Hot Dog Haberleri

Heidi Klum acıya dayanamadı! Gömleğinin düğmelerini açınca sunucu şaştı kaldı

Sean Evans'ın sunuculuğunu yaptığı 'Hot Ones' programına model Heidi Klum konuk oldu. Klum baharatlı kanatlardan serinlemek için gömleğini çıkarınca sunucu neye uğradığını şaşırdı.

Magazin 2024-06-23 15:48:32

Corn dog tarifi: Corn dog nasıl yapılır?

Amerikan mutfağına has fast food ürünleri artık herkesin mutfaklarında da kolaylıkla yapılmakta ve özellikle çocuklar tarafından çok sevilmektedir. Bu ürünlerden biri de Amerikan kızartılmış sosisi ya da corn dog adı ile bilinen bir atıştırmalıktır. Eğer isterseniz siz de evinizde damak tadınıza göre kullanabileceğiniz baharatlarla ya da soslarla servis edebileceğiniz nefis corn dog'lar yapabilirsiniz.

Yemek 2024-02-10 14:07:29

Too Hot to Handle'ın en ünlü isimlerindendi! Cinsel hayat itirafı

Too Hot to Handle'ın öne çıkan yarışmacılarından Christine Obanor, cinsel hayatına dair yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Yarışmacı yarışmanın işe yaradığını açıklayarak "Seks yapmadan dokuz ay geçirdim" dedi.

Magazin 2023-07-28 15:03:34

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte27 Temmuz 2023 zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 27 Temmuz 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks'a zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Temmuz 2023 Perşembe günü itibarıyla zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 2023-07-27 15:11:47

STARBUCKS'A ZAM 2023: Starbucks kahve fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? 4 Mayıs 2023 Perşembe zamlı kahve fiyatları

Starbucks kahve fiyatları zam haberleri sonrası 4 Mayıs 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. ABD'li popüler kahve zincirinde fiyatlar güncellendi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklere zam geldi. Peki, Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu? İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 04-05-23 11:31

STARBUCKS KAHVE FİYATLARI 2023: Starbucks'a ne kadar zam geldi? İşte raflarda yerini alan zamlı kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi. Dün yapılan açıklama sonrası ABD merkezli kahve zincirlerinde içeceklere yapılan zam tutarı vatandaşlar tarafından merak edildi. Filtre kahve, Cappuccino, Latte, Signature Hot Chocolate, Mocha, Flat White, Ristretto Bianco, Espresso, Caffe Americano gibi içeceklerin fiyatları merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında "Starbucks zam mı geldi, 2023 kahve fiyatları ne kadar oldu?" sorularını araştırıyor. İşte zamlı Starbucks kahve fiyatları...

Finans 06-01-23 14:40

10. Boğaziçi Film Festivali'nin uluslararası yarışma filmleri belirlendi

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda "A Long Break", "Ashkal", "Europe", "Love Dog", "Rodeo", "Six Weeks", "Sughra's Sons", "To The North", "Working Class Heroes" ve "Victim" filmleri Altın Yunus için yarışacak

Yurthaber 16-10-22 11:54

Dünyanın gözü bu davadaydı! Johnny Depp ve Amber Heard davası filme uyarlanıyor

2011'de The Rum Diary filminin setinde tanışan ve 2015'te evlenen Johnny Depp ve Amber Heard 2017 yılında ayrılmıştı. Ayrılığın üzerine bir yıl geçmişken Amber Heard, Johnny Depp’i aile içi şiddetle suçlamış ve kariyerini olumsuz etkilediğini iddia etmişti. İkili birbirine tazminat davası açmıştı. Tüm dünyanın takip ettiği dava süreci Hot Take: The Depp/Heard Trial adlı bir filme konu oldu.

Trend 16-09-22 17:30

Model Holly Scarfone transparan elbisesiyle sosyal medyayı salladı! Bir gören bir daha baktı

Too Hot To Handle dizisiyle üne kavuşan model Holly Scarfone, sosyal medyadan yaptığı transparan elbiseli paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 729 bin sosyal medya takipçisini paylaşımıyla selamlayan Scarfone’in elbisesindeki taş detayları gözlerden kaçmadı.

