Champion Sweatshirt Haberleri

Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas'ın son hali şaşırttı... Oyuncu siyah bikinisiyle pozlarını paylaştı! Paylaşıma yorum yağdı

Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen oyuncu Naz Elmas bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.

Magazin 2024-02-05 13:08:54

Kış mevsimi boyunca üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz yumuşacık sweatshirt çeşitleri

"Tüm kış giyebileceğim bir sweatshirt arıyorum." diyorsanız, size şahane bir haberimiz var. Birbirinden şık ve kaliteli ürünlerden oluşan listemize göz atarak kendinize uygun modeli kolayca bulabilirsiniz. Hemen herkesin dolabında yer alabilecek parçalarla kombinlenebilen sweatshirtleri okula ya da arkadaş buluşmalarına giderken giyebilirsiniz. Gelin, kaliteli sweatshirt modellerine birlikte göz atalım.

Haber 2023-10-10 16:37:44

Fiyatı 799 TL'ye düştü! Çok satan Levi's sweatshirt kısa süreliğine indirimde

Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken Levi's Zip Up Hoodie, indirimde! Çok satanlarda birinci sırada yer alan bu stil sahibi hoodie ile sportif tarzınızı yansıtmak ve serin yaz akşamlarında sıcacık kalmak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 2023-06-14 09:40:10

Yaklaşan soğuk havaların vazgeçilmezi olacak en iyi sweatshirtler ve markaları

Yaklaşan soğuk havalarda favori giyim ürününüz hangisi? "Tabii ki sweatshirt." dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse önümüzdeki kış için alışveriş listenizi hazırlamadan önce buraya bir göz atmanızı öneririz. Hem erkekler hem kadınlar için seçtiğimiz birbirinden güzel sweatshirt modellerini üstünüzden çıkarmak istemeyeceğinize eminiz. Eğer bu sezon trend olacak sweatshirt modellerini incelemek istiyorsanız yazımızı sonuna kadar okumaya devam edin!

Haber 2022-11-02 17:38:14

Sonbahar ve kış ayları boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz kapüşonlu sweatshirt modelleri

Yaklaşan sonbahar ve kış mevsimi, beraberinde giyim tarzında değişiklikleri getiriyor. Rahat ve şık olmak isteyenlerin dolabı da mutlaka bulunan kapüşonlu sweatshirtler farklı tarzlara uyarlanabiliyor. Üstelik soğuk havalarda etkili bir koruma sağlıyor. İşte, karşınızda soğuk günlerde üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz birbirinden farklı kapüşonlu sweatshirt modelleri...

Haber 14-10-22 16:39

Merih Demiral'ın espor takımı Türkiye şampiyonu oldu! Başarılarını Merih Demiral'a armağan ettiler

A Milli Futbol Takımı'nın futbolcusu Merih Demiral'ın espor takımı Team Demiral Esports, Türkiye şampiyonluğu elde etti. Merih Demiral'ın takımı Team Demiral, finalde Denizbank WildCast'i 3-1 mağlup ederek Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, FUT E-Spor gibi takımların mücadele ettiği Türkiye'nin ilk FIFA FUT Ligi olan Be The Champion League'de sezonu şampiyon olarak tamamladı. Takım oyuncuları şampiyonluğu kurucuları Merih Demiral'a armağan ettiklerini kaydetti.

Trend 27-06-22 16:48

Gülümse Kaderine dizisinin Neval'inin giydiği oversize sweatshirte alternatif öneriler

Yeni sezonun sevilen dizilerinden Gülümse Kaderine'nin başarılı karakteri Neval'in kombiniyle sweatshirt sevgimizi hatırladık. Oversize kesimiyle oldukça şık sweatshirt modeli, dizi hayranlarının radarına girdi. Siz de Neval'in göz kamaştıran sweatshirt modeline benzer ürün araştırmasına başladıysanız doğru yerdesiniz. Günlük kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday parçalar sizi bekliyor!

