Cennet Mahallesi Pembe Haberleri

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 2024-05-07 14:30:22

38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Kumral Bodur’un hayatı film oluyor

Giresun’da nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan 52 yaşındaki Kumral Bodur’un hayatı film oluyor. Hayatı beyaz perdeye ilham kaynağı olan Bodur, ilgili filmin yönetmeni ve yapımcısının kendisini aradığından bahsederek, "Önümüzdeki günlerde Giresun’a gelip senaryo yazımı için detaylı görüşmeler yapacağız” dedi.

Haber 2024-05-05 11:55:16

Melek Baykal Cennet Mahallesi'nde ilk gün 'Çağla Şıkel'i öyle görünce... Saçlar bukle bukle, takma kirpikler...

Cennet Mahallesi dizisi halen daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin usta ismi Melek Baykal geçtimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk oldu. Rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ile ilgili itiraflarda bulunan Baykal," Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-04-30 14:44:26

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Biri manken biri türkücü oynayamam...

Müjdat Gezen'in konuğu olan Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi itirafı geldi. Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde Alişan ve Çağla Şıkel'in adını duyunca bakın nasıl bir tepki vermiş. Baykal o iki isimden memnun olmadığını ve o isimlerle dizide rol almak istemediğini itiraf etti.

Magazin 2024-04-28 15:07:41

Yıllardır bu halde! Vatandaşlar isyan etti: 'Dışarı çıkamaz olduk'

Sakarya'da bir su kanalında yaşanan kirlilik ve kötü koku, mahalle halkını isyan ettirdi. Mahalleli 1982'den beri atılan fabrika atıkları nedeniyle kirlilik oluştuğunu belirtirken, işletme yetkilileri arıtmalarının çalıştığını söyleyip iddiaları reddetti. Kızılcıkorman Mahallesi Muhtarı Mecit Kızıldağ, "İnsanlar akşam olduğu zaman sinekten, kokudan dışarı çıkamaz oldu" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-04-24 11:45

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

Haber 27-04-24 00:18

Sosyal medya bu cinsiyet partisini şaşkınlıkla takip etti! Pembe ve mavi kostümlü adamlar bahçede güreş yaptı... Tezahüratlar havada uçuştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir cinsiyet açıklama partisine ait görüntüler gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bahçeye kurulan ringte mavi ve pembe kostümlü iki adamın güreş yaptığı anlar yer aldı. O anlarda izleyicilerin 'kız, erkek' diyerek tempo tuttuğu görüldü.

Trend 26-04-24 13:30

Bir mahallenin geçim kaynağı oldu! Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar... Yoğun talep görüyor

İzmir'in Bayındır ilçesinde kuru otları boyayarak süs bitkisi haline getiren mahalle sakinleri, ürünleri yurt dışına gönderiyor. Çiçek ve süs bitkileri sektörünün önde gelen üretim merkezlerinden Bayındır'da yaklaşık 300 nüfuslu kırsal Turan Mahallesi sakinlerinin büyük bölümü ilkbahar mevsimiyle dağların yolunu tutuyor. 30'un üzerinde bitkiyi toplayan köylüler, doğal olarak bulamadıkları otları da bahçelerinde üretiyor. Hobi olarak başlanılan kuru otlar artık mahallenin geçim kaynağı.

Kadin 26-04-24 10:46

Rengi pembeye döndü, turistler Tuz Gölü'ne akın etti

Tuz Gölü, suyun içerisinde yaşayan algler ve bakteriler nedeniyle pembe renge bürünmeye başladı. Yerli ve yabancı turistler bölgeye akın etmeye başladı.

Finans 21-04-24 13:27

Otobüs görevlisinin katilini halk kendi elleriyle cezalandırdı! Yaklayıp linç ettiler... Tekme,tokat, yumruk: Taşlarla kafasına vurarak öldürdüler

Honduras'ın kuzey kesimindeki San Pedro Sula'nın Barandillas semtinde hırsız olduğu iddia edilen bir kişi halk otobüsünde bir görevliyi vurarak öldürdü. Saldırı anı Barandillas Mahallesi Yedinci Sokak'ta bulunan bir vatandaş tarafından aracıyla kaydedildi. Silah sesinden korkan yolcular otobüsten koşarak kaçarken halk katili yakalayarak linç etti.

