Captain Marvel Filmi Haberleri

Marvel filmlerinin hangi sırayla izleneceğini biliyor musunuz? İşte Marvel izleme sırası!

Marvel Sinematik Evreni, son yılların en büyük film serilerinden biri. Marvel Comics'in klasik kahramanlarını modern sinema teknolojisiyle buluşturan epik seride, süper kahramanlar dünyayı kötülüklerden korumak için bir araya geliyor. Her film, diğerlerine bağlı bir hikaye anlatıyor ve birbirinden heyecanlı maceralar sunuyor. Siz de Marvel filmleriyle efsanevi bir yolculuğa çıkmak istiyor ancak seriyi hangi sırayla izleyeceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte Marvel izleme sırası!

Magazin 07-03-2023 10:23

Ne izlesem? diye kara kara düşünmenize son verecek Disney Plus’ta izleyebileceğiniz en iyi filmler

Film severler buraya! “Ne izlesem?” kararsızlığınıza ilaç gibi gelecek harika bir film listesiyle karşınızdayız. Sizi nefes kesen bir yolculuğa çıkaracak en iyi filmlerle tanışmaya hazır olun! Her sinema tutkununun mutlaka izlemesi gereken Disney Plus kütüphanesinin en beğenilen filmlerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Magazin 01-03-2023 12:27

Marvel, Captain America 4 için ilk açıklamalarını yaptı! Kadrosu şekillendi

Marvel’in merakla beklenen yeni filmi Captain America 4 için ilk duyuru yapıldı. Efsane haline gelen Captain America (Kaptan Amerika) karakterinin son filmi için kollar sıvandı. Filmin senaryosunu yazacak olan kişiler açıklandı.

Trend 26-04-2021 10:30

Marvel evreninde ‘Yaratık’ dönemi başlıyor

Marvel, geçen yıl “Alien” ve “Predator” serilerinin yayın haklarını Dark Horse’dan devraldığını duyurmuştu. Marvel çizgi romanlarında Alien döneminin 24 Mart’ta resmen başlayacağını açıkladı.

Trend 23-03-2021 17:46