Epik Siir Haberleri

Satirik şiir nedir, satirik ne demek? Satirik şiir örnekleri ve özellikleri nelerdir?

İnsanlık tarihinin en eski ifade biçimlerinden olan şiir Türk edebiyatında oldukça önemli bir yere sahiptir. Lirik şiir, didaktik şiir, epik şiir gibi türleri bulunan bir yazın ürününün bir diğer türü de satirik şiirdir. Yergi anlamına gelen “satirik” sözcüğüyle adlandırılan bu şiir türü günümüz edebiyatında da varlığını sürdürür. Peki, satirik şiir nedir, özellikleri nelerdir?

Egitim 2023-08-28 10:45:30

Epik şiir nedir? Epik şiir tanımı, örnekleri ve özellikleri nelerdir?

Destansı özellikler taşıyan epik şiir, Türk edebiyatında oldukça önemli bir yere sahiptir. Tarihçesi Yunan ve İran mitolojisine dayandığı bilinen bu şiirler işlediği konuların da etkisiyle tarihe ışık tutar. Halk edebiyatı ürünlerinden olan destan, koçaklama ve varsağılar da bu şiirin özelliklerini taşırlar. Türk edebiyatında sıklıkla örneklerine rastladığımız epik şiir nedir?

Egitim 2023-08-16 10:21:28

Fiyatı 1496 TL'ye düştü! LEGO Star Wars Yapım Seti'nde kısa süreliğine kaçırılmayacak indirim

Star Wars Yapım Seti ile epik bir maceraya atılmaya hazır mısınız? Darth Vader'in ikonik kaskının tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Bu inanılmaz yapım setinin hayranları, sevdikleri Star Wars filmlerinin karakterlerini canlandırarak ya da kendi yaratıcı fikirlerini hayal ederek sonsuz saatler boyunca eğlenceli vakit geçirebilirler. Siz de indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 2023-06-08 12:33:12

Star Wars filmleri hangi sırayla izlenmeli? Yıldız Savaşları serisine nereden başlamalı?

Unutulmaz karakterler, epik mücadeleler ve destansı maceralarla dolu bir evreni tam anlamıyla yaşamanızı sağlayacak Star Wars, yediden yetmişe milyonlarca kişinin hayranı olduğu en büyük film serilerinden biri. Birbiriyle ilintili her film, izleyenleri hayal gücünün ötesinde unutulmaz bir maceraya sürüklüyor. Siz de Star Wars evreni içinde kaybolmak istiyor ve seriyi hangi sırayla izleyeceğinizden emin olamıyorsanız gelin Star Wars izleme sırasına birlikte bakalım.

Magazin 2023-03-09 13:35:06

Marvel filmlerinin hangi sırayla izleneceğini biliyor musunuz? İşte Marvel izleme sırası!

Marvel Sinematik Evreni, son yılların en büyük film serilerinden biri. Marvel Comics'in klasik kahramanlarını modern sinema teknolojisiyle buluşturan epik seride, süper kahramanlar dünyayı kötülüklerden korumak için bir araya geliyor. Her film, diğerlerine bağlı bir hikaye anlatıyor ve birbirinden heyecanlı maceralar sunuyor. Siz de Marvel filmleriyle efsanevi bir yolculuğa çıkmak istiyor ancak seriyi hangi sırayla izleyeceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte Marvel izleme sırası!

Magazin 07-03-23 10:23

Epik ne demek? Epik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Epik ne demektir? Epik TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 17-05-22 23:30

Ünlü çizgi romandan uyarlanan Jupiter’s Legancy’in resmi fragmanı yayınlandı

Mark Millar ve Frank Quitely’nin çizgi romanından uyarlanan epik süper kahraman dizisi Jupiter’s Legacy hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Aile, güç ve sadakatin karmaşık dinamiklerinden oluşan diziden ilk resmi fragman paylaşıldı.

Trend 12-04-21 15:39

Demokrat Parti Kütahya İl Başkanı Epik, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Demokrat Parti Kütahya İl Başkanı Epik, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Yurthaber 11-11-20 18:21

DP İl Başkanı Ali Epik korona virüsten hayatını kaybetti

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Ali Epik, korona virüsten (Covid-19) hayatını kaybetti.Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 8 gündür Covid-19 tedavisi gören 58 yaşındaki Ali Epik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Epik, 18 Ekim 2020 günü Genel Başkan Gültekin Uysal’ın da katıldığı Olağan Genel Kurul’da DP Kütahya İl Başkanlığı görevine seçilmişti.

