Cheesecake Catlamamasi Icin Haberleri

Gelinim Mutfakta lor peynirli cheesecake tarifi! Tam kıvamında cheesecake nasıl yapılır?

Lor peynirli cheesecake tarifi Gelinim Mutfakta programında yapıldı. Peynirli tatlılardan biri olan cheesecake, her mevsimin vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Peki, lor peynirli cheesecake nasıl yapılır, malzemeleri neler? Tam kıvamında cheesecake tarifi haberimizde.

Yemek 2024-05-31 14:31:46

Bu da oldu! Bilim insanlarından çok ilginç çalışma... 3D yazıcıda yapıldı

3D baskının sınırlarının zorlandığı günümüzde bilim insanları çok ilginç bir çalışmaya daha imza attı. Araştırmacılar, 3D yazıcıda cheesecake hazırlamayı başardı. Görünüşe bakılırsa, gelecekte bir gün fırınların yerini üç boyutlu (3D) yazıcılar alabilir.

Haber 2023-03-26 18:09:13

Lezzetine doyum olmayan San Sebastian Cheesecake nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz San Sebastian Cheesecake tarifi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın finalinde San Sebastian cheesecake tarifi yapılıyor. Cheesecake tarifleri en sevilen lezzetler arasında yer alıyor. İçinin akışkan olduğu tam kıvamında San Sebastian cheesecake nasıl yapılır merak ediyorsanız bu San Sebastian cheesecake tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 2023-01-20 17:04:20

Ekşi ve tatlının en güzel uyumu: Limonlu cheesecake tarifi! Limonlu cheesecake nasıl yapılır?

Ekşi lezzetlerin tatlılarıyla birleşiminden hoşlanıyorsanız limonlu cheesecake tam size göre! Bu cheesecake hem görünüş hem de lezzet olarak mutlu olmanızı sağlayacak. Nefis limonlu cheesecake nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 2022-10-27 16:05:45

Vişneli cheesecake nasıl yapılır? Tam kıvamında çatlamayan vişneli cheesecake tarifi

Cheesecake en sevilen tatlılar arasında bulunuyor. Özellikle mevsim meyveleri kullanılarak yapılan cheesecake eşsiz bir tada sahip oluyor. Cheesecake severler bu tatlının evde tam kıvamda yapılamayacağını düşünüyorsa yanılıyor. Evde çatlamayan vişneli cheesecake nasıl yapılır diye düşünüyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 10-08-22 13:51

Tadı damağınızda kalacak: Nefis limonlu cheesecake tarifi

Ekşi lezzetlerden hoşlanıyorsanız bu tatlı tam size göre! Limonlu cheesecake hem eşsiz görünüşü hem de lezzetiyle vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak. Bu nefis tatlıyı hem kendiniz hem de sevdikleriniz için mutlaka denemelisiniz.

Yemek 13-06-22 10:17

Usta şef olmanıza gerek yok! 5 malzemeli kolay bisküvili cheesecake kurabiye tarifi

Bayıldığımız iki lezzeti bir araya getiren bisküvili cheesecake kurabiye tarifini yapmak için usta şey olmaya gerek yok. Az malzeme ve basit yöntemle anında harika kurabiyelere sahip olacaksınız.

Yemek 24-03-22 14:34

Tatlıların üzerinde karamel sevenlere: Evde karamel tarifi

Evinizde bulunan malzemeler ile kolayca hazırlayabileceğiniz karamel tarifi sizlerle! Tatlılarınızın daha lezzetli olmasına katkı sağlayan karamel hem bütçe dostu oluşu hem pratikliği ile favori tarifiniz olmayı başaracak. İster cheesecake yapınca üzerine sürün isterseniz de trileçe yaptığınızda bolca karamel hazırlayıp tatlınızı lezzetlendirin.

Yemek 23-02-22 10:23

Hem Cheesecake hem kek sevenlere hitap eden ikisi bir arada cheesecake dolgulu kek tarifi

Kek, hemen her mutfağın vazgeçilmez tatlarından biri olma unvanını elinde bulunduruyor. Son yıllarda tatlı dünyasında çokça kendini gösteren cheesecake de tatlı severlerce oldukça ilgi görüyor. Peki, kek ile cheesecake bir araya gelirse nasıl olur? Birçok çeşit ve şekilde tabakları süsleyen keki, cheesecake dolgusuyla birleştiren yepyeni bir tada hazır mısınız?

