Altin Kac Para Oldu Haberleri

Aşkım Kapışmak Buket Aydın'a konuk oldu! Cinsel hayat ve evlilik önerileri gündem oldu

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdilerde açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü isim Buket Aydın'ın YouTube programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak cinsel hayat ve evlilik önerileri ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-07-26 14:51:58

SON DAKİKA: Merkez Bankası FAİZ KARARI açıklandı! Politika faizi belli oldu! Temmuz enflasyonu için dikkat çeken öngörü: Artacak

Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Enflasyonun düşmesinin ardından faiz indirimi geleceği iddialarına Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan temkinli yaklaşmıştı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB temmuz ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Merkez Bankası beklentilerle paralel şekilde politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı.

Finans 2024-07-23 14:00:35

Türkiye, dünyada kriptoda en çok alım satan yapan ikinci oldu!

Kripto odaklı haber ve veri platformu Coinwire, küresel kripto para alım satım işlemlerine yönelik her yıl olduğu gibi, 2024 yılının da raporunu yayınladı. Raporda, yılın ilk yarısında en çok kripto alım satımı yapan, en yüksek işlem hacminin görüldüğü ikinci ülkenin Türkiye olduğu belirlendi.

Finans 2024-07-23 13:38:23

Darphane'nin madeni para karnesi! Kişi başına cebe 148 adet bozuk para girdi: En çok 1 TL'yi kullanıyoruz

İlk yarıda tedavüle verilen 432 milyon 895 bin 107 adet madeni parayla Türk halkının cebine 699 milyon 197 bin 945 liralık bozuk para girdi. Darphane verilerine göre en çok 1 TL madeni para kullanılırken, kişi başına düşen bozuk para sayısı 148 oldu.

Finans 2024-07-16 11:17:11

Türkiye'de tatil yapmak için gelen gurbetçi 200 Euro (7200 TL) bozdurdu! Bir top para verdiler dedi... Günün sonunu bile getiremedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Türkiye'ye tatil yapmak için gelen gurbetçi bir aile 200 Euro bozdurdu ve ellerindeki 7.200 liranın 1 hafta boyunca yeteceğini düşündüğünü dile getirdi. Ancak işler hiç hesapladığı gibi gitmedi ve aile 200 Euro ile bir günü bile tamamlayamadı.

Trend 16-07-24 08:36

Cezaevinden çıktı tatile gitti yorumları sonrası patladı! Nihan Candan'dan garip açıklama: Ne para kaldı ne huzur

37 kiloya kadar düştükten sonra cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan tatil pozlarını paylaşınca gündem oldu. Fenomen "Cezaevinden çıktı tatile gitti" yorumları sonrası isyan ederek "Ne para kaldı ne huzur" dedi. İşte bir garip açıklama...

Magazin 15-07-24 09:36

Kardeşinin mektubundan sonra dayanamadı... Sıla Doğu tahliyesinden sonra ilk kez paylaştı! Son hali gündem oldu

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti için iddianame hazırlandı. Bu kapsamda Dilan ve Engin Polat'ın hakkında 3 ayrı suçtan 20 yıldan 40 yıla kadar hapsi istendi. Hapis talebinin ardından Dilan Polat'tan mektup geldi ve 'Hiçbir suçumuz yok. Eziyet, zulüm ediyorlar bize' ifadelerini kullandı. Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ise kardeşinin mektubunun ardından son durumunu paylaştı.

Magazin 12-07-24 15:43

Kara para aklama iddiası gündem oldu! Wesley Sneijder'den açıklama geldi

Uluslararası organize suç örgütü Comanchero'nun kara para aklama faaliyetlerine adı geçtiği iddia edilen Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder'den açıklama geldi. "Yayılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" diyen Sneijder, "Kara para benim adımın yanında bulunması gereken belki de son tabirdir" dedi.

Manşet 11-07-24 19:01

Kripto para operasyonunda gözaltına alınmıştı... Aşkım Kapışmak 2025'ten sonra olacakları tek tek sıraladı! 'Herkes delirecek'

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden ünlü isim şimdi de açıklamalarıyla gündem oldu. Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına konuk olan Kapışmak, 2025'ten sonra olacakları tek tek sıraladı...

Magazin 11-07-24 10:55

Banka çıkışında maskeli pusu! İçi para dolu çanta saniyeler içinde buhar oldu: Bir anda maske taktılar, silah sesi duyduk

İstanbul'da biri kadın iki kişi takip edildiklerinden habersizce para çekmek için bankaya girdi. Gaspçılar ise banka çıkışında onlara pusu kurmuştu. Kadın bankadan elinde yüklü miktarda para dolu çantalarla çıktı, çok geçmeden hayatının kabusunu yaşadı. Gaspçılar kaşla göz arasında kayıplara karıştı. Görüntüler Ümraniye'den...