Yurthaber 11-11-20 17:26

The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) dizisinde kimler rol alıyor, ne zaman yayınlanacak? İşte Yüzüklerin Efendisi dizisiyle ilgili tüm bilgiler

3 serilik epik filmden sonra iddialı bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanan The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) dizisiyle ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor. J.R.R. Tolkien’in fantastik edebiyata armağanı The Lord of the Rings’in (Yüzüklerin Efendisi) dizi uyarlamasıyla ilgili tüm bilgiler haberimizde. İşte Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosu, konusu, bütçesi ve nerede çekiliyor gibi tüm soruların cevapları...

Trend 03-09-20 08:32

Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond) oyuncuları, Star Trek Sonsuzluk fragmanı ve oyuncuları

Bir televizyon klasiği olan Star Trek’in yeni jenerasyon filmi Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond), televizyon ekranlarında. Star Trek Sonsuzluk ile Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor. İşte Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond) filminin fragmanı, oyuncuları ve konusu…

Magazin 07-01-20 08:50

Oscar'ın habercisi Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu

77. Altın Küre Ödülleri'nde drama dalında en iyi film ödülünü kazanan epik savaş filmi "1917" geceye damga vurdu; filmin yönetmeni Sam Mendez de en iyi yönetmen ödülünü kazandı

Magazin 06-01-20 07:42

Kafkas Tebeşir Dairesi Mudanya’da sahnelendi

Alman tiyatro yazarı ve epik tiyatronun kurucusu Bertolt Brecht’in 1944 yılında kaleme aldığı Kafkas Tebeşir Dairesi, Mudanyalılarla buluştu.Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür sanat faaliyetleri kış sezonunda da devam ediyor.

Haber 30-12-19 12:34

The Witcher dizisi fragmanı ve fotoğrafları yayınlandı! The Witcher Netflix'te ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncuları

Netflix'in dünya çapında merakla beklenen yeni dizisi The Witcher ilk fragmanıyla görücüye çıktı. Başrolünde Henry Cavill’in yer aldığı The Witcher dizisinin Netflix platformundaki yayın tarihi de belli oldu. Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan The Witcher destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Peki The Witcher ne zaman yayınlanacak? The Witcher konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Netflix'in iddialı dizsi The Witcher 1. sezon fragmanı.

Trend 01-11-19 03:19

Fenerbahçeli sporcuların kahramanlığı film olacak

Yapımcı ve yönetmen Murat Şeker: - "(Ya İstiklal Ya Ölüm filmi) Fenerbahçeli sporcuların, Kurtuluş Savaşı sırasında İngilizlere karşı, İstanbul'un müdafaası ve ülkenin kurtuluşu için yaptıklarını anlatan bir film projesi bu. Epik drama olacak. Önümüzdeki yaz çekimlerine başlayacağız" - "(Amacı Olmayan Grup filmi) Aidiyet duygusu ve vicdan, toplumda unuttuğumuz şeyler. Biz bu filmde çok gülüp çok eğleneceğiz ama Türk milleti olarak, vicdan tarafımızı da hatırlayacağız"

Haber 02-10-19 17:16

9. Bodrum Türk Filmleri Haftası

Yönetmen Murat Şeker: - "Önümüzdeki yıl 'Ya İstiklal Ya Ölüm' isminde epik drama filmi yapacağız. Kurtuluş Savaşı'nda, Fenerbahçeli futbolcuların yer aldığı direniş mücadelesini anlatan tarihi bir film olacak. Yıllardır bu filmi çekmek için bekliyordum. Şimdi vakti geldi"

Haber 24-09-19 14:06

9. Bodrum Türk Filmleri Haftası

Yönetmen Murat Şeker: - "Önümüzdeki yıl 'Ya İstiklal Ya Ölüm' isminde epik drama filmi yapacağız. Kurtuluş Savaşı'nda, Fenerbahçeli futbolcuların yer aldığı direniş mücadelesini anlatan tarihi bir film olacak. Yıllardır bu filmi çekmek için bekliyordum. Şimdi vakti geldi"

Yurthaber 24-09-19 14:06

Yeti Efsanesi filminin ön gösterimine 10 çift kişilik bilet hediye ediyoruz

DreamWorks Animation ve Pearl Studio’nun ortak yapımı olan Yeti Efsanesi, izleyicileri Şangay sokaklarından alıp 3220 kilometrelik epik bir macerayla Himalaya’nın nefes kesici kar manzaralarına götürüyor.