Yemek 18-02-22 12:44

Cheesecake hayranlarını sevindirecek pişmeyen cheesecake tarifi

Hafif yapısı ve tadına doyulmaz lezzetiyle en sevilen tatlılardan biri olan cheesecake, uğraştırıcı tarifiyle pek çok kişiyi hazırlamaktan vazgeçiriyor. Ancak bu cheesecake tarifi ile siz de usta bir pastacıya dönüşebilirsiniz! Nasıl mı? İşte, fırın kullanmadan hazırlayacağınız ve misafirlerinize lezzet şöleni yaşatacağınız pişmeyen cheesecake tarifi…

Yemek 10-01-22 16:28

Yediğiniz bütün cheesecake'leri unutun! Bu Alman usulü cheesecake tarifine bayılacaksınız

Tatlılar, hayatımızın vazgeçilmez yiyecekleri arasında. Bunun yanında hep aynı tatlı tarifleri yerine farklı lezzetler arıyor olabilirsiniz. Sizin için araştırdığımız hem hafif hem de oldukça lezzetli cheesecake tarifini bir kez denedikten sonra başka tatlı yemek istemeyeceksiniz. İşte Alman usulü cheesecake tarifi...

Yemek 04-11-21 01:33

“Sadece bitki yiyorlar” algısını yıkıyoruz! İşte lezzetiyle herkesi aşık edecek bir tarif: Vegan Cheesecake

Vegan beslenme düzeni ile hayatını geçirenlerin sadece bitki yediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü hiçbir hayvansal gıda kullanmadan tatlı yapmanız mümkün. Yumurta, tereyağı ve süt olmadan da birbirinden lezzetli tatlılar yapabilirsiniz. İşte karşınızda tadına aşık olacağınız vegan cheesecake tarifi...

Yemek 11-10-21 17:30

Hazırlamak sadece 5 dakika sürüyor! Tatlı krizini bastıracak kolay cheesecake tarifi

Tatlıların her daim fazla kalorili ve diyet düşmanı olduğu söylenir. Özellikle çikolatalı tatlılar mutluluk hormonu salgılanmasına yardımcı olmasıyla ünlüdür. Tatlı krizlerine çözüm üretecek ve yapımı çok kısa sürecek bir lezzete ne dersiniz? İşte sadece 5 dakika hazırlanacak kolay cheesecake tarifi...

Yemek 20-09-21 17:51

Peynirli dokusu ve yumuşacık kıvamıyla San Sebastian’ın rakibi Adını Sen Koy tatlısını evde yapabilirsiniz

San Sebastian Cheesecake, kısa zamanda popülerleşen tariflerden biri halini aldı. Az malzemeyle hazırlanmasına rağmen kıvamını tutturmak oldukça zor olan bu lezzete yeni bir rakip geldi. İçerisindeki krema ve beyaz çikolatanın muhteşem uyumundan doğan Adını Sen Koy tatlısını kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Yemek 21-05-21 16:46

Artan keki, bayat ekmeği atmadık: Hepimizin biricik aşkı çikolata ile bakın neler neler yaptık!

Brownie, cheesecake, sufle... Yemeden duramayacağımız asla hayır diyemeyeceğimiz çikolatalı tatlıları bir araya getirdik. Bu tariflerde hem artan kekiniz, hem bayat ekmeğiniz değerlenecek hem de kestanenin tadının bir tatlıya bu kadar çok yakışmasına şaşıracaksınız. İşte ağız sulandıran tariflere başlıyoruz.

Yemek 19-02-21 11:04

Usta şefin elinden klasik cheesecake tarifi! Kremsi ve pürüzsüz dokusu için...

Kremsi ve ultra pürüzsüz cheesecake tarifi için başka yere bakmanıza gerek yok! Fırına girmeden yapılan bu klasik cheesecake usta şefin ellerinden çıkıyor!

Yemek 20-01-21 16:37

Klasik tarife fark atan aklınızı başınızdan alan kestaneli cheesecake tarifi!