Trend 18-07-22 12:01

Hot zot ne demek? Hot zot birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Hot zot birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Hot zot ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 19:57

Oscar Ödülleri için heyecan dorukta! 2022 Oscar adayları kimler? İşte en iyi film ve en iyi oyuncu adayları

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana düzenlenen ve bu yıl 94. kez verilen Oscar Ödülleri için büyük bir heyecan yaşanıyor. Sinema dünyanın en prestijli ödülleri kabul edilen Oscar Ödülleri için Los Angeles Dolby Theatre'da geniş katılımlı görkemli bir tören düzenleniyor. 94. Oscar Ödül Töreni'ninde Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes sunuculuk yapıyor. The Power of The Dog filmi 12 dalda, Dune filmi ise 10 dalda Oscara aday gösterilmişti.

Magazin 28-03-22 02:24

2022 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Törene ‘The Power Of Dog’ filmi damga vurdu

Bu yıl 75'incisi düzenlenen BAFTA Ödülleri'ni kazananlar, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Royal Albert Hall'da yapılan törenle açıklandı. "The Power Of Dog" filmi "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerini aldı. Yönetmenliğini Denis Villeneuve'ın yaptığı "Dune", "En İyi Prodüksiyon Tasarımı", "En İyi Görsel Efekt", "En İyi Ses", "En İyi Orijinal Müzik" dallarında ödülleri topladı.

Trend 14-03-22 12:31

Bafta'da en iyi film ödülünü The Power of the Dog kazandı

Bafta'da en iyi film ödülünü The Power of the Dog kazandı. En iyi yönetmen ödülünü ise yine The Power of the Dog ile Jane Campion adlı.

Haber 14-03-22 06:16

BAFTA 2022 Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu. Netflix'te yayınlanan "The Power Of Dog" filmi "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerini aldı. İşte BAFTA 2022 Ödüllerini kazananlar...

Magazin 14-03-22 03:03

The Power of the Dog'un yönetmeni Jane Campion'un Hollywood'a muhteşem dönüşü

Oscar ödüllü yönetmen Jane Campion, western tarzındaki son filmi The Power of the Dog ile on yılı aşkın bir zaman sonra beyaz perdeye geri dönerken, aynı zamanda Akademi Ödülleri'ne ikinci kez aday gösterilen ilk kadın yönetmen oldu.

Haber 08-03-22 06:35

Benedict Cumberbatch ve Sam Elliott arasında ipler geldi! “İğrenç” yorumuna sessiz kalmadı

İngiliz oyunca Benedict Cumberbatch, 12 adayda Oscar adayı gösterilen “The Power Of Dog” filmine yönelik olarak meslektaşı Sam Elliott’un “İğrenç” yorumuna sessiz kalmadı. İkili arasındaki ipler “The Power Of Dog” filmi yüzünden gerildi.

Trend 07-03-22 17:50

The Power of the Dog filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Oscar 2022'de en çok aday gösterilen filmler!

2022 yılının Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı. Buna göre Jane Campion'ın yönettiği ve Benedict Cumberbatch'ın başrolünde rol aldığı The Power of the Dog filmi 12 dalda aday gösterildi. Peki The Power of the Dog filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Oscar 2022'de en çok aday gösterilen filmler!

Trend 08-02-22 23:12

Oscar 2022: En çok dalda aday gösterilen filmler hangileri?

2022 yılı Oscar Ödül Töreni için adaylar açıklandı. Jane Campion'ın yönettiği ve Benedict Cumberbatch'ın başrolünde oynadığı The Power of the Dog (Köpeğin Gücü) filmi 12 dalda aday gösterildi. Dune (Çöl Gezegeni) 10 dalda, Belfast ve Batı Yakası'nın Hikayesi ise 7'şer dalda Oscar'a aday gösterildi.

Haber 08-02-22 19:32

Akademi Ödülleri’nde heyecanlı dakikalar! 2022 Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Oscar heyecanı başladı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan sinemanın en iyilerini ödüllendirmek için verilen Oscar, 93. kez sahiplerini bulacak. 27 Mart’ta düzenlenecek ödül töreninin öncesinde 2022 Oscar aday listesi kamuoyuyla paylaşıldı. Netflix’in son dönemde izlenme rekorları kıran filmi “The Power of the Dog”, 12 dalda aday gösterilerek listeye damga vurdu.

Trend 08-02-22 17:14

'Too Hot To Handle' yıldızı Nicole O'Brien Dubai'de yeni yılın keyfini sürüyor

'Too Hot To Handle' yıldızı Nicole O'Brien, dün tatil için Dubai'de denizde selfie çekerken objektiflere yakalandı.

