Istanbul Bayram Namazi Saat Kacta Haberleri

Saat 19.00'dan sonra hayat duracak! Süper Lig'de kader günü: Tüm maçlar aynı anda başlayacak! Şampiyonluk...

Süper Lig'de bugün saat 19.00'da heyecan zirveye çıkacak. 36. hafta maçlarının tamamı, bugün aynı saatte oynanacak. Ligin zirvesini ve düşme hattını yakından ilgilendiren kritik akşamda heyecanın en çok yaşanacağı yer ise İstanbul olacak. Fenerbahçe'nin yenilmesi halinde, Galatasaray bir puan alsa bile şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe'nin kazanması ve Galatasaray'ın kaybetmesi halindeyse önümüzdeki hafta oynanacak derbi çok daha büyük önem kazanacak.

Spor 2024-05-12 10:01:50

Meteorolojiden 13 ile sarı kodlu uyarı: İstanbul için saat verildi! Hafta sonu boyunca devam edecek

İstanbul genelinde hafta sonu boyunca yağış öngörülüyor, yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanacak. İstanbul'un yanı sıra 13 il için daha sarı kodlu uyarı yapıldı. Megakent için Bu akşam 18.00'e dikkat çekilirken Prof. Dr. Orhan Şen de yarın sabahı işaret etti. Peki bugün hava nasıl, yağmur var mı, ne zaman yağacak?

Haber 2024-05-10 13:04:36

İlk sefer gerçekleşti! İstanbul-Sivas arası 7 saate düştü: İstanbul'dan göçü başlattık

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki Sivas'a gerçekleştirildi. 483 yolcu kapasitesine sahip seferin süresi, İstanbul-Sivas arası 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul yönünde ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Finans 2024-05-05 08:41:37

Son dakika! Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'da gemi trafiğinin saat 17.00'ye kadar askıya alındığını duyurdu.

Haber 2024-05-04 10:24:39

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: ''Yatacaklar, kalkacaklar beni rüyalarında görecekler''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, mevcut TFF yönetiminin görevden ayrılması için elinden gelen her şeyi yapacağını ve mevcut yönetimin 18 Temmuz’daki seçimi de yapmayacağını söyledi. İstanbul ekibinin başkan yardımcısı Bayram Saral ise olağanüstü kongre çağrısıyla verilen imza sayısının 136 olduğunu duyurdu.

Spor 02-05-24 18:31

İstanbul'da 1 Mayıs hazırlığı! Birçok karar alındı: Kısıtlamalar, toplu ulaşım, kapatılacak yollar

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs için alınan tedbirleri açıkladı. Toplu taşımada çeşitli kararlar alındı. Buna göre karayolu trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağını bildirildi. İşte İstanbul'da yaşayan herkesi etkileyecek 1 Mayıs kararları...

Haber 30-04-24 09:26

'Alın terimle Rolex aldım takmaya devam edeceğim' demişti! Bahadır Yenişehirlioğlu yine dikkat çekti

Seçimdeki mağlubiyetin ardından gözler AK Parti'ye çevrilmişti. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın bayram tatilinde Monaco'dan ıstakoz fotoğrafı paylaşması Çorum'da seçimi kaybeden adayın Maldivler'de ortaya çıkması grup başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex saat takması tartışmaları beraberinde getirmişti.

Finans 25-04-24 07:32

5 ayda yüzde 200 zamlandı! Siparişleri bile göndermiyorlar: ‘20 koli yerine 5 koli geldi’

Kırmızı et fiyatlarının zamlanmasının ardından tüketiciye bir kötü haber de tavuk fiyatlarından geldi. Tavuk etine talep artınca hafta sonlarında özellikle İstanbul’da kanat bulmak zorlaştı. Tavuk fiyatlarına ise son 5 ayda yüzde 200 zam geldiğini belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal “Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler” dedi.

Finans 24-04-24 13:44

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

Meteoroloji'den 16 ilde sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için son dakika uyarısı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin birçok ilinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Haber 17-04-24 18:54

Yeni dönem 4 Mayıs'ta başlıyor: İstanbul-Sivas arası 7 saate düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu duyurdu. İstanbul-Sivas yolculuklarında yeni dönem başlıyor. YHT seferleri 4 Mayıs'ta başlayacak, iki kent arasındaki yolculuk ise 7 saat sürecek.