Magazin 15-06-22 13:31

Erkekler için bahara uygun harika sweatshirt, eşofman kombinleri

Rahatlığı ve şıklığı birleştiren spor kombinler, özellikle son yılların modası. Sweatshirtler ve eşofman altları hemen her mevsime uyum sağlamalarıyla, hem evde hem dışarıda kullanılabilir olmalarıyla vazgeçilmez parçalardan. Yeni modaya uymak isteyenler, spor giyimden vazgeçemeyenler, her an rahatına düşkün olanlar buraya! Birbirinden farklı sweatshirt ve eşofmanları sizler için seçtik ve inceliyoruz!

Haber 07-03-22 15:16

Kış bitmeden toplamanız gereken, 200 TL altına kullanışlı ve şık kazak ve sweatshirt modelleri

Neredeyse her tarz ve stilde kombinlenebilen kazak ve sweatshirtler, soğuk kış mevsiminde günlük giyimin vazgeçilmez ve kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor. Siz de kombinlerinizi çeşitlendirmek için kış bitmeden almanız gereken, 200 TL altına hem kullanışlı, rahat hem şık kazak ve sweatshirt modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 04-01-22 15:17

Hafta sonu rahatlığını sonuna kadar yaşatan sweatshirt elbise modelleri

Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezleri tabii ki sweatshirt kombinleri. Ancak bazen hem rahat hem de şık olmak isteyebiliyoruz. Bu zamanlarda da sweatshirt elbiseler yardımımıza yetişiyor. Hava şartlarına da kolaylıkla uyum sağlayabilen sweatshirt elbiseler serin havalarda da ılık havalarda da rahatlıkla kullanılıyor. Özellikle tatil günlerinde konfor arayanlar için en şık sweatshirt elbise modelleri...

Kadin 03-12-21 11:28

Trendyol'da kasım kampanyalarında 63 milyon ürün satıldı

Kasım kampanyalarında 112 bin işletme ürününü tüm Türkiye ile buluştururken, satışlar geçen yılın aynı ayına göre 2 kat arttı - Söz konusu dönemde en fazla satılan ürünler arasında sweatshirt, bot, bebek bezi, bluetooth kulaklık ve ayak maskesi yer aldı

Yurthaber 02-12-21 09:57

Üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 100 TL altı erkek sweatshirt modelleri

Serin ve soğuk havalarda hem rahatlığı hem de sıcaklığı garanti eden sweatshirtler oldukça çok kullanılıyor. Küçük büyük birçok insanın keyifle giydiği sweatshirtler, birçok farklı şekilde kombinlenebiliyor ve böylece herkes kendi tarzını yansıtabiliyor. İçinizi ısıtacak birbirinden güzel renkleri, dokuları ve baskıları sayesinde hayran kalacağınız 100 tl altındaki erkek sweatshirt modellerini beraber inceleyelim!

Haber 12-11-21 22:12

Google'dan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları doodle'ı! Doodle Şampiyon Adası Oyunları nedir?

Google, kullanıcılarının karşısına bugün 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na ithafen Doodle Şampiyon Adası Oyunları (Doodle Champion Island Games) sürprizi ile çıktı. Google, doodle'ına 16 bitlik mini bir oyun yerleştirmiş durumda. Peki Doodle Şampiyon Adası Oyunları nedir, Doodle Şampiyon Adası Oyunları nasıl oynanır?

Haber 23-07-21 10:52

Bloomberg: Erdoğan Putin'le ilişkisini sınıyor

Bloomberg'de Marc Champion ve Ilya Arkhipov imzasıyla yayımlanan bir haber-analizde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rus mevkidaşı Vladimir Putin'le yakın ilişkisini Suriye ve Libya'nın ardından bu kez de Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda test ettiği değerlendirmesi yapıldı.

Haber 05-10-20 13:59

Bilgi Denizi’nden depremzede çocuklara ziyaret

Van’da Champion Kids ve Bilgi Denizi Eğitim Kurumları, depremin meydana geldiği Gelenler, Özpınar ve Yavuzlar mahallelerindeki çocuklarla bir araya geldi.Champion Kids ve Bilgi Denizi Eğitim Kurumlarında hizmet veren rehberlik öğretmenleri, Başkale ilçesine bağlı Gelenler, Özpınar ve Yavuzlar mahallelerini ziyaret ederek, çocuklarla bir araya geldiler.