Trend 19-04-24 15:45

Anne sütünün arkasındaki gerçeği paylaştı! İkisini de kendi sütü, ikisi de farklı renkte: Çilekli süt gibi

Yeni anne Jo Johnson Overby, pompalama seansı sırasında pembe renkli süt ürettiğinde duruma anlam veremediğini ve şaşırdığını söyledi. TikTok'ta yaşadığı deneyimi paylaşan anne, "Kimse bana bebeğimi emzirirken sütümün çeşitli renklerde geleceğini söylemedi" notunu ekledi.

Trend 19-04-24 14:05

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğini kıyafetin uyması için pembe renge boyayınca tepkilerin odağına yerleşti! Kıyafetime uysun istedim

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğinin tüylerini pembe renge boyayınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Sosyal medyadan gelen olumsuz tepkilerin üzerine Low çareyi yorumları kapatmakta buldu. Fenomen isim kendisini "Kıyafetime uysun istedim. Onu modaya uygun hale getirdim" diyerek savundu.

Trend 18-04-24 14:06

İzmit’e yeni eğitim döneminde 3 kreş geliyor

İzmit Belediyesinin, Şirintepe Mahallesi Ekopark’a kazandıracağı 6’ncı kreşin çalışmaları bugün başladı.

Yurthaber 17-04-24 14:00

Kene ısırması sonrası öldü, özel giysilerle toprağa verildi! Erzurum'da endişe yaratan görüntü

Erzurum'da, kene ısırması sonrası tedavi gördüğü hastanede ölen 2 çocuk babası 37 yaşındaki İrşat Yüksel, sağlıkçıların getirdiği özel giysiler giyen mahalledeki gençler tarafından toprağa verildi. Nüğürcük Mahallesi muhtarı Abubekir Gültekin, "Tedbir olarak böyle bir defin yapıldı" diye konuştu.

Haber 12-04-24 14:36

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Cannes tarzıyla dile düştü! Çok rüküşsün

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek Cannes tarzıyla dikkat çekti. Pembe eteği ve pembe üstüyle sosyal medyanın diline düşen oyuncu Feyza Civelek'in tarzı 'rüküş' bulundu.

Magazin 10-04-24 15:12

Ucu bucağı görünmedi! 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu

Bursa'da Cerrah Mahallesi sakinleri, toplu bayramlaşma için bir araya gelip, 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu; o anlar havadan görüntülendi.

Haber 10-04-24 12:46

O anlar havadan görüntülendi! İstanbul'a taşıdılar... Boş arazide tek sıralı kuyruklar oluştu

Arnavutköy’de Boğazköy İstiklal Mahallesi sakinleri, memleketlerinde asırlardır devam eden bayram sabahı geleneğini İstanbul’da sürdürüyor. Bayram namazının ardından çayırlık alanda tek sıralı kuyruklar oluşturan mahalleli köylerindeki bayramlaşma geleneğini İstanbul’a taşırken, o anlar havadan görüntülendi.

Haber 10-04-24 10:03

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aman Pembe görmesin

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla gündeme geldi. Siyah elbisesiyle poz veren oyuncunun sade ve şık haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-04-24 16:53

35 mahalleli ilçenin ilk ve tek kadın muhtarı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi muhtar adayı Teslime Döndü Yılmaz, en yakın erkek rakiplerine fark atarak ilçenin ilk ve tek kadın muhtarı oldu.

Yurthaber 02-04-24 11:41

Leylekler mahallenin maskotu oldu

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde bulunan Gültekin Mahallesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerini kabul etti.

Yurthaber 02-04-24 11:24

Seçim kombini merak konusu oldu! Hatice 31 Mart yerel seçiminde 'pembe' oldu

Şarkıcı Hatice her seçimde kombiniyle gündeme geliyor. Bazen bir gelini andıran bazen ise siyahlar içinde yas tutan bir kadını andıran Hatice bu seçim için pembeyi işaret etti. Hatice'nin seçim kombini merak edildi.

Magazin 31-03-24 13:33

Kilis'in tescilli lezzeti cennet çamuru iftar sofralarından eksik olmuyor! Ramazanda talep artıyor

Kilis'in coğrafi işaret tescilli lezzeti "cennet çamuru", ramazanda da damakları şenlendiriyor.

Yemek 30-03-24 12:48

Kilis'in tescilli lezzeti cennet çamuru iftar sofralarından eksik olmuyor

Tel kadayıf, şeker, Antep fıstığı ve kaymağın birleşimiyle ortaya çıkan lezzet, ramazan sofralarını süslüyor.

