Döviz Ve Altın Haberleri

Kambiyo gider vergisi nedir? Kambiyo gider vergisi nasıl hesaplanır, ne zaman ödenir?

Özellikle döviz, altın gibi menkul kıymetler aracılığı ile alım satım yapan yatırımcılar için, kambiyo gider vergisinin tanımı önem taşır. Kambiyo, uluslararası ülkeler arasında para veya paranın yerini tutan evrakların değiştirilmesi işlemidir. Kambiyo gider vergisi nedir, nasıl hesaplanır?

Finans 11-07-2022 16:54

SON DAKİKA | Meral Akşener'den dikkat çeken 'NATO' yorumu: Ülkemizin çıkarlarıyla bağdaşmayan bir tavizdir

Son dakika: İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu konusunda 3 ülkenin imzaladığı anlaşmayı eleştiren Akşener, "İktidarın, İsveç ve Finlandiya nezdinde, herhangi bir somut gelişme olmaksızın attığı bu imza, maalesef, ülkemizin çıkarlarıyla bağdaşmayan bir tavizdir." dedi.

Haber 29-06-2022 11:03

SON DAKİKA | Milyonlar bu açıklamayı bekliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan temmuz zammı mesajı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kadıköy'de izinsiz düzenlenen yürüyüşte HDP'li bir vekilin polise yumruk atmasıyla ilgili olarak "Dünkü alçaklığın faillerine bunun bedelini yargı önünde muhakkak ödeteceğiz" dedi. Ücretlilerin gelirlerindeki azalışı telafi edecek çalışmalar yaptıklarını aktaran Erdoğan, "Bu çerçevede temmuz ayında enflasyon farklarıyla ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız" diye konuştu.

Haber 13-06-2022 13:34

Son dakika: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Yargıtay'ın Kaftancıoğlu hakkındaki kararına ilişkin net mesaj! 'Mahkemeyi de tanımıyoruz kararı da'

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu konuşmasında ekonomi gündemine ilişkin veriler paylaşarak AK Parti iktidarına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun gündem maddelerinden biri de Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki kararıydı. Kılıçdaroğlu, kararı ve mahkemeyi tanımadıklarını belirterek "Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır, nokta" diye konuştu.

Haber 17-05-2022 13:56

Diğer Haber Etiketleri

bilezik fiyatları Yaptırım Emtia serbest piyasa Cumhurbaşkanı NATO tam altın döviz Konut kredisi Altın bilezik fiyatları 1 dolar abd doları elektrik 1 yıl 14 ayar 14 ayar altın 18 ayar altın 22 ayar 22 ayar altın 22 ayar altın bilezik 22 ayar altın bilezik fiyatları 22 ayar bilezik 22 ayar bilezik fiyatları 22 ayar bilezik ne kadar 24 ayar 24 ayar gram 24 ayar gram altın İYİ Parti Altın Vladimir Putin Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Kabine Toplantısı para döviz rezervi petrol fiyatları Hisse senedi konut fiyatları koronavirüs (Covid-19) Afganistan Rusya Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener altın kaç altın kaç tl altın satış altın t altın tahminleri altın tl altın yarım altının gramı cumhuriyet altını alış cumhuriyet altını alış satış cumhuriyet altını satış çeyrek çeyrek altın alış çeyrek altın alış fiyatı çeyrek altın alış satış çeyrek altın fiyatı çeyrek altın fiyatı alış çeyrek altın fiyatları çeyrek altın kaç çeyrek altın kaç tl çeyrek altın satış bugün dolar bugün döviz bugün euro bugün euro ne kadar bugün ne kadar bugün çeyrek altın faiz indirimi güncel altın güncel altın fiyatları güncel döviz güncel döviz ve altın gram altın alış gram altın satış alti altin fiyati ne kadar altın alım satım altın alış altın alış satış altın dolar altın fiyatları dolar altın fiyatları döviz altın fiyatları ne altın fiyatları ne kadar altın fiyatları ne kadar oldu altın fiyatlarında son durum emtia fiyatları emtia piyasaları dolar satış dolardaki yükseliş döviz alım satım döviz altın döviz kurları döviz kuru döviz satış döviz ve altın fiyatları dolar altın dolar düştü yarım altın alış yarım altın satış yarım gram reşat piyasa döviz piyasalar serbest sterlin ne kadar tam altın fiyatı tam altın satış kuru kur kurlar kurları gram ve çeyrek altın fiyatları bilezik kaç tl yarım altın alış satış çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu ayar bilezik fiyatları gramı yatırım yapmak 18 ayar altın bilezik fiyatları gram altın çeyrek altın gram fiyatı bugün 22 ayar bilezik ne kadar oldu 22 ayar bilezik ne dolar euro çeyrek altın fiyatları ne kadar dünyada petrol fiyatları altının gram fiyatı bugün 22 ayar altın bilezik ne kadar bilezik ne kadar altın fiyatları dün altın bozdurma likidite dolar para çeyrek ve gram altın fiyatları alış satış beşli altın gram altın dolar altın fiyatları ne kadar oldu bugün cumhuriyet altin ne kadar hurda altın 14 ayar altın fiyatları sterlin fiyatları altının seyri altın çeyrek altın fiyatı bugün gram ons borsa bitcoin yarım ve çeyrek altın fiyatları fiyata ziynet altın Recep Tayyip Erdoğan