Finans 17-04-24 12:30

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber 15-04-24 09:27

Bayram dönüşü baba ve kızını hayattan koparan kaza! Kahreden detay... Kuzey Marmara Otoyolu’nda araç kuyrukları oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin baba - kız olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 14-04-24 07:12

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-24 06:51

Bayramın acı bilançosu: 55 ölü, binlerce yaralı... Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul ve Ankara trafiğini ilgilendiren karar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin bilançosunu açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında 7 günde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana gelirken, 55 vatandaşın bu kazalarda hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan 14 Nisan 05.00'den 15 Nisan 05.00'e kadar Ankara ve İstanbul'a girişleri yasaklanan kamyonlarla ilgili de yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 13-04-24 11:05

Tatil bitmeden çilesi başladı! Trafik şimdiden yoğunlaştı; herkes o noktadan geçiyor

9 günlük bayram tatili sona ermeden kimi vatandaşlar yollara düştü bile. Haliyle TEM Otoyolu'nda ve D-100 karayolunda belli başlı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de İstanbul ile Ankara'yı bağlayan Bolu geçişinde araç yoğunluğu gözlendi.

Haber 12-04-24 15:38

İmamoğlu'na Trabzon'da davullu zurnalı karşılama! Sloganlar dikkat çekti: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyaretleri için geldiği memleketi Trabzon’da davul- zurna eşliğinde karşılandı. Kalabalık grup İmamoğlu'nu, "Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban" ve "Ekrem abi gelecek sensin" sloganlarıyla karşıladı.

Haber 11-04-24 15:57

Bakan Yerlikaya duyurdu! Trafiğe bayram kısıtlaması, tarih ve saat verdi: İzin verilmeyecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan duyurduğu yeni kararda, ”Bayram tatili dönüşü İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunun azaltılabilmesi için kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’den 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar; İstanbul ve Ankara istikameti seyirlerine izin verilmeyecektir." ifadelerine yer verdi.

Haber 10-04-24 08:30

Altın fiyatları için tüm dünya saat 15.30’u bekliyor! ABD enflasyonu planı bozabilir: İslam Memiş, ‘ihlal edildi’ diyerek anlattı, gram altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları bayram sonrasında ne olur? Sadece Türkiye değil tüm dünya için en kritik ipucu bugün ABD’den gelecek. Önce Mart ayı ABD enflasyon verileri açıklanacak, ardından ABD Merkez Bankası Fed toplantı tutanakları… Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? ABD'li yatırım bankası Bank of America 12 ay sonrasında ons altın için 3000 dolar tahmini yaptı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise saat 15.30 sonrasına dikkat çekerek gram altın fiyatlarında tahminini açıkladı.

Finans 10-04-24 07:52

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Gidiyorlar... Bayram trafiği! 9 günlük tatil için yollara düştüler, yoğunluk artıyor: İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce...

9 gün sürecek bayram tatili dün mesai çıkışıyla birlikte başladı. İstanbul dışında tatillerini geçirecek vatandaşlar yollara çıktı. İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yola çıkan vatandaşları uyardı ve hava durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber 06-04-24 07:28

Bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara düştü! Düzce ve Bolu'da trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramına günler kala, 9 günlük bayram tatili haftanın son iş günü olan bugün itibarıyla başladı. İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu da yaşandı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Ayrıca Düzce ve Bolu'da bayram nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

Haber 05-04-24 17:04

İstanbul Havalimanı’nda bayram tatili yoğunluğu

Ramazan Bayramına sayılı günler kala 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, günün erken saatlerinden itibaren İstanbul Havalimanı’nda yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 05-04-24 13:40

Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak

Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 05-04-24 07:35

İL İL İFTAR SAATLERİ 2024 | İstanbul'da iftar saat kaçta? Diyanet Ramazan İmsakiye takvimi: Ankara, İzmir ve 81 ilde iftar vakitleri

İftara ne kadar kaldı? Ramazan ayının başlamasıyla beraber oruç tutanlar bu soruyu sormaya başladı. 81 ildeki iftar saatleri ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere iftar saatleri belli oldu. Diyanetin yayımladığı ramazan imsakiyesine göre hangi il iftarını saat kaçta açacak? İşte 81 ilin tamamının iftar saatleri...