Haber 05-07-24 10:33

Beklenen veriler geldi, küresel piyasalarda pozitif seyir!

ABD'de açıklanan veriler soğumaya işaret etti. Küresel piyasalarda pozitif seyir hakim oldu. Dünya genelinde seçimler nedeniyle siyasi gündemin yoğunlaşacağı bir döneme girilirken, önemli merkez bankaların para politikalarında atacağı adımlar belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Finans 04-07-24 09:17

Atıl araziye kuruldu köylülerin yeni geçim kaynağı oldu! 500 bin liraya yakın para kazanıyorlar

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir iş insanının dedesinden kalan ve kullanılmayan arazide yetiştirmeye başladığı lavanta, köylülere istihdam kapısı oluşturdu.

Kadin 02-07-24 10:42

Restoran fişindeki detayı son anda fark etti! Hafta sonu için ekstra para aldılar... Sosyal medyadan böyle ifşa ettiler

Avustralya'da bir restoranda ödeme yaptığı fişini paylaşan kadın ücretin beklendiğinden daha yüksek olması üzerine ek ücreti vurgulayınca sosyal medyada gündem oldu. Reddit'te yapılan paylaşımda kadın kendisinden 4 dolar (yaklaşık 131 TL) komisyon ücreti alınması üzerine kullanıcıları uyarmak için harekete geçti.

Trend 27-06-24 14:54

Vergi yok, ATM’lerin faaliyetleri sonlandırılacak! Kripto para yatırımcısı merak ediyordu: Yeni yasanın detayları belli oldu

Kripto para yasası Meclis'ten geçti. Bu kapsamda SPK, sermaye piyasası araçlarının kripto varlık olarak ihraç edilebilmesinde yetkili olacak. Yatırımcıların en çok merak ettiği konu ise kripto paraya vergi gelip gelmediğiydi. Yasada yatırımcılardan vergi alınması yönünde bir düzenleme yer almadı. Kripto para ATM'lerinin faaliyetlerinin sonlandırılmasına karar verildi.

Finans 27-06-24 11:31

Sosyal medyada gündem oldu! 4 milyon dolar kazandı, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Sosyal medyada bir görüntü gündem oldu. İddiaya göre Singapur'da kumar oynayan adam, tam 4 milyon dolar kazandı. Kazandığı para sonrası yaşadığı heyecan nedeniyle kalp krizi geçiren adam tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Manşet 25-06-24 16:40

Şaşkına çeviren iddia: Reza Zarrab o isimle evlendi!

Ebru Gündeş ile 11 yıl evli kalıp 2021 yılında boşandıktan sonra kara para aklama ve banka dolandırıcılığı suçlarıyla tutuklanan Reza Zarrab daha sonrasında serbest kalmıştı. Şimdi ise gündeme bomba gibi düşen bir haberle yeniden haber oldu. Zarrab'ın Bursalı sosyetik isim Dilara Altıntop'la evlendiği iddia ediliyor.

Kulis 17-06-24 22:41

İstanbul'da 635 bin TL'ye satışa çıkartılan gündem yarattı! Bırak almayı üzerine para verseler durmam

Sosyal medyada 'cemlikvlg' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi İstanbul'da 635 bin TL'ye satılık olarak ilan konulan evi gezdiği paylaşımıyla sosyal medyada çok konuşuldu. İnternette gördüğü ilana giden kullanıcının karşılaştığı manzara ise tepkilere neden oldu.

Trend 14-06-24 15:10

Mağazalardan elleri kolları dolu çıktılar... 5 kuruş ödemediler! Akılalmaz yöntem

Arnavutköy’de ayakkabı mağazası sahibi İlhan Atmaca, iddiaya göre, sahte IBAN ödeme yöntemiyle dolandırıldı. Mağazaya gelen bir kadın ve bir erkek, toplu alışveriş yaparak ödeme esnasında nakit paraları olmadığını ve ödemeyi IBAN aracılığıyla gerçekleştireceklerini belirtti. Şahıslar, ödeme yaptıklarını söyleyip telefon ekranından bir onay kodu gösterdiler ancak işletmecinin hesabına herhangi bir para transferi gerçekleşmedi. Atmaca, şahıslardan şikayetçi oldu.