Döviz Ve Altın

Döviz Ve Altın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Döviz Ve Altın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Konut kredisi şartları nelerdir? Konut kredisine kimler başvuru yapabilir?

Konut kredisi araştırılan konuların başında geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nda konut kredisi şartlarını açıkladıktan sonra araştırılmaya başlandı. 10 yıl vadeli ve yüzde 0,89 ve 0,99 faiz oranlı konut kredisi paketlerinden yararlanmak isteyenler detayları merak ediyor. İşte merak edilen detaylar!

Haber 16-05-2022 12:10

Konut fırsatçıları tek tek ifşa oldu! Haberi Bakan Nebati duyurdu

Konut fiyatlarını aşağı çekmek ve konuta erişimi kolaylaştırmak adına yeni atılan adım sonrası fırsatçılar boş durmayıp ev fiyatlarını daha da arttırmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bu kişilerin tek tek tespit edildiğini ve bu kişileri asla göz yummayacaklarını ifade etti.

Finans 13-05-2022 15:48

Düşük faizli konut kredisinde 178 bin lira cepte kalacak! TOKİ projeleri ise…

Yüksek kredi faizleri vatandaşın ev alma talebinin önünde büyük bir engel olarak görülüyordu. Ancak konut sahibi olmak isteyenler için açıklanan yeni destek paketleri ile vatandaş, düşük faizli krediye erişim imkanına kavuştu. Piyasada en düşük yüzde 1,20 ile kamu bankalarında olan oranlar, böylelikle ilk evini alacaklara yüzde 0,99, evin yüzde 50 değeri için döviz ve altın bozduranlara yüzde 0,89 ile sunulacak. Yani 1 milyon lira kredi çeken biri, 178 bin lira daha az ödeyecek...

Finans 11-05-2022 07:58

Son Dakika: Bakan Nebati'den konuttaki fahiş fiyat artışlarıyla ilgili flaş açıklama

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konuttaki fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Nebati, "Fahiş fiyat artışlarına karşı her adımı atacak, fırsatçılara müsamaha göstermeyeceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunmuş, konut finansmanıyla ilgili hazırlanan 3 yeni paketin detaylarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından bazı fırsatçılar dakikalar içinde ev fiyatlarını yükseltmişti.

Finans 10-05-2022 21:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut kredisi açıklamasının ardından fırsatçılar harekete geçti! Ev fiyatları işte böyle yükseldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından, ev almak isteyen vatandaşların şartları sağlaması halinde 0.99 faizli kredi kullanabileceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından fırsatçılar hemen harekete geçerek ev fiyatlarını yükseltti. Bazı evlerin fiyatlarının 200-300 bin artması pes dedirtti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu duruma isyan ederken AK Parti eski Milletvekili Şamil Tayyar da, "Hangi ara bu kadar vicdansız olduk?" ifadelerini kullandı.