İster limonlu, ister frambuazlı olsun cheesecake'in her türlüsünü severek yiyoruz. Bugün ise alışılagelmişin dışına çıkıyoruz ve cheesecake tarifimizi kestane ile zenginleştiriyoruz. Eminiz bu kestaneli cheesecake de favoriniz olacak.

Yemek 19-01-21 09:34

Fırın derdi yok, pişirme yok! 3 malzemeli cheesecake tarifi

Hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eden bu nefis cheesecake tarifi eminiz sizin de kalbinizi çalacak. Sadece 3 malzemeyle hazırlanan bu basit tatlı bakın nasıl hazırlanıyor, görelim.

Yemek 30-12-20 15:32

Cheesecake nasıl yapılır? MasterChef cheesecake tarifi, gerekli malzemeler ve püf noktası

Cheesecake MasterChef Türkiye’de ödül oyunundaki menüde yer alan tatlılardan biri oldu. Yarışmacılar, bu nefis tatlıları yapmaya çalışırken MasterChef izleyicileri de cheesecake nasıl yapılır araştırmaya başladı. Peki evde cheesecake nasıl yapılır? İşte MasterChef cheesecake tarifi, malzemeleri ve püf noktası.

Yemek 08-12-20 22:57

Kolay cheesecake nasıl yapılır? Kolay cheesecake tarifi nedir? İşte kolay cheesecake yapımı ve cheesecake malzemeleri

Enfes lezzeti ve pratik tarifiyle kolay cheesecake özellikle aniden misafir geleceği zaman pek çok insan için adeta kurtarıcı oluyor. Fırın gerektirmeyen bu tarif ile kısa sürede tadına doyulmaz bir tatlı yapmak mümkün. Peki, kolay cheesecake nasıl yapılır? Kolay cheesecake tarifi nedir? İşte kolay cheesecake yapımı ve cheesecake malzemeleri…

Yemek 30-11-20 11:15

Huzurevinde hasat şenliği

Pandemi başından beri sıkı izolasyon kurallarının uygulandığı Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hasat şenliği yapıldı.Pandemi süreci başladığı andan itibaren kuruluşta kalan yaşlılar icin oluşturulan hobi bahcesinde, yaşlılar tarafından yetistirilen havuç, lahana, biber gibi ürünlerden turşular kurulurken, ıspanak soğan, sarımsak gibi ürünlerden gözlemeler yapıldı, kuruluş bahçesinde bulunan ceviz ağaclarındaki cevizler toplandı.Hasat Şenliğinde yaşlılar; Huzurevinde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Mesrur Sabahoğlu’nun sazıyla seslendirdiği eserlerle eğlenirken, kendi yetiştirdikleri ürünleri yemenin mutluluğunu yaşadılar.

Yurthaber 13-10-20 08:11

Vali Akbıyık; Korona virüs Hakkari’den kovacağız

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari halkının korona virüs tedbirlerine uyduğunu belirterek, "İnşallah biz bunu Hakkari’de kovacağız" dedi.Vali Akbıyık koordinasyonunda belediye, jandarma, emniyet, müftülük, sağlık, tarım ve milli eğitim, muhtar, imam ve STK temsilcilerinin katılımıyla ’Sağlık İcin Hepimiz İçin sloganıyla" korona virüs denetimi yapıldı.Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Akbıyık, maske, mesafe ve hijyen denetimleri yapacaklarını anımsatan Akbıyık, bu denetimler tüm ilgili kurumlar, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla gerçekleştireceklerini söyledi.

Yurthaber 08-10-20 14:00

Vali Akbıyık; Korona virüs Hakkari’den kovacağız

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari halkının korona virüs tedbirlerine uyduğunu belirterek, "İnşallah biz bunu Hakkari’de kovacağız" dedi.Vali Akbıyık koordinasyonunda belediye, jandarma, emniyet, müftülük, sağlık, tarım ve milli eğitim, muhtar, imam ve STK temsilcilerinin katılımıyla ’Sağlık İcin Hepimiz İçin sloganıyla" korona virüs denetimi yapıldı.Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Akbıyık, maske, mesafe ve hijyen denetimleri yapacaklarını anımsatan Akbıyık, bu denetimler tüm ilgili kurumlar, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla gerçekleştireceklerini söyledi.