Haber 14-06-24 13:36

Bahar Candan-Nihal Candan soruşturmasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu. Alisya Bahar Candan'ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi...

Magazin 13-06-24 15:21

TÜİK açıkladı! Hanehalkının en çok para harcadığı alan belli oldu! Bakan Şimşek'in açıklamalarıyla yeniden gündemdeydi!

Türkiye İstatistik Kurumu, hanehalkı bütçesinden yapılan harcama alanlarını açıkladı. En fazla pay konut ve kira harcamalarına ayrıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yüzde 25 kira zammı sınırı açıklamalarıyla kira ve konut fiyatları yeniden gündem olmuştu.

Finans 11-06-24 11:34

Rekabet Kurumu'ndan Google'a ağır fatura! Cezası belli oldu: 482 milyon TL ödeyecek...

Rekabet Kurumu, yerel arama hizmetleri soruşturmasında Google'ın süreli para cezası durdu. Google'a otel sorguları bakımından tedbir önerilerini yerine getirmediği süre için toplam 482 milyon TL para cezası verildi.

Finans 10-06-24 10:49

Bazı ülkeler yüzde 42 alıyor bazısı yüzde 18! Sıra Türkiye'de mi? Kripto para ve borsa için 'çalışmalar nihai noktaya geldi' dediler: 'İşlem vergisi'nin adı bile yetti

Kripto para yasa teklifi Meclis Komisyonu tarafından kabul edilmişti. Bu gelişmenin üzerine son günlerin en çok ses getiren iddiası kripto paralarda işlem vergisi getirileceği oldu. Reuters’a konuşan yetkili bir isim çalışmaların nihai noktaya geldiğini belirtti. Ayrıca Borsa İstanbul için de aynı iddia gündeme gelirken, iki gündür BIST 100 endeksinde satışların yoğunlaştığı görüldü.

Finans 05-06-24 13:55

Bitcoin'de rüzgar terse döndü! 71 bin doların üzerine çıktı

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin 71 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin bu rakamla rekor seviyesi 73 bin dolara da göz kırptı. Bitcoin spot ETF'lerine 4 Haziran'da en yüksek ikinci tek günlük net giriş yaşandı. 4 Haziran'da toplam 887 milyon dolar net giriş oldu.

Finans 05-06-24 10:49

Dilan Polat ve Engin Polat'ın pembe oda talebi oldu mu? Avukatları soruyu duyunca... Sarılmalarına izin verilmedi

Bir süredir kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki iddialar bitmiyor. Avukat Hüseyin Kaya katıldığı yayında müvekkillerinin pembe oda talebinin olup olmadığı sorusunu duyunca bakın ne dedi.

Kulis 03-06-24 09:01

Çevreci Hatice nine! Hapsi isteniyordu, çanta dolusu para detayı... Herkes o konuşmasını paylaşıyor: Korkmadım! Yılmadım!

Denizli'de açılmak istenen kömür madenine karşı mücadele eden 75 yaşındaki Hatice Kocalar, maden şirketi çalışanını yaralamaktan suçlu bulundu. Çevreci Hatice ninenin, mahkeme çıkışı yaptığı konuşma sosyal medyada adeta viral oldu. "Korkmuyorum! Yılmıyorum" diyen yaşlı kadın konuşmasında para dolusu çanta detayını da anlatırken, büyük alkış aldı.

Manşet 29-05-24 09:34

Kendisini cinsel terapist olarak tanıtınca ceza gecikmemişti! Sosyal medyada olay yaratan sözlerine devam ediyor: Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadınlardan kaçın

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a geçtiğimiz günlerde yetkisizlik cezasıyla vermişti ve fenomen isim 550 bin 59 TL para cezasına çarptırılmıştı. Sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Aydın bu kez kaçılması gereken kadınları anlatarak viral oldu.

Trend 25-05-24 08:08

Okul müdüründen milyonlarca liralık ek ders vurgunu! Yakalanınca 'borsa' dedi: Öğretmenlerden bir isteği oldu ama kabul görmedi

Kocaeli bir müdürün ek ders vurgununu konuşuyor! Bir okul müdürü yıllar boyunca öğretmenler üzerinden haksız ek ders kazancı sağladı ve bu yolsuzluktan 4.5 milyon lira elde etti. Olayın ortaya çıkmasıyla bakanlık devreye girdi. Okul müdürü oğlunun borsada para kaybettiğini ve öğretmenlerin emekli olana kadar kendinden şikayetçi olmamasını istedi. Ancak öğretmenler vurguncuyu dinlemeyerek harekete geçti.