Finans 10-05-2022 09:18

Düşük faizli konut kredisi için detaylar belli oldu! Altın ve dolarını satanlar…

Düşük faizli kredi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir düzenleme yapıldı. Dün Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı karar ile sektöre hareket getirecek 3 çözüm paketi oluşturuldu. Yeni destek paketinin içindeki en dikkat çekici konu ise döviz ve altın için oldu. Döviz ve altın satarak konut alanlara düşük faizli kredi desteği getirileceği belirtildi. İşte konut destek paketine ilişkin son dakika haberinin detayları…

Finans 10-05-2022 07:06

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrasında duyurdu: 3 yeni 'konut finansmanı' paketi müjdesi! 0,99 faizle...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kritik Kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Konut almak isteyen vatandaşlar için faizlerin 0.99 olacağını belirten Erdoğan, konut finansmanıyla ilgili 3 yeni paket duyurdu. Peki bu yeni paketlerden kimler faydalanabilecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan konut kredileriyle ilgili merak edilen detayları açıkladı.

Haber 09-05-2022 23:11

14, 18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 4 Mayıs 18 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın bilezik fiyatları hem yatırım yapmak isteyen hem de düğünlerde yakınlarına takı takmak isteyen kişiler tarafından sorgulanmaya başladı. 3 Mayıs 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları, dolar fiyatlarının hareketlenmesiyle birlikte değişiklik gösterdi. Peki, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 4 Mayıs 18 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Finans 04-05-2022 10:07

Trader nedir, ne iş yapar? Trade işlemi nasıl yapılır?

Trader, bir şirket adına al sat emirleri verebilen veya kendileri için işlem yapabilen kişilere denir. Sayısal bir bölümden mezun olmak veya deneyimli bir trader'in yanında yetişmek trader olmak için yeterlidir. Piyasadaki hareketleri yakından takip eden trader'lar, doğru zamanda doğru adımlar atabilir, tereddüt etmeden al sat emirleri verebilirler. Traderlar tarafından gerçekleştirilen trade işlemi nasıl yapılır? Nelere dikkat etmek gerekir?

Finans 20-04-2022 12:15

KKM'den sonra bir değişiklik de YUVAM hesaplarında: Kapsam genişletildi

Kur Korumalı Mevduat hesaplarında sisteme dahil olacak hesaplar için uygulanan tarih sınırı kalktı. Bu karar sonrası YUVAM hesaplarında da değişikliğe gidildi. Buna göre kapsam genişletilirken, daha önce sadece yurt dışında yaşayan vatandaşları kapsayan hesaplardan artık yurt dışında yaşayan yerleşik kişiler de yararlanabilecek.

Finans 22-03-2022 07:08

Altın fiyatları düşüyor! 16 Mart Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 16 Mart 2022 Çarşamba

16 Mart Çarşamba günü altın fiyatlarında değişim sürüyor. Piyasalardaki dalgalanmalar sebebiyle döviz ve altın fiyatlarında son durum vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Çok sayıda vatandaş 16 Mart Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? gibi soruların yanıtını öğrenmek için internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. İşte 16 Mart 2022 Çarşamba güncel fiyatlar...

Finans 16-03-2022 07:20

Altın fiyatları son dakika! 15 Mart Salı altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 15 Mart 2022 Salı

15 Mart Salı günü altın fiyatlarında değişim sürüyor. Rusya - Ukrayna savaşı döviz ve altın fiyatlarına yön vermeye devam ediyor. Çok sayıda vatandaş 15 Mart Salı altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? gibi soruların yanıtını öğrenmek için internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. İşte 15 Mart 2022 Salı güncel fiyatlar...

Finans 15-03-2022 06:55

Altın fiyatlarında son durum! Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç TL 14 Mart 2022?

14 Mart Pazartesi günü altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Rusya - Ukrayna savaşı döviz ve altın fiyatlarına yön vermeye devam ediyor. Vatandaşlar 14 Mart Pazartesi altın fiyatlarını merak edip araştırıyor. Güncel altın fiyatlarında hafta sonundan beri kaydedilen düşüş dikkat çekti. 14 Mart 2022 Pazartesi gram ve çeyrek altına dair detaylar!

Finans 14-03-2022 17:46

Son dakika: Rusya'dan flaş karar! Yaptırımlara karşı döviz ve altın hamlesi

Tüm dünya Rusya'ya çeşitli yaptırımlar uygularken Rusya'dan gelen bir son dakika haberi ülkenin yaptırımlara karşı aldığı aldığı önlemi ortaya koydu. Rusya Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre döviz ve altın alım işlemleri mali kurallar çerçevesinde durduruldu.