Magazin 12-01-22 10:00

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci Burak Yamantürk'ün yarı çıplak pozlarını paylaştı! ''İyi ki doğdun hot daddy!''

Geçtiğimiz günlerde anne olan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk'ün doğum gününü yarı çıplak pozlarını paylaşarak kutladı. Özpirinçci, doğum günü paylaşımına ''Ateşli baba'' anlamına gelen ''Hot daddy'' notunu düştü.

Magazin 23-12-21 16:06

2022 Altın Küre adayları açıklandı! Listedeki detaylar şaşkınlık yarattı

Hollywood Yabancı Basın Birliği, 79. Altın Küre adaylarını açıkladı. Sektörel tartışmaların gölgesindeki adaylık listesinde The Power of the Dog ve Belfast filmleri ile Succession dizisi ön plana çıktı.

Trend 14-12-21 12:33

Benedict Cumberbatch: Erkekler susup, dinlemeyi öğrensin

"The Power of the Dog" filminin yıldızı Benedict Cumberbatch, erkeklerin baskıcı ve zorba davranışlarının sona ermesi gerektiğini savundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "Artık erkekler susup, söyleneni dinlemeyi öğrensin!" diye konuştu.

Magazin 03-12-21 12:25

The Power of the Dog filminin yıldızı Benedict Cumberbatch, erkekleri sert bir şekilde eleştirdi

The Power of The Dog filminin yıldızı Benedict Cumberbatch, toksik erkeklik, ataerkillik ve erkek hegemonyası üzerinde devam eden sistemleri sert bir dille eleştirdi. Erkeklerin baskıcı ve zorba davranışlarının sona ermesi gerektiğini belirten Benedict Cumberbatch, “Artık erkekler susup söyleneni dinlemeyi öğrensin” dedi.

Trend 01-12-21 15:32

Benedict Cumberbatch ve Kirsten Dunst başrollerini paylaştığı ''The Power of the Dog'' setinden şaşırtan itiraf

1 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen The Power of the Dog filmi eleştirmenler tarafından güçlü bir Oscar adayı olarak kabul ediliyor. The Piano, The Portrait of Lady gibi filmleriyle tanıdığımız Oscar'lı senarist ve yönetmen Jane Campion'ın son filmi The Power of The Dog'un başrol oyuncuları çekimler sırasında birbirleriyle konuşmadıklarını açıkladı.

Trend 24-11-21 16:09

Jane Campion süper kahraman filmlerini eleştirdi! “Bunu asla yapmayacağım”

Oscar ödüllü senarist ve yönetmen Jane Campion süper kahraman filmlerini eleştiren isimler arasına eklendi. Bu yılın en iyi filmleri arasında gösterilen ve ödül sezonunun iddiaları yapımları arasında kabul edilen “The Power of The Dog” filminin gösteriminden sonra eleştirilerini sıralayan Jane Campion sert sözler sarf etti.

Trend 19-11-21 16:59

Ünlü Twitch yayıncısı Amouranth'ın müstehcen NFT'si 125 bin dolara satıldı

Twitch'te Hot Tub ve ASMR yayınları ile ünlü olan Amouranth kullanıcı adlı Katiyln Siragusa'nın müstehcen içerikli NFT'si 125 bin dolara satıldı.

Magazin 10-11-21 13:30

Love Island’a kızan Francesca Farago, Ex On The Beach programının ilk lezbiyen çifti olmak için başvuru yaptı

MTV, reality programları Ex On The Beach’in formatını değiştirerek yollarına devam etme kararı aldı. Love Island yapımcılarının, geçtiğimiz hafta kendilerine gelen eşcinsel yarışmacıların yer aldığı bir Love Island programı yapmalarını reddetmeleri çeşitli tepkilere neden oldu. Bu tepkilere, Too Hot To Handle yarışmasıyla adını duyuran Francesca Farago da katıldı. Bir süre önce lezbiyen olduğunu açıklayan güzel, MTV’nin programına katılmak için başvuru yaptığı ortaya çıktı.

Magazin 03-09-21 23:51

Too Hot To Handle'ın yıldızı Francesca Farago cüretkâr paylaşım

Adını Netflix’in çok izlenen Too Hot To Handle programıyla duyuran Francesca Farago, program sonrasında yakaladığı ününü devam ettirmek için Instagram’dan cüretkar paylaşımlar yapıyor.