Yurthaber 12-03-20 14:15

Sırkeçili Yörük çocukları kent yaşamının renkli dünyası ile buluştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehrin yüksek kesimlerinde aileleriyle birlikte konargöçer bir hayat süren Sarıkeçili Yörük ailelerin çocuklarını bir hafta kent merkezinde ağırladı.Çocuklara sportif, sosyal ve kültürel alanlarda olanak sunmayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı programla çocukların dolu dolu bir hafta geçirmelerini sağladı.Yaşadıkları bölgelerden yola çıkarak merkeze gelen, Aydıncık ilçesinden 18, Mezitli ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nden 13 olmak üzere toplam 31 çocuğa, etkinliklerde kullanabilecekleri eşofman, ayakkabı, penye tişört, mayo, terlik, havlu, sweatshirt, yağmurluk, çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.Karagöz-Hacivat gösterisini izleyen çocuklara, Marina Yat Limanı ve Adnan Menderes Sahil Şeridi gezdirildi.

Yurthaber 01-02-20 11:11

Londra'daki saldırının detayları belli oluyor! 'Kahraman' katil çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'daki bıçaklı saldırının failinin terör suçundan aldığı 16 yıllık hapis cezasının yarısını çektikten sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Öte yandan İngiliz medyası, saldırgana müdahale edenlerin arasında yer alan James Ford'un cinayetten hüküm giydiğini belirtti. 15 yaşındaki Amanda Champion adlı kızı boğarak öldüren James Ford'un saldırı günü cezaevinden izinli çıktığı ortaya çıktı.

Haber 30-11-19 19:46

Ünlü futbol takımının 'Şampiyon Ortağı' oldu

ESET, yeni futbol sezonunda Almanya’nın en heyecan verici takımlarından biri olan Borussia Dortmund ile işbirliği yapıyor.ESET, önümüzdeki üç sezon boyunca takımın yeni Şampiyon Ortağı (Champion Partner) oldu. ESET, sekiz defa Alman Şampiyonu olan takımın hayranlarını Bundesliga’daki maçlarında çeşitli etkinliklerle destekleyecek.

Trend 25-08-19 09:01

National Geographic giyim koleksiyonu Boyner'de

Koleksiyon, sonbahar-kış sezonu için eklenecek outdoor bot, ayakkabı, atkı, eldiven, şemsiye, yağmurluk, sweatshirt, eşofman altı ve yağmur çizmeleriyle genişlemeye devam edecek

Yurthaber 09-07-19 10:46

National Geographic giyim koleksiyonu Boyner'de

Koleksiyon, sonbahar-kış sezonu için eklenecek outdoor bot, ayakkabı, atkı, eldiven, şemsiye, yağmurluk, sweatshirt, eşofman altı ve yağmur çizmeleriyle genişlemeye devam edecek

Finans 09-07-19 10:41

GÜNCELLEME- CİMER'e bilgiye erişim alanında uluslararası ödül

Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Telekomünikasyon Birliği tarafından Cenevre'de gerçekleştirilen Dünya Bilgi Toplumu Zirvesi'nde (WSIS), Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) "Bilgiye Erişim" kategorisinde 366 proje arasından "En İyi Proje" olarak seçilerek, "WSIS Prize 2019 Champion" ödülünün sahibi oldu - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: - "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak ilk uluslararası ödülümüzü aldık" - "BM Uluslararası Telekomünikasyon Birliğinin Cenevre'de düzenlediği Dünya Bilgi Toplumu Zirvesinde CİMER 'bilgiye erişim' alanında 366 proje arasından 'En İyi Proje' olarak seçildi" PROJEYE İLİŞKİN DETAYLAR EKLENDİ