Haber 03-03-2022 13:03

Son dakika… Putin’in B planı hazır! Yıllar önce harekete geçmiş para ve altın...

Rusya Ukrayna krizinde yeni gelişmeler gelmeye devam ederken Batı, Rusya’yı dünya ticaret sisteminden çıkarmaya çalışıyor ancak Putin yıllar önce kendi küresel ödeme ağını geliştirdi. Putin’i durdurmak için Rus şirketleri kara listeye alınsa da bunun başarılı olamayacağı konuşuluyor. İşte Batı dünyasının SWIFT hamlesine karşılık Putin’in B planı…

Haber 26-02-2022 07:45

Ukrayna krizi: Batı'nın yaptırımları etkili olacak mı, Rusya'nın planı ne?

Rusya Devlet Başkanı Putin 2014'ten beri ülke ekonomisini Batı yaptırımlarına karşı hazırlıyor.

Haber 23-02-2022 15:18

Merkez Bankası rezervlerinde düşüş

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) resmi rezerv varlıkları, ocakta bir önceki aya göre yüzde 1,3 azalarak 109,7 milyar dolara geriledi.

Finans 17-02-2022 16:37

Meral Akşener'den yastık altı altın düzenlemesi tepkisi: Bu kazığı millete atamayacaksın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yastık altı altın düzenlemesiyle ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Hükümetten gelen döviz ve altın bozdurma çağrılarına tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener, "Milletimizden topladığın altınlarla yandaşların cebini doldurma peşindeysen bu kazığı millete atamayacaksın." diye konuştu.

Haber 16-02-2022 11:44

Altın hesapları için yeni adım! 'Sıfır stopaj' desteği...

2021 yılı Aralık ayında kur korumalı mevduat desteği kapsamına alınarak, stopaj desteği sağlanan hesap çeşitlerine, yurt içi tüzel kişilerin ve gurbetçilerin döviz tevdiat hesapları ile dönüştürülen altın hesapları da eklendi. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Finans 14-02-2022 10:43

Döviz ve altın hesapları için yeni düzenleme! Resmi Gazete'de yayımlandı

Döviz ve altın hesapları için yeni düzenlemeler geldi. Yabancı paraların ve altın hesaplarının Türk lirası mevduat ve katılma hesaplarına dönüştürülmesinden elde edilen kazançlara ilişkin istisnalara yönelik usul ve esaslar belli oldu.

Finans 11-02-2022 11:43

Liralaşmaya destek için ilk adım atıldı: Kurumlar vergisi...

Geçen yılın son aylarında uygulamaya konulan Türkiye Ekonomi Modeli ile "Liralaşma stratejisi" çerçevesinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Türk lirasının (TL) desteklenmesine yönelik geniş çapta önlemler alınıyor. Bu kapsamda Gelir İdaresi Başkanlığınca liralaşmaya destek için Kurumlar Vergisi Genel Tebliğ Taslağı hazırlandı.

Finans 31-01-2022 07:19

Bakan Nebati’den kredi ve enflasyon mesajı! ‘Bir süre yüzde 40’lar civarında olacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin verdiği mesajlar dikkat çekti. Bankaların kredi imkanlarının önümüzdeki dönemde genişletileceğini bildiren Bakan Nebati enflasyonla ilgili de çok önemli sözler söyledi. Nebati açıklamasında ‘Hedefimiz enflasyonu aşağı çekmek. Bir süre yüzde 40’lar civarında olacak. Yaz aylarında bir miktar düşme olacak. Yıl sonunda baz etkisiyle yüzde 30’ların altına indirmeyi hedefliyoruz’ dedi. İşte son dakika haberinin detayları…

Finans 27-01-2022 07:19

Merkez Bankası'ndan TL mevduat hesaplarına dönüşümle ilgili son dakika açıklaması

Döviz hesaplarının TL mevduata dönüşüm esaslarında değişikliği hakkında tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Bununla ilgili Merkez Bankası'ndan son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası, Yurt içinde yerleşik tüzel kişilerin döviz ve altın cinsindeki mevduat ve katılım fonları hesaplarını TL vadeli mevduat ve katılma hesaplarına dönüştürmesi durumunda TCMB'nin desteklerinden faydalanabileceği açıklandı.

