Kiralık Katil Haberleri

Karısını spor hocasıyla yakalamıştı... '800 bin TL'ye kiralık katil' iddiası kan dondurdu! Ödeme detaylarını bile açıkladı

Spor hocasıyla yakaladığı karısından boşanan adamın 'kiralık katil' iddiası kan dondurdu. Boşandığı eşinin mal varlığına konmak istediğini, bunun için de sevgilisiyle bir olup kiralık katil tuttuğunu iddia eden adam, kiralık katile yapılan ödemenin detaylarını bile anlattı.

Haber 27-03-2024 07:51

Bu nasıl vicdan? 3 yaşındaki oğlunu öldürmek için kiralık katil tuttu! Her detayı dehşet verici...

ABD'de akılalmaz bir olay yaşandı. 18 yaşındaki anne Jazmin Paez, 3 yaşındaki oğlunu öldürmesi için 'sahte kiralık katil sitesinden' tetikçi kiraladı. Vicdansız anne gözaltına alındı.

Haber 20-07-2023 12:45

Sevgilisinin kendisini terk etmesini hazmedemedi! Eski erkek arkadaşının yeni sevgilisini öldürmek için kiralık katil tuttu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde yaşayan 47 yaşındaki Melody Sasser isimli bir kadın flört uygulamasından tanıştığı sevgilisinin kendisini terk ederek yeni bir ilişkiye başlamasını hazmedemedi. Eski erkek arkadaşının yeni sevgilisini öldürmek içim internetten kiralık tuttuğu suçlamasıyla gözaltına alınan Sasser’in hüküm giyerde 10 yıla kadar hapis cezasına yaptırılması bekleniyor.

Trend 06-06-2023 11:13

Cinayet, yaralama, adam kaçırma... Bu kadarı fazla dedirtti! İnternetten 'kiralık katil'

İnternette kurulan bir "kiralık katil" sitesi herkesi şoke etti. Emniyeti de alarma geçiren ve başta "kiralık katil" olmak üzere yaralama, adam kaçırma ve kara para aklama gibi ilanların verildiği internet sitesi kapatılırken, inceleme de derinleştirildi. Her bir suç için ayrı fiyat tarifesi uygulanırken, sitenin yurt dışından açıldığı ve dolandırıcılık için kurulduğu yorumları yapıldı.

Haber 02-08-2022 08:13

Kiralık Katil

Kiralık Katil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kiralık Katil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.