Haber 10-04-19 17:35

Biber Mart ayında hem el hem de ağız yaktı

21,96 ile Ispanak oldu.Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü TR42 (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova) Bölgesinde Mart ayında fiyatı en çok artan madde yüzde 38,59 ile Çarliston Biber olurken, onu yüzde 35,22 ile Sivri Biber, yüzde 11,07 Fındık, yüzde 7,14 ile koli gönderme ücreti ve 6,25 artış ile benzin takip etti.Fiyatı en çok düşen madde ise yüzde -21,96 ile Ispanak olurken, onu da sırasıyla yüzde -14,50 ile Salatalık, yüzde -13,54 ile yeşil soğan, -9,04 Sweatshirt (çocuk için) ve -7,68 Tablet (bilgisayar) takip etti.

Haber 04-04-19 15:08

OpTic Gaming Champion Athleticwear ile Ortaklık Anlaşması İmzaladı

OpTic Gaming, 2019 yılında takıma ait tekstil ürünlerinin oluşturulması ve birtakım perakende faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için Champion Athleticwear ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Trend 06-03-19 11:35

Nesnelerin interneti güvenliğinde Turkcell’e GSMA’den öncülük ödülü

Mobil iletişim sektörünün rotasına yön veren ve 800’ün üzerinde operatör şirketin üyesi olduğu GSMA (Dünya GSM Birliği), nesnelerin internetinin güvenliği alanında yaptığı çalışmalardan dolayı Turkcell’e ‘öncülük ödülü’ verdi.Telekom endüstrisinin önemli referans noktalarından biri kabul edilen Barcelona’daki Dünya GSM Birliği’nin belirlediği standartları yerine getiren Turkcell, nesnelerin internetinin güvenliği konusunda öncü şirket seçilerek ’Nesnelerin İnterneti Güvenlik Şampiyonu-IoT Security Champion’ ödülü’ne layık görüldü.

Haber 01-03-19 10:04

Boyner, 2018'de satışlarını yüzde 23 artırdı

2018'de 126 milyon ziyaretçi ağırlayan Boyner mağazalarının toplam satışları, bir önceki yıla göre yüzde 23 artış gösterdi - Yıl boyunca 40 milyondan fazla ürün satıldı - Müşterilerin en çok ilgi gösterdiği ürünler; tişört, gömlek, kazak, pantolon ve sweatshirt oldu

Finans 22-01-19 12:47

New York'un ünlü Türk pizzacısı ödüle doymuyor

New York'ta 7 şubesi bulunan ve başarılı göçmen ödülüne layık görülen "Champion Pizza" dükkanının sahibi Hakkı Akdeniz: - "2001 yılında ABD'ye geldiğimde cebimde bir dilim pizza alacak bir dolarım yokken bugün şimdi her çarşamba evsizlere, ihtiyaç sahiplerine yüzlerce dilim pizza, ayakkabı, kıyafet götürüyoruz. Ne kadar verirsem o kadar çok kazanıyorum"

Haber 11-01-19 09:33

Liseli Türk öğrenciler Almanya'dan şampiyonlukla döndüler

Almanya'nın Berlin şehrinde 6 Mart’ta düzenlenen "VEX Robotics" yarışmasında, İstanbul’da yer alan özel bir lisenin Vex Robotics Kulübü öğrencileri, büyük bir başarı elde ettiler. Yarışmada lisenin 2 ayrı kampüsünden katılan “Orion” ve “Eagle” takımları, Alman takımlarına karşı finalde birlikte ittifak kurarak “Turnuva Şampiyonluğu (Tournament Champion)”nu kazandılar.

Haber 20-03-18 17:34

H&M tepki çeken sweatshirtü katalogtan çıkardı

İsveçli moda zinciri H&M, siyahi çocuk mankene giydirilen sweatshirt nedeni ile gelen uluslararası tepkilerin ardından, ırkçı bulunan reklamdaki ürünü katalogtan çıkardı.