Finans 11-01-2022 12:36

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan memur ve emeklilerin alacağı zam oranını açıkladı! En düşük emekli maaşı belli oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrasında milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam oranını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında memurların toplamda yüzde 30.5 zam alacaklarını duyurdu. Erdoğan en düşük emekli maaşının da 2 bin 500 lira olarak güncellendiğini duyurdu. İşte detaylar...

Haber 03-01-2022 19:28

Son dakika: 31 Aralık gram ve Ons altın fiyatı! Altın fiyatları 1 yılda ne kazandırdı?

Son dakika haberi: Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip edilirken, 31 Aralık bugün gram ve çeyrek altındaki yükseliş dikkat çekti. Döviz kurundaki hareketlilikle birlikte altın fiyatları da yükseliyor. Doların 13 TL'yi aşarken Euro da 15 TL'nin üzerine çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 31-12-2021 10:13

Son dakika: 30 Aralık gram ve çeyrek altın fiyatı! Dolar ve Euro'dan sonra altın fiyatlarında yükseliş

Son dakika haberi: Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takip edilirken, 30 Aralık bugün gram ve çeyrek altındaki yükseliş dikkat çekti. Döviz kurundaki hareketlilikle birlikte altın fiyatları da yükseldi. Sabah saatlerinde Dolar 13 TL'yi aşarken Euro da 15 TL'nin üzerine çıktı. 30 Aralık güncel altın fiyatlarında da %4.68 oranında bir artış var. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 30-12-2021 11:48

Merkez Bankası'nın resmi rezerv varlıkları 125,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) resmi rezerv varlıkları, kasımda bir önceki aya göre yüzde 1,3 artarak 125,6 milyar dolar oldu.

Finans 28-12-2021 12:22

Ucuz altına hücum! Vatandaşlar maliyetleri azaltmak için 8 ayar altına yöneldi

Döviz ve altın fiyatlarının düşmesiyle birlikte düğün hazırlığı yapanlar maliyetleri azaltmak için 8 ayar altın takılarına yöneldi. 8 ayar altın takılar özel kaplama formülleri ve ömür boyu garanti belgeleriyle satışa sunuluyor.

Finans 24-12-2021 13:57

Son dakika haberi: Döviz kurundaki hareketlilik sonrası vatandaşlar döviz bürolarına akın etti

Son dakika haberi: Dolar ve Euro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası sert bir şekilde düşüşe geçti. Döviz kurlarında hareketlilik sonrası vatandaşlar döviz bürolarına akın etti.

Finans 21-12-2021 10:16

Son dakika: Altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi? Uzman isim açıkladı: 'O seviyeleri görebilir'

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Piyasadan son dakika güncel bilgiler de gelmeye devam ediyor. Döviz ve altın dengesinde son durum ne? Omicron riskinin değerli metallerde etkili olduğu da uzmanlar tarafından ifade ediliyor. Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen altın fiyatlarındaki ihtimalleri Mynet'e değerlendirdi. Ons altın tahminleri neler? İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 20-12-2021 12:20

Merkez Bankası'nın döviz satışı ne kadar etkili?

Faiz artırımı olmadan kurlardaki yükselişi durdurmanın mümkün olmadığını belirten ekonomistler; döviz satımları nedeniyle Merkez Bankası rezervlerinin borçlarını karşılayacak düzeyden gittikçe uzaklaştığını vurguluyor.

Haber 14-12-2021 20:41

Son Dakika: Hazine Bakanı Nebati'den asgari ücret açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı açıklamada asgari ücretle ilgili, "Herkesin beklentisini karşılayacak bir artış planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Finans 09-12-2021 19:53

Otomobilin fiyatı 16 günde 34 bin lira arttı! Manavı, bakkalı yatırım yapmak için araç peşine düştü

Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan otomobil fiyatlarındaki hızlı yükseliş, sektörle ilgisi olmayan birçok kişinin dikkatini çekti. Vatandaşlar döviz ve altın alır gibi ikinci el otomobil alarak sakladıktan sonra, yüksek fiyattan satmaya başladı. Bu duruma tepki gösteren galericiler, acil olarak yasal düzenlemenin yapılmasını talep ediyor. Öte yandan 16 gün önce alınan bir araç, 16 gün sonra 34 bin lira artışla alınıyor.