Trend 19-09-19 14:02

26. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

Festival kapsamında "Troya" epik operası sanatseverlerle buluştu

Yurthaber 16-09-19 22:21

26. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

Festival kapsamında "Troya" epik operası sanatseverlerle buluştu

Haber 16-09-19 22:16

Troya epik operası İstanbul'da sahnelendi

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nce sahnelenen temsil, 10. İstanbul Opera Festivali kapsamında seyirciyle buluştu

Haber 06-07-19 23:00

Overwatch’ta hediye yağmuru başlıyor

Blizzard’ın FPS oyunu Overwatch’un sınırlı süreli etkinliği “Baptiste Reunion Challenge”da (Baptiste Yüzleşme Görevi), elit sıhhiyecinin (combat medic) geçmişindeki sır perdesi aralanıyor. 18 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında etkinliğe katılan oyuncular bir yandan rütbelerini arttırırken bir yandan da sekiz adet sprey, bir oyuncu ikonu ve epik Battle Medic Baptiste skin kazanma şansı elde edecek.

Trend 20-06-19 15:59

Elton John'un filmi Rocketman vizyonda! İşte Rocketman fragmanı

Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Rocketman', Elton John'un hayatının önemli yıllarına ait bilinmeyenleri konu alan epik bir müzikal hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak.

Trend 14-06-19 09:28

Sezonda 608 kez perde diyen DOB 325 bin seyirciye ulaştı

Devlet Opera ve Balesi 2018- 2019 sanat sezonunda, aralarında prömiyerleri yapılan "Troya" epik operası, "Ayşe" opereti, "The Fun Tıme of the Opera" interaktif gösterisi, "Romeo ve Juliet" balesi, "Yeniden Doğuş" operası, "Kadınlarımız, Dönülmez Akşamın Ufku" adlı modern dans ile "İspanyol Renkleri" zarzuela gösterilerinin de bulunduğu 194 eser ve konseri izleyiciyle buluşturdu - Sezonda 608 temsil gerçekleştiren DOB, yerleşik sahnelerinde 322 bin 81, festivallerde 3 bin olmak üzere 325 bini aşkın sanatsevere ulaştı - DOB Genel Müdürü, tenor Murat Karahan: - "Mutluluk ve gururla geçirdiğimiz, seyircilerimizden çok pozitif dönüşler aldığımız, muazzam bir sezon oldu"

Haber 08-06-19 11:15

Dalaran Soygunu’nun epik finali sizlerle

Blizzard Entertainment’ın dünyaca ünlü dijital kart oyunu Hearthstone’un tek oyunculu hikayesi Dalaran Soygunu, son bölümüyle bugün sizlerle. 

Trend 07-06-19 19:04

Game of Thrones: Taht Oyunlarını kim kazanacak?

George R. R. Martin'in kitaplarından ilhamla çekilen epik televizyon dizisi Taht Oyunları'nın kazananı kim olacak?

Trend 15-05-19 15:22

Kabare Tiyatrosunun öncüsü: Haldun Taner

Yaşamı boyunca skeç, fıkra, köşe yazısı, öykü, oyun, kabare, senaryo ve hiciv türlerinde örnekler veren usta yazarın, Türkiye'de ilk epik tiyatro örneği olan "Keşanlı Ali Destanı" oyunu, 1964'te 275 kez sahnelendi - Haldun Taner, güncel olayları konu alan eleştirel oyunları, seyirciye sunabilmek adına Ahmet Gülhan, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile birlikte 1967'de İstanbul'da Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nu kurdu

Haber 06-05-19 12:09

‘Keşanlı Ali Destanı’ tiyatro oyunu Kartal’da sahnelendi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Nisan ayı kültür sanat programı kapsamında Keşanlı Ali Destanı, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelendi.Kartal Belediye Tiyatrosu Oyunculuk Atölyesi; Türkiye’de epik tiyatronun öncüsü kabul edilen yazar, öğretim üyesi ve gazeteci Haldun Taner’in en önemli eserlerinden Keşanlı Ali Destanı’nı Kartallı tiyatro severler için sahneledi.Erdal Yıldırım’ın yönettiği ve yaklaşık 2 saat süren oyuna Kartallılar yoğun ilgi gösterdi.