Yurthaber 08-10-20 14:00

Son dakika! Türkiye'den Ege'de yeni NAVTEX ilanı

Türkiye, Lozan ile belirlenen gayri askeri statüsü ihlal edildiği icin Ege'de yeni NAVTEX ilan etti. 24 Eylül saat 11.00'a kadar geçerli olacak.

Haber 22-09-20 17:04

Michelle Obama: Trump yanlış başkan

ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri icin Demokratların adayının resmiyet kazanacağı parti kongresi başladı. Kongrenin ilk gününde konuşan Michelle Obama Trump için "yanlış başkan" dedi.

Haber 18-08-20 09:23

New York cheesecake tarifi: Ağızda dağılan dokusu damak çatlatıyor

Klasik cheesecake tarifini içeriğimizin detaylarında bulacaksınız ancak biz size bugün New York usulü bir cheesecake yapacağız. Gelin, New York cheesecake tarifinde hangi malzemeler yer alıyor, nasıl yapılıyor buna bir bakalım.

Yemek 03-07-20 17:25

Ünlü şeften tatlı ve ferah bir frambuazlı cheesecake! Evde hazırlamak oldukça kolay...

Meyveli cheesecakeler hafif tatlılar dünyasının yıldızlarından. Hele şöyle frambuaz, böğürtlen gibi kırmızı orman meyveleriyle yapıldıysa tadına doyum olmuyor. Bu yüzden biz de siz için şefleri aratmayacak mükemmel bir frambuazlı cheesecake yapmanın sırlarını açıkladığımız bu yazıyı hazırladık!

Yemek 02-07-20 14:54

Cheesecake'in en ballı hali: Bal kabaklı cheesecake tarifi

Cheesecake denilince akla limonlu cheesecake, frambuazlı cheesecake ya da diğer meyve çeşitleriyle yapılan cheesecakeler gelir değil mi? Ha bir de fırınsız yapılan cheesecakeleri de unutmamak lazım.

Yemek 01-07-20 12:26

Uzaklardan gelen lezzet: Ananas soslu cheesecake tarifi

Bizim için taa Güney Amerikalardan gelen ananas mutfağımızı şenlendirmeye devam ediyor.

Yemek 01-07-20 12:26

BUSKİ’den fatura bilgilendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı BUSKİ Haziran ayında yapılacak sayaç okumalarında, ilk üç aylık ortalama değerlerin baz alındığı Nisan ve Mayıs aylarında tüketimleri daha az olduğu saptanan abonelere, ödedikleri fazla tutar için mahsuplaşma/iade yapılacağını duyurdu.BUSKİ’den yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi."BUSKİ Yönetim Kurulu kararı ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşlarımızın temizliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde su faturalarının ödenmesi noktasında vatandaşlarımıza destek olmak icin Nisan ayında su sayaçlarının fiilen okunmamasına, sadece mesken grubu abonelere 2020/Nisan ayı için 2020 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki tüketim miktarlarının ortalamasının % 50’sinin faturalandırılmasına, işletmelere ise 2020/Nisan ayında faturalandırma yapılmamasına, bu dönemki tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına, Mayıs ayında; su sayacı okuma işleminin mesken grubu abonelerde 3 ayın (2020 Ocak, şubat, Mart) ortalaması alınarak, işyeri grubu ile diğer abone gruplarında ise fiili olarak faaliyet gösterenlerin su sayaçları okunarak tahakkuklarının yapılmasına, aktif olmayan işyerleri için ise faturalandırma yapılmamasına, bu dönem tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına,Haziran ayından itibaren fiili olarak su sayaçları okunarak faturalandırma yapılmasına ancak; Haziran ayında mesken grubu abonelerin geçmiş iki dönemde tahakkuka bağlanmayan miktar ile birlikte fiili olarak tespit edilen tüketimleri 15 m ün altında olanlara fiili tüketimleri üzerinden, 15 m ün üzerinde tüketimi olanlara 15 m olarak faturalandırma yapılıp aşan miktar (m2) ikiye bölünerek 2020 Temmuz ve Ağustos aylarındaki tüketimlerine ilave edilmesine, ayrıca faturalandırmalarda okuma gün sayısı üzerinden kademe aralığına bağlı fiyatlandırma yapılmasına, karar verilmiştir.