Haber 24-05-24 11:09

SON DAKİKA: Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin faturası çok ağır oldu! Ali Koç ve Fenerbahçeli futbolculara men cezası

Son dakika... Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananların faturası belli oldu. PFDK'dan yapılan açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 90 gün hak mahrumiyeti ile 780 Bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli birçok oyuncu da cezaya çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 22:37

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Politika faizi belli oldu! Karar metninde dikkat çeken likidite fazlası detayı! 'İlave tedbirlerle...'

Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB mayıs ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Merkez Bankası beklentilerle paralel şekilde politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Karar metninde likidite fazlasının ilave tedbirlerle sterilize edileceği vurgulandı.

Finans 23-05-24 14:00

Burak Özçivit'ten sonra Kıvanç Tatlutuğ'a Kuveyt'ten büyük teklif! Özel uçak ve dudak uçuklatan para teklini duyunca tepkisi olay oldu

Orta Doğu'da Türk ünlülere ilgi giderek artıyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'te bir mağaza açılışına katılması için 12 milyon teklif edildi. Özel uçak bile tahsis edilen Tatlıtuğ, kariyerine ters bulduğu için teklifi reddetti. Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir etkinliğe Burak Özçivit davet edilmişti. Lüks bir markanın düzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yemişti.

Kulis 22-05-24 11:13

Göreve başlamasının ardından bir ilk! Merkez Bankası Başkanı Meclis'te sunum yapacak! Tarih belli oldu

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, göreve başlamasının ardından ilk kez 4 Haziran'da Meclis'te sunum yapacak. Fatih Karahan'ın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki ilk sunumunda milletvekillerine Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası çerçevesinde bilgilendirme yapması bekleniyor.

Finans 21-05-24 14:49

Çağla Şıkel yöntemleriyle çok konuşulmuştu! Şimdi de öfke ritüeli inzivası gündem oldu! Bunun için ödedikleri para...

Son dönemde meditasyonlar ve ritüeller sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ünlü isim Çağla Şıkel ile gündeme gelen bazı ritüeller herkesi şaşırtmıştı. Karanlık inziva, buz dolu fıçı derken şimdi de sosyal medyada öfke ritüeli inzivası gündem oldu. Bunun için ödenen para ise adeta dudak uçuklattı.

Kulis 21-05-24 13:01

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Ekonomistlerin faiz beklentisi belli oldu

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını 23 Mayıs Perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutmuştu.

Finans 18-05-24 11:59

Çay üreticisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrısı sosyal medyada gündem oldu: 'Bari hiç para vermeseydiniz, en azından 'devlete çalışıyoruz' derdik

Karadeniz'de çay üreticisi yaş çay fiyatlarını konuşuyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira açıkladı. Destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlendi. Miktarı yeterli bulmayan çay üreticileri tepki gösterdi. Bir üretici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, 'Madem bu kadar muhtaç durumdaydınız bari hiç çay parası vermeseydiniz de en azından 'devlete çalışıyoruz' derdik." ifadelerini kullandı.

Haber 16-05-24 08:26

Biri dışarıda biri içeride... Bahar Candan ve Nihal Candan'ın soruşturması tamamlandı! İstenen cezalar belli oldu

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Nihal Candan yeme bozukluğu hastalığına yakalandığı için tahliye edilmişti. Biri dışarıda biri içeride olan Candan kardeşlerin soruşturması tamamlandı ve istenen cezalar belli oldu.

Magazin 14-05-24 16:13

Skandal görüntü: Melen Çayı’na vidanjörle çamurlu su döktüler! Valilikten personele soruşturma, belediyeye para cezası

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde kaydedilen skandal bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Belediyeye ait vidanjörle İstanbul’un su ihtiyacını karşılayan Melen Çayı’na çamurlu su döküldü. O anlar cep telefonuyla görüntülenirken, Valilik konuyla ilgili harekete geçti. İlçe belediyesine idari para cezası uygulandı, çamurlu su döken personellerle ilgili ise soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 12:59

Hande Erçel'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

Oyunculuğu yüzünden zaman zaman ağır eleştirilen hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren ünlü isim iddialı tarzıyla da dikkat çekiyor. Erçel bu defa çantasının fiyatıyla gündem oldu. Erçel'in çanta için ödediği para dudak uçuklattı.

Kulis 11-05-24 10:00

37 kiloya düşmesi sebebiyle tahliye edilmişti! Nihal Candan Nişantaşı'nda ortaya çıktı! O görüntüler olay oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Nihal Candan'ın bu tahliyesi tartışmalara sebep olurken Candan Nişantaşı'nda ortaya çıktı. O görüntüler olay oldu...