Haber 11-03-24 16:21

Yer: Pendik! Ağlama sesleri üzerine fark edildi... Bu nasıl vicdan?

İstanbul Pendik'te bir vatandaş yolda yürüdüğü sırada bir evin bahçesinden ağlama sesleri geldiğini fark etti. Bayram Çakır isimli vatandaş sesin geldiği yere doğru gittiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü...

Haber 02-03-24 13:03

DEM Parti İstanbul adaylığı başvurusunda geç mi kaldı? İl Seçim Kurulu kararı açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart Yerel Seçim takvimine göre, siyasi partilerin aday listelerini bugün saat 17.00’ye kadar teslim etmesi gerekiyordu. DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı başvurusunda geç kaldığı iddia edildi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Herhangi bir sorun yok. İddianın nasıl çıktığını biz de bilmiyoruz" açıklamasını yaptı. İl Seçim Kurulu ise DEM Parti'nin seçimlere gireceğini açıkladı.

Haber 20-02-24 18:37

İstanbul Havalimanında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İstanbul Havalimanı'nda yaşandığı iddia edilen ve sosyal medyada “Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2.5 saat rehin kaldı" şeklinde yapılan paylaşımların ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatıldı.

Haber 19-02-24 18:07

Valilikten İstanbul Havalimanı açıklaması! 'Video art niyetli olarak çekildi'

İstanbul Valiliği, sosyal medyada, "Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yolcu ve yakınları tarafından 'Refakatli Tekerli Sandalye' hizmeti talep edilmediği belirtilirken, "İstanbul Havalimanı'nda gerekli talep, uçak ekibi tarafından yapılmıştır. Uçuş ekibinin yaptığı talep doğrultusunda vatandaşımıza uçaktan inişinden, Havalimanı çıkış noktasına kadar talep edilen hizmet verilmiştir" denildi.

Haber 18-02-24 19:58

Bu saatlere dikkat! Aralarında İstanbul da var: Meteoroloji'den 21 il için uyarı geldi... Bugün (10 Şubat Cumartesi) hava nasıl olacak?

Havanın son günlerde ılındığı İstanbul dahil 21 için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi. Ayrıca sağanak yağışın görüleceği iller için de saat verildi. İzmir ve çevresinde bugün yağmur beklenirken yine İstanbul dahil birçok ilde fırtına bekleniyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 10 Şubat Cumartesi hava durumu detayları...

Haber 10-02-24 09:06

SON DAKİKA | 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili yakalandı! MOBESE'deki dikkat çeken detay: 1,5 saat boyunca...

Son dakika haberi: 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih'te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, katil zanlısının İstanbul'da yakalandığını duyurdu. Güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarındaki 1,5 saat detayı ise dikkat çekti.

Haber 01-02-24 15:08

'Diyarbakırlı Ramazan hoca' olarak bilinen Ramazan Pişkin öldürüldü! Saldırgan her yerde aranıyor: 'Kendisinde biraz tedirginlik vardı'

Son dakika haberine göre sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te öldürüldü. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis kaçan saldırganı arıyor. Halil İbrahim Galya isimli vatandaş, "Dün akşam saat 20.00’da 3 arkadaş buraya geldik. Biz geldiğimizde ışıklar kapalıydı. İçeride oturup bir süre muhabbet ettik. Kendisinde biraz tedirginlik vardı. Biz onu hissettik" dedi.

Haber 31-01-24 18:39

Kargo bölümünden sesler geldi! İstanbul-Riyad uçağı acil iniş yaptı

Sabiha Gökçen-Riyad seferini yapan TC-690 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçak, kargo bölümünden gelen sesler üzerine Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı. Havalimanı pisti çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri konuşlandırıldı. Saat 23.45’te uçağın Havalimanına inişinden sonra kargo bölümünde inceleme başlatıldı.

