2021 15:41

MAÇ SONUCU | Bayern Münih - Eintracht Frankfurt: 1-2

Almanya Bundesliga'nın 7. haftasında Eintracht Frankfurt, deplasmanda Bayern Münih'i 2-1 mağlup etti.

Spor 04-10-2021 08:47

MAÇ SONUCU | Antwerp 0-1 Frankfurt

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin yer aldığı D Grubu'nda Frankfurt, Antwerp'i uzatmalarda bulduğu golle 1-0 yendi.

Spor 30-09-2021 21:54

Frankfurt-Fenerbahçe maçında kural hatası var mı?

Frankfurt maçında Fenerbahçe'nin son dakikada attığı gol, hakem hatası nedeniyle iptal edildi. Ancak hakem Deniz Çoban, hakemin skandal bir karara imza attığını ifade etti. Çoban, "F.Bahçeli futbolcularla birlikte Frankfurtlular da içeriye giriyor. Kurala göre yayın üstünde de rakip futbolcunun bulunmaması gerekiyor. Bu penaltı tekrar edilmeliydi. Skandal bir karara imza attılar" dedi.

Spor 17-09-2021 16:57

E. Frankfurt - Fenerbahçe maçına damga vuran pozisyon

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe, Almanya deplasmanında Eintracht Frankfurt'la 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli taraftarlar 90+2. dakikada yaşanan penaltı pozisyonu ile üst üste şok yaşadı.

Spor 17-09-2021 11:25

F.Bahçe - E. Frankfurt maçında kavga çıktı! Ortalık karıştı

UEFA Avrupa Ligi'nde D Grubu'nda Fenerbahçe, E. Frankfurt'a konuk oldu. 1-1 sona eren maçın sonlarında tansiyon çok yükseldi. Bir pozisyon sonrası iki takımın futbolcuları arasında arbede yaşandı. İşte detaylar...

Spor 17-09-2021 10:27

Oliver Glasner'den kaleci Kevin Trapp'a teşekkür

Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü Oliver Glasner, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe ile oynadıkları maçın son bölümünde sarı-lacivertli takımın kullandığı penaltı atışını kurtaran kaleci Kevin Trapp'a teşekkür etti.

Spor 17-09-2021 08:06

ÖZET | Eintracht Frankfurt 1-1 Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Fenerbahçe Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a konuk oldu. Sarı lacivertliler öne geçtiği maçta Frankfurt'un golüne engel olamayınca mücadeleden 1-1 berabere ayrıldı. Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Spor 16-09-2021 23:57

Fenerbahçe'nin Eintracht Frankfurt maçı kadrosu belli oldu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında deplasmanda oynayacağı Eintracht Frankfurt karşılaşmasının kamp kadrosu belli oldu. Sakatlığı geçen Yunan futbolcu Dimitris Pelkas da kadroda yer aldı.

Spor 15-09-2021 10:11

Yanlış mail adresi, transfere engel oldu!

Lazio, Filip Kostic için Eintracht Frankfurt'a teklif gönderecekti ama basit bir hata tüm transferin gerçekleşmemesine neden oldu.

Spor 01-09-2021 17:52

MAÇ SONUCU | Arminia Bielefeld 1-1 Eintracht Frankfurt

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Eintracht Frankfurt, Arminia Bielefeld deplasmanında galibiyeti 87. dakikada yediği golle kaçırdı.

Spor 28-08-2021 19:19

Bir dönem herkesin hayran olduğu Şebnem Schaefer şimdi ne yapıyor? Güzelliğine güzellik katmış

Mankenliğe 15 yaşında başlayan Şebnem Schaefer güzelliği ile bir dönem herkesin hayran olduğu bir isimdi. 40 yaşına merdiven dayayan Şebnem Schaefer, son haliyle herkese büyük şaşkınlık yaşattı.

Magazin 21-08-2021 11:49

Ali Akman kiralık olarak gönderiliyor

Eintracht Frankfurt'a transfer olan Ali Akman'ın kiralık olarak başka bir takıma gönderileceği açıklandı.

Spor 03-08-2021 21:20

Ali Akman: Sahada en iyi performansımı vermek istiyorum

Önümüzdeki yıl Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt forması giyecek olan Ali Akman, ''Kendimi göstermek için elimden gelen en iyisini yapacağım. Antrenörümün ve taraftarlarımızın güvenini suistimal etmeyeceğim. Sahada en iyi performansımı vermek istiyorum” dedi.

