En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Haberleri

EMEKLİ MAAŞI ZAMMI 2023: 7.500 TL ve üzeri emekli maaşları ne kadar, kaç TL olacak? Hükümetten emekliye zam müjdesi!

Emekli maaşı zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere, en düşük emekli maaşı 7.500 TL'ye yükseltilmişti. ‘Temmuzda 7500 lira alan emekliye zam var mı?’ sorusu gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde konuya dair açıklamada bulundu. Peki, 7.500 TL ve üzeri emekli maaşları ne kadar, kaç TL olacak?

Finans 18-05-2023 11:19

2023 EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE ZAMAN YATACAK? 2023 En düşük emekli maaşı ne kadar oldu, kaç TL? Zam düzenlemesi komisyondan geçti!

En düşük emekli maaşının ne zaman ödeneceği merak konusu oldu. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye yükselmesi ile Ramazan ve Kurban bayramlarında hesaplara yatan emekli ikramiyesini 2 bin TL olarak öngören kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, en düşük emekli maaşı ne zaman yatacak, ne kadar oldu?

Finans 28-03-2023 07:11

En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? SSK ve BAĞKUR'lunun en düşük emekli maaşı kaç TL oldu? 11 milyon kişiyi etkileyecek düzenleme Meclis'te!

En düşük emekli maaşı zammı ile ilgili bir son dakika açıklaması daha geldi. 5 bin 500 TL olan en düşük emekli maaşı zam açıklamasının ardından değişiyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı zam teklifini Meclis'e sunacaklarını söyledi. Bağ-Kur ve SSK emekli maaşı hesaplama ekranı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki, Bağ-Kur ve SSK'lılar için en düşük emekli maaşı ne kadar oldu, kaç TL?

Finans 24-03-2023 14:15

Emekli maaşlarına zam mı geldi? Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "En düşük emekli maaşını ve bayram ikramiyesini yükseltecek çalışmalarımız var" ifadelerini kullanmıştı. Birçok kişi internette emekli maaşı zam haberlerini araştırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşları ile ilgili yapacakları yenilikleri açıkladı. Peki emekli maaşlarına zam mı geldi? Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Finans 23-03-2023 07:02

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Hakkındaki Haberler Mynet'te. En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

En düşük emekli maaşı 2022 yılında ne kadar? En düşük emekli maaşı ne kadar, emekli maaşı nasıl hesaplanır?

Emekli maaşı sorgulama devamlı gündemde olan konular arasında en başlarda geliyor. Emekli bireyler, kendi emekli aylığı bilgilerini sorgularken bir yandan da en düşük emekli maaşı ne kadar ya da en yüksek emekli maaşı kaç para oldu öğrenmek isteyebiliyor. En düşük emekli aylığı emeklilerin sigorta tipine göre farklılıklar gösteriyor diyebiliriz. Peki, en düşük emekli maaşı 2022 yılında ne kadar?

Haber 08-11-2022 14:36

Emekli maaşlarına zam oranı için 'asgari ücret' detayı gündem oldu! 'Yüzde 70 olarak hesaplanabilir' iddiası

Emekli maaşlarına zam beklentileriyle ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılır oldu. Son olarak emekliler yeni yılda alacakları zam oranını merak ederken, en düşük emekli maaşı için sabit oran önerisi gündeme geldi. Emekli maaşlarına gelecek zam oranındaki ise sabit oranın ise asgari ücretle belirlenmesi konuşuluyor. Kulislerde konuşulan iddiaya göre örneğin asgari ücret yüzde 50 zam ile 8 bin 250 TL olursa en düşük emekli maaşı da bu rakamın yüzde 70 olarak hesaplanabilir.

Finans 01-11-2022 16:22