Yurthaber 24-04-19 15:35

Almanya’da EPIC uçağı düştü: 5 ölü

Almanya’nın Hessen eyaletinde EPIK model bir uçağın düşmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Haber 31-03-19 22:08

Mega suitler özel uşaklar ve epik havuzlarla dünyanın en lüks otelleri

Dünya jet sosyetesinin uğrak mekanları lüks otellerde özel uşak hizmetlerinden epik havuzlara, inanılmaz suitlerden nefes kesen manzaralara kadar akıllara gelmeyecek her ayrıntı en ince detayına kadar düşünülmüş.

Trend 04-02-19 15:52

Ayhan Işık’ın evinden çıkan İzmirli dizi projesi

 İZMİR’in Konak ilçesinde, merhum oyuncu Ayhan Işık’ın doğduğu eski Rum evinin restore edilmesiyle kurulan oyunculuk okulunun eğitmen ve öğrencileri, Türkiye’nin ilk epik tiyatro tarzıyla çekilen dizisi olma iddiası taşıyan 'O Duyguyu Sana Yaşatmayacağım' isimli dizinin çekimlerini tamamladı.

Haber 11-12-18 10:15

Deliler Fatih’in Fermanı filmine İzmir’de özel gala

Türk sinemasının altın çağını yaşadığı günümüzde yeni filmler birbiri ardına vizyona girerken, İzmir Optimum bu hafta sonu "Deliler Fatih’in Fermanı" filminin özel gösterimine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.Mustafa Burak Doğu ve İbrahim Ethem Arslan’ın senaryosunu yazdığı, Osman Kaya’nın yönettiği, yapımcılığını Cem Uçan ve Cihan Kaya’nın üstlendiği ‘Deliler’ filminin İzmir galası, başrol oyuncularının katılımı ile 24 Kasım Cumartesi günü İzmir Optimum’da gerçekleştirilecek.2018 yılının en yüksek bütçeli filmi olan, epik savaş filmi ‘Deliler/Fatih’in Fermanı’ aksiyon sahneleri ve görselliği nedeniyle büyük merakla beklenirken, filmin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz, Yetkin Dikiciler, Gülşah Şahin, Gökçe Özyol ve Hakan Yufkacıgil gibi ünlü isimler dikkat çekiyor.

Yurthaber 23-11-18 12:00

Deliler Fatih’in Fermanı filmine İzmir’de özel gala

Türk sinemasının altın çağını yaşadığı günümüzde yeni filmler birbiri ardına vizyona girerken, İzmir Optimum bu hafta sonu "Deliler Fatih’in Fermanı" filminin özel gösterimine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.Mustafa Burak Doğu ve İbrahim Ethem Arslan’ın senaryosunu yazdığı, Osman Kaya’nın yönettiği, yapımcılığını Cem Uçan ve Cihan Kaya’nın üstlendiği ‘Deliler’ filminin İzmir galası, başrol oyuncularının katılımı ile 24 Kasım Cumartesi günü İzmir Optimum’da gerçekleştirilecek.2018 yılının en yüksek bütçeli filmi olan, epik savaş filmi ‘Deliler/Fatih’in Fermanı’ aksiyon sahneleri ve görselliği nedeniyle büyük merakla beklenirken, filmin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz, Yetkin Dikiciler, Gülşah Şahin, Gökçe Özyol ve Hakan Yufkacıgil gibi ünlü isimler dikkat çekiyor.

Yurthaber 23-11-18 12:00

Troya yabancı besteci tarafından yazılan ilk Türkçe opera

Devlet Opera ve Balesi'nin en önemli prodüksiyonlarından Troya'nın orkestra şefi, besteci Bujor Hoinic: - "Troya'ya sıfırdan başladım ve üç buçuk ay gibi rekor bir zamanda, mayıs ayında bitirdim. Ortaya bir epik opera çıktı" - "Bir yabancı besteci tarafından ilk defa Türkçe opera yazıldı, o da Troya" - Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan: - "Biletlerimiz cuma günü satışa çıkmıştı. 3 bin 28 adet koltuğu olan salonun bütün biletleri bitti. İlgi gösteren, 3 gün içerisinde 3 bin kişilik salonun biletlerini tüketen tüm izleyicilerimize çok teşekkür ediyorum"

Haber 02-11-18 11:10

İlişkinin başında yapılan 10 epik hata

Biriyle sevgili olmaktan daha zor bir şey varsa o da ilişkinin ilk dönemidir. Nasılsa tavladım, artık kafam rahat diyorsanız çok yanılıyorsunuz. Çünkü o sihir bir anda bozulabilir ve neye uğradığını şaşırabilirsiniz.