Magazin 10-05-24 07:34

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 06-05-24 07:47

'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' dedi Esra Ezmeci çok şaşırdı! İstediği ücreti duyunca indirim önerisi geldi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar adeta ağızları açık bırakıyor. Gelen bazı itiraflara Esra Ezmeci bile inanamıyor. Programa bu defa 'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' diyen Simge Hanım'ın itirafı damga vurdu. Programdaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-05-24 17:51

İsmail Saymaz'dan Ali Erbaş'a 'makam aracı' tepkisi: 'Bu kadar para vereceğine dil kursuna gidip Arapça öğren'

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A8' marka lüks araç tahsis edilmesi gündem oldu. Diyanet'in açıklamasında aracın şehir dışı programlarda kullanılmak için kiralandığı belirtildi. Gazeteci İsmail Saymaz da katıldığı canlı yayında, Erbaş'ın Irak'ta bir gazetecinin Arapça sorusunu tercüme ettirmesine de atıfta bulunarak makam aracı eleştirisi yaptı. Saymaz'ın ifadeleri stüdyodaki konukları da gülümsetti.

Haber 01-05-24 19:13

Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! Bedenini göstererek para...

Fenomen Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Çınar müstehcen pozları yüzünden sık sık gündeme gelen Taşkın'a açık açık "Para kazanmanın kolay yolunu insanlara gösterdiğin, bedenini göstererek para kazanmak üzerinden başka insanlara da kötü model örnek olabileceğine dair eleştirilere ne dersin?" diye sordu.

Magazin 30-04-24 10:58

Esenyurt'ta eskortla para anlaşmazlığı kanlı bitti! Evi basan grupla kavga ederken yanlışlıkla kardeşini öldürdü

İstanbul Esenyurt’ta iddiaya göre eve eskort çağıran ağabey kardeş, kadınla fiyat konusunda anlaşamayınca tartışma çıktı. Kadının haber vermesiyle evi basan bir grup ile iki kardeş arasında kavga çıktı. Ağabey, kavga ettiği kişilere karşı bıçağını kullanmak isterken yanlışlıkla kardeşini şah damarından yaralayarak ölümüne neden oldu.

Haber 29-04-24 23:35

‘Uygun maliyetli para toplamak adına…’ Mevduat faizleri, altın, borsa! Yatırımcılar için 32 gün uyarısı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yatırımcılar güncel mevduat faizi oranlarını merak ediyordu. Kamu ve özel bankalarda mevduat faizleri belli oldu. Peki faizler daha da artar mı? Ekonomist Muhammet Bayram vade seçimine dikkat çekti. Altın, dolar, borsa ve mevduat arasından hangisinin daha yüksek kazanç sağlayabileceğine ilişkin değerlendirmede bulundu. “Zorunlu karşılıklar artabilir, o nedenle bankalar daha uygun maliyetli para toplamak adına mevduat faizlerini daha da yükselebilir” dedi.

Finans 27-04-24 09:58

'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisi sosyal medyada gündem oldu! MEB harekete geçti

Karaman'da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteri sosyal medyada gündem oldu. 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 12:30

Özgür Özel 'Seçim günü kaybettiğim tek şey' demişti! Görüntüleri geldi: 300 bin lira para verdik

31 Mart seçimlerinde CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. Özel'in 'seçim günü kaybettiği tek şey motosiklet oldu' sözlerinin ardından motosikletle şehirde atılan turun görüntüleri geldi.

Haber 26-04-24 11:51

Merkez Bankası kararı sonrası yüzde 60'a dayandı: 1 milyon TL'nin getirisi dudak uçuklattı, işte banka banka faiz oranları!

Merkez Bankası dün faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken TL mevduatı destekleyecek adım geldi. 1 milyon TL'nin 3 aylık mevduat faizinde getirisi kaç para oldu? Bankalardaki faiz oranları ne kadar oldu, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte güncel liste...

Finans 26-04-24 08:53

Dilan Polat duruşma salonunda Engin Polat'ı görünce elini tuttu! Kızını görüp dokunmak isteyince hakim uyardı... Gözyaşları sel oldu

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu...

Magazin 25-04-24 15:33

Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu

Kastamonu’da otomobili ile drift atıp görüntülerini sosyal medyada paylaşan şahsa 45 bin 900 TL para cezası kesildi, aracı ise 60 gün trafikten men edildi.

Yurthaber 25-04-24 10:04