Yurthaber 29-03-24 10:16

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yurthaber 29-03-24 07:46

Kahramankazan’da Cumhur İttifakı’ndan gövde gösterisi

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Kayı Mahallesi seçim ofisinde dava arkadaşlarıyla coşkulu bir buluşma gerçekleştirdi.

Yurthaber 27-03-24 08:19

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Cinsiyet değiştirmişti... Meli Bendeli saçlarını pembe yaptı! Yeni imajı şaşırttı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan ve Cam Tavanlar dizisinde de Şinasi'yi canlandıran Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmesiyle uzun süre gündemde kaldı. Çeşitli ameliyatlar olarak değişen ve adını da Meli Bendeli yapan başarılı oyuncu yeni imajıyla da dikkat çekti.

Magazin 18-03-24 07:29

Elazığ’da camiler gül suyu ile yıkanıyor

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’ta bulunan camiler başta olmak üzere kent genelindeki bütün camiler gül suyu ile yıkanıyor.

Yurthaber 12-03-24 10:20

Wanda Nara ile pozu sosyal medyayı salladı! Mauro Icardi'nin yeni imajı olay oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan dünyaca ünlü futbolcu bu defa imaj değişikliğiyle adından söz ettirdi. Eşi Wanda Nara ile bir fotoğraf paylaşan Mauro Icardi'nin pembe saçları sosyal medyayı salladı.

Spor 08-03-24 13:15

Denizli Hierapolis ören yerinde gece müzeciliğinin tanıtımı yapıldı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Denizli'deki "beyaz cennet" Pamukkale'de gece müzeciliğinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Yurthaber 08-03-24 08:30

Bildiğiniz seçim çalışmalarını unutun: Bütün mahalle kokuyoruz

'Bütün mahalle kokuyoruz!' Bu sözler, muhtar adayı Ebru Baş'a ait... Seçim maratonunda kimi aday afiş asıyor kimi aday şarkı yazdırıyor. Gaziosmanpaşa'daki Fevzi Çakmak Mahallesi muhtar adayı Ebru Baş, bambaşka bir yol deniyor.

Finans 07-03-24 10:17

Saadet Partisi İBB Başkan adayı Aydın, İstanbul Platformu Buluşması'na katıldı:

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, "Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde balık istifi bir yolculuk oluyor. O saatlerde hürmete en layık gördüğümüz yaşlılarımızı, engellilerimizi ve kadınlarımızı alternatif bir ulaşım aracı olarak pembe metrobüste taşıma vaadimiz var." dedi.

Yurthaber 06-03-24 07:39

İBB Başkan adayı Kurum, Şile Kızılca Mahallesi Köy Konağı açılışına katıldı:

"Gazze'ye yapacağımız yardımlarımızı, 'Bu yardımları niye yapıyorsunuz?' dediler ama bir taraftan da telaşlandılar, bugün Gazze'ye yardım fotoğraflarını gösteriyorlar. Hani Gazze'nin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Gazze'ye yapacağımız yardımlarımızı, 'Bu yardımları niye yapıyorsunuz?' dediler ama bir taraftan da telaşlandılar, bugün Gazze'ye yardım fotoğraflarını gösteriyorlar. Hani Gazze'nin, Kudüs'ün bağımsızlığı için mücadele edenler teröris

Yurthaber 06-03-24 07:37

Leylek köyündeki yuvasına 13. kez konan Yaren, turizmi de hareketlendirdi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Uluabat Gölü'nün kıyısındaki kırsal Eskikaraağaç Mahallesi, "Yaren" leylek ve balıkçı Adem Yılmaz'ın 13. kez buluşmasıyla hareketlendi.

Yurthaber 04-03-24 13:38

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot spor tulumuyla tenis oynadığı anları paylaştı! 'Benimle oynama' notunu gündem yarattı

Kendisini gibi fenomen olan olan kardeşi Mathilde Tantot ile sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pauline Tantot yine hayranlarının beğenisini toplayan bir pozla karşılarına çıktı. Pembe spor tulumuyla tenis oynadığı anlarda çekilen pozlarını paylaşan Tantot hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 29-02-24 15:25

Simurg Sarsılmaz muhtar adaylığından çekildiğini açıkladı! Ölüm tehditleri alıyorum

Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildi.