Magazin 16-07-21 02:46

Dünya rekoru kırdı! 10 dakikada 76 sosisli sandviç yedi

ABD'nin New York kentinde her yıl 4 Temmuz Bağımsızlık Günü eğlenceleri kapsamında düzenlenen sosisli sandviç (hot dog) yeme yarışmasını, 10 dakikada 76 sandviç yiyerek kazanan Joey Chestnut aynı zamanda dünya rekoru kırdı.

Haber 05-07-21 02:16

BBC, Love In The Flesh programıyla Love Island ve Too Hot To Handle’a rakip olmaya hazırlanıyor

BBC, Love Island ve Too Hot To Handle programına rakip yeni bir programla izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. BBC, Love In The Flesh adlı programın duyurusunu yaptı.

Magazin 17-06-21 14:36

Cinsellik sınırlarını aştı! Too Hot To Handle 2. sezon fragmanı yayınlandı

Netflix’in tartışmalı reality şovu Too Hot To Handle 2. sezon fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz yılın en popüler şovu ilan edilen Too Hot To Handle’ın yeni sezonunun fragmanını izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 17-06-21 11:35

Save a Dog sahte miydi? Köpek yeme festivaline karşı başlatılan kampanya ile ilgili şoke eden iddia

11 Haziran Cuma günü Instagram’da başlatılan ‘’Save a Dog’’ kampanyasının sahte olduğu iddia edildi. Çin’deki, ‘’Yulin Köpek Yeme Festivali’’ne karşı başlatılan ‘’Save a Dog’’ kampanyası ile ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı. Köpek yeme festivaline karşı başlatılan kampanyayı başlatan sitenin, sattığı ürünleri hayır kurumlarına verdiğine dair net bir bilgi bulunmuyor.

Haber 12-06-21 10:21

Save a dog ne demek? Save a dog ücretli bağış mı yapılıyor?

Bugün sosyal medyada açılan 'Save a dog' postu birçok kullanıcı tarafından kendi hikayelerinde paylaşılmaya devam ediyor. Diğer yanda ise açılan bu postun ne anlama geldiği ve amacının ne olduğu merak konusu oldu. Uluslararası bir hayvan hakları kuruluşu tarafından başlatılan bu kampanya en çok aranlar listesinin başında yer aldı. Peki Save a dog ücretli bağış mı yapılıyor? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 11-06-21 17:41

Instagram 'save a dog' bağışı nasıl yapılır? Save a dog paylaşımı kampanyası anlama gelir?

21 Haziran'daki Çin'de düzenlenen Yulin Köpek Eti Festivali'ne engel olmak amacıyla sosyal medya platformu Instagram'da başlatılan 'save a dog' bağışı kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 'Bir köpeği kurtar' anlamına gelen Instagram paylaşımları saatler içerisinde pek çok kullanıcı tarafından paylaşıldı ve sayı zaman içerisinde artmaya devam ediyor. Peki Instagram 'save a dog' bağışı nasıl yapılır? Save a dog paylaşımı nedir? Save a dog kampanyası ne anlama gelir? İşte ayrıntılar...

Haber 11-06-21 15:24

Francesca Farago minik bikinisiyle tüm bakışları üzerine çekti

Netflix'te yayınlanan Too Hot to Handle adlı reality şovun yıldız isimlerinden Francesca Farago, Meksika tatilinde görüntülendi.

Magazin 22-05-21 11:07

Infinix Hot 10S’in özellikleri ortaya çıktı

Infinix, 20 Mayıs’ta Hindistan’da Infinix Hot 10S'i duyuracağını doğruladı. Akıllı telefon, diğer bazı pazarlarda piyasaya çıktığı için tamamen yeni bir telefon değil. Hindistan lansmanının öncesinde bir perakende sitesinde telefonun açılış sayfası belirdi. Sayfa, Hot 10S’nin temel özelliklerini ortaya çıkardı.

Haber 19-05-21 10:40

Yerli kripto para borsasından kullanıcılarına 2000'er Holochain (HOT)

Şubat ayında Twitter'da yaptığı anket neticesinde Holochain ağının yerel kripto para birimi HOT'ı 26 Mart Cuma günü işleme alan yerli kripto para borsası Narkasa, bu kez kullanıcılarına 2000’er HOT hediye ettiğini duyurdu. Dünya genelinde yatırımcılarının yüzde 70‘i Türkiye'de bulunan HOT'un, Narkasa'da listelenmesinin ardından 0.07 TL seviyelerinden yalnızca 5 günde 0.14 bandına çıktığı belirtildi.