Haber 28-01-24 00:39

Altınok ve Yavaş'ın rakibi belli oluyor! İYİ Parti Ankara adayı için saat verdi

2023 seçimlerinin ardından 2024 seçimlerine tek başına girme kararı alan İYİ Parti'de gözler Ankara ve İstanbul adayına çevrilmişti. Henüz resmi olarak iki büyükşehrin de adayı duyurulmadı. Son bilgilere göre Meral Akşener yarın saat 14.30'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacak. Gazeteci İsmail Saymaz ise dün akşam yaptığı bir paylaşımla İYİ Parti'nin adayını duyurmuştu.

Haber 23-01-24 12:27

metro durakları - M4 metro durakları isimleri neler? M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı saat kaça kadar?

Raylı sistemler günümüzde en çok tercih edilen toplu taşıma araçları arasında bulunur. Gün içerisinde milyonlarca kişi metro hatlarını kullanır. Bu sebeple metro durakları isimleri, güzergah hattı, sefer saatleri merak edilir. Trafik yoğunluğunun en fazla yaşandığı şehirlerin başında ise İstanbul gelmektedir. M4 metrosu İstanbul’da en sık kullanılan hatlar arasında bulunur. M4 metrosunun geçtiği duraklar ise pek çok kişi için merak konusu olmaktadır. Peki, M4 metro durakları isimleri neler?

Haber 21-01-24 20:48

Metrobüs durak isimleri 2024 - Metrobüs durakları nelerdir? Metrobüs saat kaça kadar çalışıyor?

İstanbul şehrinin Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nden başlayan ve Anadolu Yakası'nda Söğütlüçeşme'ye kadar toplam 44 durakta hizmet veren metrobüs, megakent İstanbul’da en fazla kullanılan toplu taşıma ağı durumundadır. Günümüzde metrobüs durakları listesini merak edip, ulaşımını buna göre planlamak isteyen kişiler durak isimlerini ve haritasını araştırmaktadır. Peki, metrobüs durakları nelerdir?

Haber 21-01-24 20:40

Hava sıcaklıkları sert düşüyor! Meteoroloji ve Valilik uyardı, Bakan il il açıkladı, AKOM saat verdi... İstanbullular dikkat

Haftanın son gününe yaklaşırken hava durumuyla ilgili peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji sıcaklıkların 10 derece düşeceğini duyurdu. Hemen ardından İstanbul Valiliği ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni paylaşımlar geldi. Öte yandan AKOM kuvvetli fırtına için saat verdi. İşte herkesi ilgilendiren o saatler...

Haber 18-01-24 16:56

Orgazm sahnesi olay olmuştu! İstanbul İçin Son Çağrı filminin güzeli Beren Saat'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar sonra yeniden bir araya geldiği İstanbul İçin Son Çağrı filmi büyük bir ilgiyle izlendi. Her sahnesi olay olan filmde Beren Saat'in orgazm sahnesi uzun süre konuşuldu. Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesinde Yılın En İyi Sinema yıldızı seçildi. Güzel oyuncu tarzıyla da sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-01-24 16:01

Orgazm sahnesi uzun süre konuşulmuştu! İstanbul İçin Son Çağrı filminin yıldızı Beren Saat'in ödül gecesi tarzı olay oldu

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra yeniden buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filmi büyük ses getirdi. Her sahnesi olay olan filmde en çok Beren Saat'in orgazm sahnesi konuşulmuştu. Beren Saat Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Yılın Yıldızları Ödülleri gecesinde Yılın En İyi Sinema yıldızı seçildi. Güzel oyuncu tarzıyla da sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-01-24 07:15

Meteoroloji saat vererek uyardı: İstanbul için riskli saatlere dikkat! 16 il için sarı kodlu uyarı; sel ve çığ tehlikesi...

Ülke genelinde yağışlar günden güne artıp kuvvetleniyor. Meteoroloji'den 16 il için sarı kodlu uyarı geldi. Ege'nin kıyısında, Antalya ve Ankara'da ve daha birçok ilde sel riski bulunuyor. Ayrıca çığ uyarısı da yapıldı. Genel Müdürlük İstanbul'a da ayrı bir parantez açarken yarın gece saatlerini işaret ederek riskleri bir bir sıraladı. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte 8 Ocak Pazartesi hava durumu detayları...