Kadin 21-09-18 16:43

Okullararası Basketbol Yarı Final müsabakaları başladı

Malatya’da Okullararası Basketbol Küçükler ve Yarı Final müsabakaları, start aldı.Atatürk Spor Salonunda yapılan Okullar Arası Basketbol Küçükler ( Kız - Erkek) Yarı Final Müsabakalarının açılış seremonisine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Okul Sporları Şube Müdürü Murat Kılınç, Okul Sporları Şefi Cüneyt Akkaya, Basketbol İl Temsilcisi Hasan Ali Epik, illerden gelen sporcular ve antrenörler katıldı.Açılış seremonisinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı bir konuşma yaptı.

Haber 13-04-18 12:55

Keşanlı Ali Destanı yeniden MDOB sahnesinde

Mersin Devlet Opera ve Balesi, Türkiye'de epik tiyatronun öncüsü olarak gösterilen Haldun Taner'in yazdığı Keşanlı Ali Destanı müzikalini sanatseverlerle buluşturdu

Haber 07-04-18 16:20

Epik Holding'in Shenyang'daki ABD Konsolosluğu genişletme çalışmaları sürüyor

Epik Holding, 2017'de yapımına başladığı projelerinden Çin Halk Cumhuriyeti Shenyang'daki Design-Bid-Build – Construction of U.S. Consulate in Shenyang'ın çalışmaları sürüyor

Haber 27-02-18 13:24

Epik Holding'in Karaçi Projesi tamamlandı

Epik Holding'in Pakistan Karaçi'deki "Design-Build Additional Housing, MSGR Expansion and Interm NOX, U.S. Consulate Compound" Projesi teslime hazırlanıyor

Haber 14-02-18 13:33

Türkiye Cumhuriyeti Dakka Büyükelçiliği'nin temeli atıldı

-Yapımını Epik Holding’in üstlendiği Bangladeş Dakka Büyükelçiliği'nin temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleşti

Haber 20-12-17 10:51

Siirt'te Çatışma: 1 Asker Yaralı 

SİİR,(DHA)- SİİRT'in Eruh İlçesine bağlı Çırav Dağı eteklerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Eruh İlçesi Çırav

Yurthaber 06-10-17 09:22

Keşanlı Ali Destanı Müzikali Büyüledi

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- MERSİN Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Türk epik tiyatrosunun öncüsü olarak gösterilen Haldun Taner'in yazdığı 'Keşanli Ali

Yurthaber 17-03-17 08:24

Murat Dalkılıç yeni klibini cep telefonuyla çekti

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç Epik albümünün 3. klibini Avustralya'da kendi cep telefonuyla sıfır maliyete çekti.

Magazin 23-01-17 23:25

‘’keşanlı Ali Destanı’’ Son Kez Sahnelenecek

Samsun Devlet Opera ve Balesi, Türkiye’de epik tiyatro türünün öncüsü kabul edilen yazar, öğretim üyesi...

Yurthaber 11-03-16 11:35

Batuhan’ın Hedefi Milli Takım

Kuzey Adanaspor’da top koşturan genç yetenek Batuhan Epik, milli formayı giymeyi hedefliyor.2000 doğumlu olan Batuhan...

Yurthaber 24-12-15 11:47

Dede Korkut Hikayeleri'nin En Epik Karakterlerinden Biri: Bamsı Beyrek

TRT'nin Diriliş: Ertuğrul dizisinde de gözüken, Dede Korkut Hikayeleri'nin önemli karakterlerinden biri olan Bamsı Beyrek'in öyküsünü merak edenleri hemen aşağıya alalım...

Trend 30-11-15 13:34

26 Görselle 1992'den 2014'e Cep Telefonların İnanılması Güç Evrimi

Ekransız telefonlardan, renksiz ekranlara, polifonik melodilerden, MP3 çalabilenlere, klavyelilerden, dokunmatiklere. Cep telefonlarının 22 senelik epik değişimleri!

Trend 03-06-15 14:49

İşte Halit Ergenç'in yeni imajı

Kurban Said'in tüm dünyada ilgi gören epik aşk romanı 'Ali & Nino'dan uyarlanan aynı adlı filmin İstanbul çekimleri başladı. Başrolünde Adam Bakri ve Maria Valverde'nin yer aldığı filmin oyuncularından Halit Ergenç de kazıtılmış saçları ve burma bıyıklarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 29-04-15 09:34