Haber 09-01-18 18:42

Legendary Champion Thoroughbred Bold Pilot Dead At 22

- Bold Pilot, arguably the most successful thoroughbred racehorse born and raised in Turkey, died April 29 at the age

Yurthaber 30-04-15 14:12

Turkish Lira, The Champion Loser Against The Dollar

- The dollar/Turkish Lira parity went above the 2.68 level at mid-week last week and it has shown a tendency

Yurthaber 20-04-15 14:10

Champıon Mama Köpeklerin Besin İhtiyacını Karşılıyor

Türkiye’nin ilk premium kedi-köpek maması Champion, çalışan ve aktif köpeklerin soğuk kış günlerinde ihtiyaç duyduğu...

Yurthaber 28-01-15 15:35

Tropikal Pet Fuara Katılıyor

Türkiye’nin ilk ve lider kuru mama üreticisi Tropikal Pet, markaları Champion ve Goody ile 23-26...

Yurthaber 22-10-14 16:04

‘champion’ İle Köpekler Ve Sahipleri İçin Çeviklik Zamanı

Türkiye’nin ilk ve tek yerli premium kedi köpek maması Champion’un köpeklerin eğitim aracılığıyla sosyal yaşama...

Yurthaber 22-09-14 12:57

Köpekli Sporlara Champıon Desteği

Üç kıtada milyonlarca evcil hayvanın tükettiği Türkiye’nin ilk yerli premium maması Champion, metropollerde yaşayan köpeklerin...

Yurthaber 26-05-14 13:43
Trend 22-04-14 10:24

Sweatshirt Şıklığı

  Sweatshirt modasına 'merhaba' deyin!

Kadin 05-11-13 13:13

'Champion' Türkiye pazarında

Champion, Türkiye pazarına girişini özel bir geceyle tanıttı..

Magazin 18-01-13 14:41

Galatasaray’a Yeni Sponsor

Galatasaray, basketbol ve voleybol takımlarının teknik sponsorluğu için spor giyim markası Champion ile 3 yıllık...

Yurthaber 29-11-12 13:24

Galatasaray Kulübü, Champion Ile Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Galatasaray Spor Kulübü, spor giyim markası Champion ile sponsoruk anlaşması gerçekleştirdi. Yapılan anlaşmaya göre Champion,...

Yurthaber 29-11-12 11:45

Kuşadası Korumar Otel’e Çevre Şampiyonu Ödülü

Kuşadası’nda KoruMar Hotel De Luxe, turizmde çevre oskarı olarak bilinen “TUI Umwelt Champion 2012” (TUI...

Yurthaber 20-09-12 00:18

Deepwater Champion Petrol Arama Gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan Geçti

ÇANAKKALE (A.A) - ABD'nin enerji firması Exxon Mobil tarafından özel olarak yaptırılan, dünyanın en modern petrol arama gemilerinden Deepwater Champion,

Yurthaber 27-05-12 16:00

Derin Su Şampiyonunun kulesi takılıyor

ExxonMobil'in, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile ortak yürüttüğü proje kapsamında, Karadeniz'de petrol arayan "Deep Water Champion (Derin Su Şampiyonu)"

Yurthaber 30-04-12 09:36

Derin Su Şampiyonu Çelebi Bandırma Limanı'nda

ExxonMobil'in, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile ortak yürüttüğü proje kapsamında, Karadeniz'de petrol arayan "Deep Water Champion (Derin Su Şampiyonu)"

Yurthaber 12-04-12 17:57

Champion Samsun'dan Ayrıldı

ABD'li enerji firması EXXONMOBIL tarafından özel olarak yaptırılan ve Güney Kore'den Türkiye'ye gelen "Deepwater Champion"...

Yurthaber 03-04-12 13:18

Deppwater Champion, kule sökümü için Samsun'a geldi

Karadeniz'de Nisan ayından bu yana petrol ve doğalgaz arayan ancak her hangi bir bulgu elde...

Yurthaber 10-03-12 11:05

Karadeniz'de petrol ve gaz bulunamadı

TPAO ile Karadeniz'de yürütülen petrol ve doğalgaz arama çalışmalarını sonlandıran ''Deepwater Champion'' Romanya'ya hareket edecek.

Finans 26-12-11 16:40