Haber 08-01-24 08:07

CUMA NAMAZI SAATLERİ 29 ARALIK 2023: İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saat kaçta, kaç rekat? Diyanet ile il il yılın son cuma vakitleri

Cuma namazı saatleri İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere 81 il için Diyanet tarafından yayımlandı. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya kalkacak, dualar edilecek. Yılın son cuma namazı için camiler dolup taşacak. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir cuma namazı saat kaçta, kaç rekat? İşte Diyanet ile il il yılın son cuma vakitleri...

Haber 29-12-23 11:36

DİYANET CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Ankara, İzmir, İstanbul dahil il il 22 Aralık 2023 cuma saatleri

Cuma namazı kılınışı 22 Aralık 2023 Cuma gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Cuma günü gusül abdesti almak sünnettir. Bu namaz abdest alındıktan sonra cemaat ile birlikte kılınır. Yalnızca erkeklere farzdır. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, 22 Aralık 2023 Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 22-12-23 11:53

CUMA NAMAZI SAATLERİ 22 ARALIK 2023: Cuma namazı saat kaçta, kaç rekat? İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il cuma saatleri

Cuma namazı saatleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Diyanet cuma hutbesi konusu "Müminlerin ebedi yurdu, cennet" olarak açıkladı. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi arama motorlarında "Cuma namazı saat kaçta, kaç rekat?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, 81 il için 22 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 22-12-23 11:50

CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat, hangi dualar edilir? Diyanet Ankara, İzmir, İstanbul 15 Aralık 2023 cuma vakitleri!

Cuma namazı kılınışı, bugün (15 Aralık 2023) öğle vakti camiye gidecek olan vatandaşlar tarafından merak edildi. Cuma hutbesi konusu da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek!' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. Peki, Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 il için cuma vakitleri ve Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 15-12-23 11:52

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA? Diyanet açıkladı! 15 Aralık 2023 İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il cuma namazı saatleri...

Cuma namazı saatleri İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere 81 il için Diyanet tarafından yayımlandı. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile namaz kılınması farz kılınmıştır. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya kalkacak, dualar edilecek. Peki, 15 Aralık 2023 cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte 81 il için 15 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 15-12-23 11:50

Yeliz Yeşilmen, Beren Saat 'Bitmiş' Kıvanç Tatlıtuğ 'Çökmüş' dedi sosyal medya yıkıldı! 'Fıkra bu kadar'

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Büyük yankı uyandıran film izleyicisinden tam not aldı. Yaptığı açıklamalarla sıkça gündem olan Yeliz Yeşilmen filmin başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki eleştirileriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 16:35

Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ ile yakınlaşma sahneleri hakkında ilk kez konuştu!

Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz ikilisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 15 yıl sonra aynı filmde partner oldu. İstanbul İçin Son Çağrı filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Beren Saat, filmde yer alan yakınlaşma sahneleri hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 09-12-23 20:15

DİYANET İLE ADIM ADIM CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? 8 Aralık 2023 cuma namazı saatleri

Cuma namazının nasıl kılındığını öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Diyanet İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirler başta olmak üzere 81 ilin cuma namazı saat bilgisini yayımladı. İşte Diyanet'in yayımladığı bilgilere göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 08-12-23 11:01

8 ARALIK 2023 CUMA NAMAZI SAATLERİ! Ankara, İzmir, İstanbul cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet cuma vakitleri ekranı

Cuma namazı saatleri İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere 81 il için Diyanet tarafından yayımlandı. Bugün vatandaşlar camileri dolduracak. Birçok kişi ellerini semaya açarak dua edecek. İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Mersin, Kayseri gibi tüm illere ilişkin yayımlanan bilgiler merak konusu oldu. Peki, 8 Aralık 2023 cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre il il 8 Aralık 2023 cuma namazı saatleri ve detaylar

Haber 08-12-23 11:01