Finans 31-03-21 12:36

Survivor’ı sollayan o program geri dönüyor! Hem de daha iddialı

Netflix, reality şov Too Hot to Handle için ikinci sezon onayını verdi. İlk sezonu tartışmalarla başlayan ama dijital platformun dünya çapında en çok izlenen programlarından biri olan Too Hot to Handle’ın ikinci sezonu program formatında yapılan değişliklerle daha iddialı hale geliyor.

Trend 28-01-21 11:53

Brabus, A45 S modelini mercek altına aldı

Brabus , Mercedes -AMG A45 S için kafa karıştırıcı bir şekilde B45-450 olarak adlandırılan ve bebek AMG'yi daha da güçlü bir hot hatch yapan yeni bir performans yükseltme paketi yayınladı.

Haber 28-01-21 07:49

The Witcher 3'ü geride bıraktı: The Last of Us Part 2'den ödül rekoru!

The Last of Us Part 2 dünyanın en çok yılın oyunu ödülünü kazanan oyunu oldu. Naughty Dog tarafından geliştirilen PlayStation 4 özel oyunu The Last of Us Part 2, unvanın önceki sahibi The Witcher 3'ü aldığı ödüllerle geride bırakmayı başardı.

Haber 27-01-21 12:19

2020’ye damga vuran Too Hot To Handle 2. sezon olacak mı?

Netflix’in sürpriz bir şekilde yayınladığı reality şov programı Too Hot To Handle, yayına girmesiyle sansasyon yaratması bir oldu. Peki sansasyon yaratan Too Hot To Handle 2. sezonu olacak mı?

Magazin 31-12-20 12:15

Cyberpunk 2077 yetişemedi: The Game Awards 2020 kazananları belli oldu!

The Game Awards 2020 kazananları açıklandı. Dünyanın en prestijli video oyun ödüllerinden biri olarak gösterilen The Game Awards 2020'de yılın oyunu beklendiği üzere Naughty Dog yapımı PlayStation 4 oyunu The Last of Us: Part II oldu. Cyberpunk 2077 ise ertelemelerden dolayı ödüllere aday olamamıştı.

Haber 11-12-20 11:54

Herkesin ayıpladığı o program Survivor’u solladı! 2020'ye damga vuran 10 televizyon programı

IMDb 2020 yılına damga vuran televizyon programlarını açıkladı. Türkiye’de reyting rekorları kıran Survivor listede sekizinci sırada yer alırken, listenin zirvesinde çok konuşulan Netflix yapımı Too Hot to Handle yer aldı.

Magazin 10-12-20 09:34

Üç fonksiyonu bir arada sunuyor

Ortam havayı temizleme fonksiyonuna sahip olan bu ürün, başarılı bir ısıtma ile birlikte, odaları soğuk tutmasını da çok iyi biliyor. Bir klimadan daha kompakt ve ergonomik olan Pure Hot + Cool tek bir cihazla birden fazla işlevi bir arada sunması ile fark yaratıyor.

Haber 05-12-20 09:42

Bella Thorne ile Francesca Farago TikTok’ta öyle bir video paylaştı ki ortalık alev aldı

Hollywood’un asi kızı Bella Throne ile Too Hot to Handle programıyla üne kavuşan Francesca Farago ikilisi TikTok’ta paylaştıkları samimi video olay oldu.

Magazin 21-10-20 09:47

The Last of Us Part 2 şimdiden yapımcılarını zengin etti

The Last of Us Part 2, kısa süre önce Sony’nin PlayStation 4 konsolu için raflarda yerini almıştı. Naughty Dog tarafından hazırlanan yapım, çıkışından önce internete sızdırılan bazı bilgiler sebebiyle tartışılmaya başlamıştı.

Haber 30-06-20 11:33

Hırsız – polis kovalamacaları devam ediyor

Need for Speed serisinin sevilen oyunlarından Hot Pursuit geri dönüyor.

Haber 26-06-20 11:41

Beklenen oldu: The Last of Us Part 2 rekor kırdı!

The Last of Us Part 2, beklenen rekoru kırdı. GamesIndustry.biz tarafından yayınlanan rapora göre The Last of Us Part 2 yaptığı çıkışla, diğer bir Naughty Dog oyunu Uncharted 4: A Thief's End'in rekorunu geride bıraktı.

Haber 22-06-20 10:17