Yurthaber 18-06-20 10:20

BUSKİ’den fatura bilgilendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı BUSKİ Haziran ayında yapılacak sayaç okumalarında, ilk üç aylık ortalama değerlerin baz alındığı Nisan ve Mayıs aylarında tüketimleri daha az olduğu saptanan abonelere, ödedikleri fazla tutar için mahsuplaşma/iade yapılacağını duyurdu.BUSKİ’den yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi."BUSKİ Yönetim Kurulu kararı ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşlarımızın temizliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde su faturalarının ödenmesi noktasında vatandaşlarımıza destek olmak icin Nisan ayında su sayaçlarının fiilen okunmamasına, sadece mesken grubu abonelere 2020/Nisan ayı için 2020 yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki tüketim miktarlarının ortalamasının % 50’sinin faturalandırılmasına, işletmelere ise 2020/Nisan ayında faturalandırma yapılmamasına, bu dönemki tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına, Mayıs ayında; su sayacı okuma işleminin mesken grubu abonelerde 3 ayın (2020 Ocak, şubat, Mart) ortalaması alınarak, işyeri grubu ile diğer abone gruplarında ise fiili olarak faaliyet gösterenlerin su sayaçları okunarak tahakkuklarının yapılmasına, aktif olmayan işyerleri için ise faturalandırma yapılmamasına, bu dönem tahakkuka bağlanmayan tüketimlerin daha sonraki aylarda Korona salgınının durumuna göre yeniden faturalandırılmasına,Haziran ayından itibaren fiili olarak su sayaçları okunarak faturalandırma yapılmasına ancak; Haziran ayında mesken grubu abonelerin geçmiş iki dönemde tahakkuka bağlanmayan miktar ile birlikte fiili olarak tespit edilen tüketimleri 15 m ün altında olanlara fiili tüketimleri üzerinden, 15 m ün üzerinde tüketimi olanlara 15 m olarak faturalandırma yapılıp aşan miktar (m2) ikiye bölünerek 2020 Temmuz ve Ağustos aylarındaki tüketimlerine ilave edilmesine, ayrıca faturalandırmalarda okuma gün sayısı üzerinden kademe aralığına bağlı fiyatlandırma yapılmasına, karar verilmiştir.

Yurthaber 18-06-20 10:19

Frambuazlı cheesecake tarifi: Pişirme derdi yok, fazlasıyla lezzet var!

Daha önce hiç bu kadar lezzetli cheesecake yediniz mi? Denemeden geçmeyin deriz biz. Tavsiye etmesi bizden denemesi sizden! İşte frambuazlı cheesecake tarifi.

Yemek 09-06-20 14:20

BTA yeni ürünleriyle Getir'de

BTA tarafından üretilen sandviçler, simitler, pastalar, kekler, profiterol, brownie, cheesecake gibi tatların yanı sıra markanın sıcak yemekleri de artık Getir ile evlere geliyor

Yurthaber 13-05-20 12:36

Antalya Valisi’nden evcil ve sokak hayvanları için önemli karar

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, vatandaşların ihtiyacı icin köpeklerini kapılarının önüne çıkarabileceğini duyurdu.

Yurthaber 11-04-20 20:45

San Sebastian cheesecake tarifi! Herkes nasıl yapıldığını merak ediyor

Son dönemlerin en popüler tatlılarından olan San Sebastian cheesecake tarifiyle karşınızdayız. İspanya'nın San Sebastian şehrinden çıkıp ünü tüm dünyaya yayılan San Sebastian cheesecake'i kendi mutfağınızda da pişirmeniz mümkün.

Yemek 11-11-19 16:52

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 4 Ekim Cuma sonuçları

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 365. bölümünde en çok puanı toplayan gelin beş altın bileziğin sahibi oldu. Fatih Ürek'in sunduğu yarışmanın 73. hafta finalinde gelinler pişmeyen muzlu cheesecake yaparak hünerlerini sergiledi. Yarışmaya 4 Ekim Cuma günü veda eden gelin ve kaynana ise belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta programında bu hafta haftanın birincisi kim oldu?