Haber 28-02-24 23:25

Kıvrımlı model Iskra Lawrence her yerden dekolte verdi! Bedeniyle barışık olduğunu her zaman söylüyordu...

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence son paylaşımıyla gündem oldu. Pembe dekolteli bir elbise giyen Model, pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 28-02-24 16:30

O şimdi Adaletin Umut'u! Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu

Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.

Magazin 27-02-24 18:26

İbo Show'un yıldızıydı... Oryantal Didem Kınalı'dan taciz itirafı geldi! Beni erkeklerden daha çok...

Dansözlüğün yanı sıra şarkıcılık yapmaya da başlayan Didem Kınalı 'Pembe Masa' programına konuk oldu. 37 yaşındaki Kınalı, kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 27-02-24 16:52

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sıydı... Levent Tülek son haliyle gündem oldu! 'Yaşlanmışsın'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Şipşak Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Levent Tülek şimdi de son haliyle gündem oldu. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü isme 'Yaşlanmışsın' yorumları yapıldı.

Magazin 27-02-24 15:19

Bu mahalle Barcelona’yı andırıyor

Sivas’ta bulunan Yenişehir Mahallesi şehrin en düzenli ve örnek mahallesi olarak öne çıkıyor.

Yurthaber 26-02-24 12:28

Yargı'nın Cennet'i Tuğba Çom diziden ayrıldı! İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam

Yargı dizisinde oğlunu öldüren Cennet karakterine hayat veren Tuğba Çom diziye veda etti. Sosyal medyadan da seyirciye veda eden başarılı oyuncu "İnşallah Erol Taş gibi saldırıya uğramam" dedi.

Magazin 26-02-24 08:15

Şarkıcı Cenk Eren'in acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu

Şarkıcı Cenk Eren, sosyal medya hesabından bir süredir kanserle mücadele eden yeğeninin hayatını kaybettiğini duyurdu. Eren, acı haberi, "Huzur içinde uyu. Mekanın cennet olsun" sözleriyle duyurdu.

Magazin 24-02-24 12:34

Sürücü adayının çarptığı yaya yaralandı

Şanlıurfa’da sürücü adayının çarptığı 70 yaşındaki yaya yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Meydan Mahallesi Fırat Caddesi üzerinde yaşandı.

Yurthaber 23-02-24 14:05

Survivor All Star 2024 37. bölüm tanıtımında herkes birbirine girdi! Ogeday, Hakan, Hilmi Cem ve dahası... Cennet Mahallesi'nden hallice

Survivor All Star 2024'te olaylar bitmiyor. Survivor fragmanda yaşananlar yine sosyal medyanın diline düştü. Fragmanda o kadar çok kavga vardı ki kim kiminle neden kavga ediyor herkes merak etti. Özellikle Hilmi Cem'in kavgada olması ve Ogeday-Hakan arasında yaşananlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-02-24 15:02

Mahallesindeki kadınlara 5 yıldır sağlık taraması yaptırıyor

Eskişehir’in Fatih Mahallesi Muhtarı Eda Yıldırım, 5 yıldır mahallesindeki kadınlara kanser önlem almak için düzenli olarak sağlık taraması yaptırıyor.

Yurthaber 16-02-24 12:04

Patrondan aldığı ahlaksız teklifi Binbir Gece dizisinin efsane repliğiyle anlattı! Eleman mı sevgili mi arıyorlar anlamadım

Cennet Bashimova isimli bir kadın kısa bir süre önce başladığı işteki patronundan aldığı ahlaksız teklifi sosyal medyadan ifşa edince gündem yarattı. Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı 'Binbir Gece' dizisindeki bir replikle durumu anlatan genç kadının paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 13-02-24 07:38

Lana Rhoades'i gören tanıyamadı! Verdiği kilolarla sosyal medyanın gündemindeydi... Yeni imajı olay oldu

Bir dönemin popüler isimlerinden olan Lana Rhoades son günlerde verdiği kilolarla gündemde. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının karşısına çıkan isim bir verdiği kilolarla hayranlarını endişeleniyor. Son olarak çekim için pembe bikini üstüyle kamera karşısına geçen Rhoades'in yeni imajı beğenilmedi.

Trend 08-02-24 15:40

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe spor yaptığı anları paylaştı! Paylaşıma beğeni yağdı

Eski futbolcu Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Pembe taytıyla spor yapan Gülşe, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 05-02-24 18:16