Keita Balde Haberleri

Beşiktaş'tan Icardi'yi çok kızdıracak transfer! Karımı taciz etti dediği Keita Balde, Kartal olabilir

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ta Cenk Tosun'dan gelen haber sonrası golcü arayışları hız kazanırken, Spartak Moskova'nın tecrübeli oyuncusu Keita Balde gündeme geldi. Balde'nin isminin Siyah-Beyazlılar ile anılması ise Icardi'yi oldukça kızdıracak gibi görünüyor. İşte detaylar...

Spor 26-06-2023 17:56

Icardi Wanda Nara ilişkisinde yeni bomba! Keita Balde'nin Wanda Nara'ya attığı mesajların ses kayıtları ortaya çıktı!

Mauro Icardi, evli ve 2 çocuğu olan eski takım arkadaşı Keita Balde’nin Wanda Nara'ya mesajlar atarak taciz ettiğini açıklamıştı. Gece yarısı Instagram hesabından bu iddiayı paylaşan Icardi sosyal medyada gündeme oturmuş ve uzun süre konuşulmuştu. Bu konuyla ilgili yeni ses kayıtları ortaya çıktı.

Spor 13-03-2023 22:39

Wanda Nara'nın taciz edildiğini açıklayan Icardi geceyi yangın yerine çevirdi! Galatasaray taraftarının yaptığı olay ise sosyal medyada gündemi belirledi!

Mauro Icardi, evli ve 2 çocuğu olan eski takım arkadaşı Keita Balde’nin Wanda Nara'ya mesajlar atarak taciz ettiğini açıkladı. Gece yarısı Instagram hesabından bu iddiayı paylaşan Icardi sosyal medyada gündemin ana maddesi oldu. Takipçileriyle bu durumu paylaşan golcü oyuncu ortalığı adeta yangın yerine çevirdi.

Spor 26-01-2023 08:02

SON DAKİKA SPOR HABERİ: Fenerbahçe'den forvette ters köşe! O gelirse şampiyonuz

Son dakika spor haberi... Yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 11 transfere rağmen forvet konusunu henüz halledemeyen Fenerbahçe için birçok isim yazılıp çiziliyor. Sörloth, Belotti, Plea, Sörloth, Maxi Gomez, Aboubakar ve Batshuayi isimleri Sarı-Lacivertli ekiple anılırken Fenerbahçe yönetiminden kimsenin beklemediği bir isimle temasta olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in transferin son günü olan 7 Eylül öncesi bu ismi kadrosuna katarak resmi duyuruyu yapması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 11-08-2022 15:29

Keita Balde

Keita Balde Hakkındaki Haberler Mynet'te. Keita Balde Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.