Spor 07-07-2021 18:51

Ali Akman: Agüero'yu çok severim

Kariyerine Eintracht Frankfurt'ta devam eden Ali Akman, Ümit Milli takım kampında konuştu.

Spor 24-05-2021 18:04

Dortmund kan kaybediyor! İç sahada kaybettiler

Almanya'da Eintracht Frankfurt'u ağırlayan Borussia Dortmund şok bir mağlubiyet aldı.

Spor 03-04-2021 19:15

Ali Akman, Eintracht Frankfurt'ta ilk antrenmanına çıktı

Ali Akman, yeni takımı Eintracht Frankfurt ile ilk antrenmanına çıktı.

Spor 16-03-2021 18:58

Ali Akman, Eintracht Frankfurt’la sözleşme imzaladı

Bursaspor ile sözleşmesini fesheden Ali Akman, sezon sonu için anlaştığı Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzaladı. 19 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada kendisini evinde gibi hissettiğini söyledi.

Spor 08-03-2021 23:34

Bursaspor’dan Ali Akman açıklaması

Bursaspor Kulübü, Eintracht Frankfurt’a transfer olan Ali Akman’ın sözleşmesinin feshedildiğini resmen açıkladı.

Spor 02-03-2021 17:16

Bursaspor, Ali Akman'ı kadro dışı bıraktı!

Üç büyüklerin transferi için uğraş verdiği Bursaspor'un 18 yaşındaki genç oyuncusu Ali Akman tercihini Avrupa'dan yana kullandı. Genç yıldız Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt ile anlaşırken Bursaspor taraftarı bu imza sonrası Ali Akman'a tepki göstermişti. Bursaspor kulübü taraftarların bu çağrısına kulak verdi ve genç oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

Spor 02-02-2021 21:14

ÖZET | Bayern Münih 5-0 Eintracht Frankfurt

Bundesliga'da 5. hafta karşılaşmasında Bayern Münih sahasında Eintracht Frankfurt'u rahat geçti.

Spor 24-10-2020 18:45

Eintracht Frankfurt 2-1 Schalke 04 (Maç Sonucu)

Almanya Bundesliga'nın 32. haftasında Eintracht Frankfurt'a konuk olan Schalke 04, rakibine 2-1'lik skorla boyun eğdi. Ligdeki galibiyet hasreti 14 maça çıkan Schalke'de mücadeleye 11'e başlayan Türk futbolcu Can Bozdoğan 78'de ikinci sarıdan kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı.

Spor 18-06-2020 00:49

Avrupa devleri Robin Gosens için transfer yarışına girdi

Atalanta’nın 25’lik orta sahası Robin Gosens için Avrupa’nın dev kulüpleri kıyasıya bir yarışa girdi.

Spor 27-05-2020 11:30

ÖZET | Eintracht Frankfurt - Freiburg maç sonucu: 3-3

Almanya Bundesliga'nın 28. hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt, Freiburg'u konuk etti. Ev sahibi ekip 3-1 geriye düştüğü mücadeleden 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Spor 27-05-2020 08:02

Bayern Münih - Eintracht Frankfurt maç özeti: 5-2

Koronavirüs arasının ardından ikinci haftası oynanan Bundesliga'da 27. hafta mücadelesinde Bayern Münih ile Eintracht Frankfurt kozlarını paylaştı. Bayern Münih, ev sahipliğini yaptığı mücadeleyi 5-2 galibiyetle tamamladı. Bayern Münih Eintracht Frankfurt maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Spor 23-05-2020 22:51

Bundesliga'da 4 maç şifresiz olarak yayınlanacak

Almanya Bundesliga'da lig start alırken yayıncısıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. TRT Spor, Bundesliga maçlarını yayınlayacağını açıkladı.

Spor 22-05-2020 08:41

ÖZET | Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach: 1-3

Almanya Bundesliga’nın 26’ncı haftasında günün kapanış karşılaşmasında Borussia Mönchengladbach, deplasmanda Eintracht Frankfurt'u 3-1 mağlup etti.

Spor 17-05-2020 08:47

Eintracht Frankfurt 2-0 Werder Bremen (Maç Sonucu)

Almanya Kupası’nda Eintracht Frankfurt Werder Bremen’i 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Spor 05-03-2020 04:58