Güllü Haberleri

90 kilo veren Güllü'nün değişimi olay oldu! Adeta iğne ipliğe döndü

Dillere pelesenk olan şarkıları, kendine has tavırları ve sempatik halleriyle dikkat çeken şarkıcı Güllü son dönemde verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'nün değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 16-10-2023 17:30

Tam 70 kilo verdi! Arabeskin kraliçesi Güllü'ye bir de şimdi bakın

Arabesk müziğin önemli isimlerinden Güllü, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Dönem dönem verdiği kilolarla gündem olan ünlü sanatçı, son haliyle olay oldu. Aşırı zayıflığı dikkatlerden kaçmayan Güllü'ye takipçilerinden 'Daha fazla zayıflama' uyarıları geliyor.

Magazin 21-08-2023 08:19

Şarkıcı Güllü klip için 20 kilo verdi! Oğluyla klipte yer alan Güllü'nün değişimi gündem oldu

Değmezmiş Sana, Ödüm Kopuyor, Sabah Olmadan şarkılarıyla tanınan şarkıcı Güllü daha önce mide ameliyatı olmuştu. Verdiği kilolarla dikkat çeken Güllü yeni klibi için bir kere daha diyet yaptı ve 20 kilo verdi. Bendeki Sen' isimli yeni şarkısının klibinde oğlunu oynatan Güllü hem son haliyle hem de oğluyla adından söz ettirdi.

Magazin 20-03-2023 09:18

Güllü'den Aleyna Tilki'ye olay sözler! Yerden yere vurdu

Başarılı şarkıcı Güllü, katıldığı canlı yayında arabesk şarkı okuyan Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu. Tilki'nin balon bir sanatçı olduğunu söyleyen Güllü, "Aleyna Tilki'yi sanat, yapı, kişilik ve arabesk okuyamadığı için sevmiyorum. 5 sene sonra Aleyna Tilki diye biri yok" dedi.

Magazin 14-12-2022 12:30

Güllü

Güllü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güllü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güllü'nün gözlerden uzak büyüttüğü kızına bakın! Güzelliğiyle hayran bıraktı

1990'larda ün kazanan Güllü, klip çekiminde yaşadığı talihsiz kazayla gündem oldu. Merak konusu olan Güllü'nün gözlerden uzak büyüğü kızı Tuyan Ülkem'i görenler ise hayran kaldı.

Magazin 07-12-2022 15:01

Güllü bu diyet sayesinde bir deri bir kemik kaldı! Hemen kilo vermeye başlayın

Ünlü şarkıcı Güllü kilolu haliyle hafızalara kazınmış olsa da son yıllarda verdiği kilolarla gündemden düşmüyor. Neredeyse 34 bedene düşen Güllü, nasıl kilo verdiğini açıkladı. 40 kilodan fazla veren Güllü hangi diyeti yaptığını ve kilo verme sürecini verdiği röportajlarda paylaştı. Arabesk müziğin sevilen sesi olan Güllü’nün mucize diyetini siz de deneyebilirsiniz...

Kadin 21-05-2022 08:28

Güllü'nün sahilde canlı performansı sosyal medyayı salladı! Tüylerim diken diken oldu

Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü kendi şarkısını duyunca sahilde aşka geldi. Güllü "Sabah olmadan" performansı ile sosyal medyayı salladı. Güllü'nün paylaşımına hayranlarından "Tüylerim diken diken oldu" yorumları geldi.

Magazin 18-02-2022 14:34

Güllü'den kavga haberlerine açıklama! Konu taciz

MUĞLA, Fethiye'de işletmeciliğini yaptığı kamp alanında kira borcu nedeniyle mal sahibi ile kavga ettiği iddia edilen Güllü, olayın kira ve mal sahibi ile ilgisinin olmadığını belirtti. Güllü, "Olay sadece şahsıma ve kızıma yapılan bir hareket. Kısacası taciz diyeyim, sizler anlayın. Konu tamamıyla tacizle alakalıdır" diyerek suç duyurusunda bulundu.

Magazin 16-08-2021 17:01

Güllü'nün olaylı gecesi! Mekan sahibine saldırdı, ortalığı yıktı...

Şarkıcı Güllü’nün olaylı gecesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir mekân işleten şarkıcı Güllü, kendi mekanında kavgaya karıştı. Kavga görüntüleri, amatör kameraya an be an yansıdı. Kızı Tuyan Ülkem ve Deniz adındaki yardımcısıyla mekan sahibini darp eden Güllü gözaltına alındı.

Magazin 10-08-2021 10:34

Şarkıcı Güllü kimdir, nereli kaç yaşında? Güllü'nün asıl ismi nedir?

Star TV ekranlarının popüler müzik eğlence programı İbo Show'un bu haftaki konukları arasında fantezi müziğin sevilen ismi Güllü yer alıyor. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında boy gösteren Güllü seyirci tarafından merak konusu oldu. Peki Güllü kimdir, nereli kaç yaşında? Güllü'nün asıl ismi nedir? Detaylar haberimizde...

Magazin 19-06-2021 15:22

Yeni imajıyla olay olan Güllü isyan etti!

90'lı yılların arabesk şarkıcılarından Güllü, Demet Akalın ve Alişan'ın sunduğu sabah programında yeni imajıyla dikkat çekti. Güllü hakkındaki iddialara da isyan etti.

Magazin 21-05-2021 15:08