Finans 03-12-2021 11:54

Altın fiyatlarında kader günü! Yatırımcılar bugün açıklanacak verilere odaklandı

Altın fiyatları dün açıklanan işsizlik maaşı başvuruları verilerinin açıklanmasının ardından gerileme kaydetti. Yatırımcılar ise gidişatı anlamak için bugün saat 16.30'da açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verisine odaklandı. İşte bazı yatırım şirketlerinin altın fiyatları için yeni öngörüleri...

Finans 03-12-2021 09:05

BDDK'den bankalara 'kripto para' uyarısı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK), bankalarca verilen kredilerin, kripto varlıklarda veya kayıtlı bankacılık ve sermaye piyasası sistemi dışına para çıkarılmasına yönelik işlemlerde kullanılmasının engellenmesi konusunda uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Finans 30-11-2021 19:34

Kuyumculardan yıl sonu altın tahmini: Gram altın 2021 sonunda 770 lira

Düğün sezonunun başlamasıyla altın satışları hızlandı. Kapalıçarşı kuyumcuları altının hem yatırım amaçlı hem de hediyelik olarak talep gördüğünü söylüyor. Vatandaşın daha çok gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve yarım gramlık altınları tercih ettiği görülüyor. Kuyumcular, altının yıl sonuna kadar 760-770 lira seviyelerini göreceğini düşünüyor.

Finans 29-11-2021 14:53

Kamu bankaları piyasaya döviz satışı yapmadı

Döviz kurundaki sert dalgalanmaların ardından kamu bankalarının işlem yapamadığı bildirildi. Kamu bankalarınca, döviz piyasasında artan talebe karşılık herhangi bir döviz satış işlemi yapılmadığı belirtildi.

Finans 25-11-2021 10:44

1 dolar bugün ne kadar? İşte 23 Ekim Cumartesi dolar, euro ve sterlin fiyatları…

Haftayı rekor kırarak geçiren dolar, euro ve sterlin fiyatları, 23 Ekim Cumartesi sabahına yatay seyirle başladı. TL’deki değer kayıplarının ardından döviz piyasasında hareketlilik yaşanıyor. TCMB’nin faiz kararının ardından dolar, euro, sterlin ve altın fiyatları yükselişe geçmişti.

Finans 23-10-2021 09:35

13 Ekim 2021 Çarşamba gram altın kaç TL? Gram, yarım, çeyrek, ons altın ne kadar oldu?

Geçtiğimiz gün tüm zamanların en yüksek seviyesinden kapanış yapan dolar 13 Ekim gününe 9,03 TL ile başladı. Dolardaki yükseliş altın fiyatlarına da yansıyor. En çok tercih edilen altınlardan biri olan gram altın hafta içerisinde 514 TL'ye kadar ulaştı. İşte gram, ons, yarım ve çeyrek altın fiyatları...

Finans 13-10-2021 07:54

Uzman isim: Altın fiyatlarında yeni rekorlar bekliyorum

Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasıyla 502 liraya kadar yükselen gram altın haftayı 497 lira seviyesinden kapattı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, zamanında altın alıp bekleyen yatırımcının şanslı olduğunu söyledi ve altın fiyatlarının dolara göre hareket ettiğini bildirdi. Memiş, altın fiyatları için yeni rekorlar beklediğini açıkladı.

Finans 24-09-2021 17:09

Altının kilogramı 502 bin 600 liraya yükseldi

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 502 bin 600 liraya yükseldi.

Finans 23-09-2021 16:55

Altının kilogramı 492 bin liraya yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 492 bin liraya yükseldi.

Finans 21-09-2021 17:00

Son Dakika: Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık açıklaması

Merkez Bankası, Resmi Gazete'de yayımlanan yeni zorunlu karşılık oranlarına ilişkin ayrıntıları açıkladı. TCMB'den yapılan açıklamada, "Söz konusu adımla birlikte Türk Lirası cinsi Zorunlu Karşılığın 13,9 milyar, döviz Zorunlu Karşılığın 3,4 milyar artacak" denildi.

Finans 15-09-2021 10:21