Magazin 05-10-19 00:13

Cheesecake tarifi arayanlara 10 farklı seçenek! Hepsini deneyeceksiniz

Yapması süper kolay olan cheesecake tarifi mi arıyorsunuz? Başka yerde aramayın! Çünkü size tam 10 farklı tadına doyulmaz tarifle geldik. Son zamanların gözde tatlısı San Sebastian cheesecake'i ya da en iyi limonlu cheesecake'i nasıl yaparım diyenleri buraya alalım.

Yemek 30-07-19 16:49

Cheesecake tadında çikolatalı kurabiye

Cheesecake ve kurabiyenin zengin tadını birleştirdik harika bir tatlı hazırladık. Siz de bu tada ortak olmak istiyorsanız tarifi bir kenara not edin sevgili okur!

Yemek 22-07-19 15:26

UYAFA CUP’da ilk imzalar atıldı

UYAFA (Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi) olarak, ‘Gelecegin icin saglıklı beslen, haraketli yasa, topragını isle ve suyunu israf etme’ Projesi kapsamında 2022 Dünya Kupası öncesi Eylül ve Ekim ayında ‘UYAFA CUP’ Mini Dünya Kupası için Avrupa Türk Futbol Federasyonu Başkanı Levent Karaca ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek ön protokolü imzaladı.Turnuva, Sanlıurfa Gobeklitepe, Erzurum Yuksek Irtifa Kamp Merkezi, Sarıkamıs Kayak Merkezi, Istanbul Riva, Antalya, İzmir ve diğer ilerin birinde yapılacak.

Yurthaber 11-07-19 13:10

10 Mayıs Dunya Saglık Için Hareket Et Gunu

10 Mayıs Dünya Saglık icin Hareket Et Gunu dolayısıyla İl Sağlık Müdürü Dr.

Yurthaber 10-05-19 12:43

Aklınızı başınızdan alır: Mynet Yemek'in en sevilen cheesecake tarifleri

Yedikçe bağımlılık yapan, her bir çatalda aklınızı başınızdan alacak en güzel cheesecake tariflerini sizler için derledik, buyursunlar...

Yemek 27-11-18 15:46

San Sebastian Cheesecake

Son dönemin en popüler tatlılarından biri olan San Sebastian Cheesecake'i sizin için hazırladık. Dışının karamelize tadı, içinin hafif ve kremamsı kıvamına bayılacaksınız.

Yemek 27-08-18 12:17

Bu tatlılarla aşk yaşanır aşk! Birbirinden iddialı 10 cheesecake

Bu tarifler öyle çeşitli ki içinde oreo'lusu da var pudinglisi de. Diyette olanları unutmadık, onlar için bir güzellik yaptık :)

Yemek 09-08-18 15:29

Foça Tatil Köyü'nün ihalesini Ankara merkezli bir firma kazandı

İZMİR'in Foça ilçesinde 1967 yılında açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin açılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Finans 30-07-18 18:43

Foça Tatil Köyü'nün ihalesini Ankara merkezli bir firma kazandı

İZMİR'in Foça ilçesinde 1967 yılında açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin açılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Finans 30-07-18 16:52

Aşk gibi bir tarif: Çilekli brownie cheesecake tarifi

İçinde çilek var, brownie var, cheesecake kreması var! Daha ne olsun ki? Bu tarif bir harika.

Yemek 16-04-18 12:03

Japon icadı: Yumoş cheesecake tarifi

Köpük köpük yumurta beyazlı, bol yumurta sarılı pofuduk kıvamını alan tir tir titreyen Japon icadı bir cheesecake tarifi.

Yemek 07-12-17 16:29

En güzel tatlı: Pınar Beyaz'lı cheesecake tarifi

Dondurulmuş vişnelerle süslenen Pınar Beyaz'lı nefis bir cheesecake tarifi hazırlıyoruz.

Yemek 20-11-17 14:46

Cafelerde pahalı evde hesaplı: 3 malzemeli cheesecake

Sadece 3 malzeme ile muhteşem bir lezzet şölenine var mısınız?

Yemek 07-11-17 14:37