Korhan Saygıner Haberleri Ve Son Dakika Korhan Saygıner Haberleri

Korhan Saygıner Haberleri Ve Son Dakika Korhan Saygıner Haberleri

1976 yılında İzmir’de dünyaya gelen Korhan Saygıner, müzisyendir. 2000 yılında tamamladığı mühendislik eğitimini tamamladı ancak müzik sevgisi baskın oldu. Korhan Saygıner, Yaz Beni isimli ilk albümünü 2005 yılında çıkardı. 2015 yılında ise Cihristos Dantis ile ortak bir çalışmada yer aldı. Bir Işık da Sen Tut isimli beste ile Türk Böbrek Vakfı’nın organ bağışı kampanyasına destek olarak beğeni topladı. Tükeneceğiz isimli Sezen Aksu eserini başarılı isim Funda Arar ile seslendirdi. Böylece mesleğindeki iddiasını ortaya koydu. Korhan Saygıner, son zamanlarda ise çeşitli otellerde sahne aldı. 17 Ağustos 2008 tarihinde sunucu ve oyuncu Zuhal Topal ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı. Çift 2013 yılında kızları Lina’yı kucaklarına aldı.

Korhan Saygıner Haberleri

Zuhal Topal sezonu Bodrum'da açtı

Sunucu Zuhal Topal, tatil sezonunu eşi Korhan Saygıner ve kızı Lina ile birlikte Bodrum'da açtı. Topal, ailesiyle birlikte denizde bol bol zaman geçirdi.

Magazin 27-06-2020 13:44

Zuhal Topal'dan tatil paylaşımı! Aile kombini

Ünlü sunucu Zuhal Topal, ailesiyle birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tatil yapıyor. Ünlü sunucu tatillerinden bir kareyi ise 'Aile kombini' yazarak Instagram'dan paylaştı.

Trend 17-07-2019 02:21

Fox TV'den Acun Ilıcalı'ya yanıt Zuhal Topal'ın eşi de karıştı

Zuhal Topal'la Sofrada programın yapımcısı Korhan Saygıner, Kanal D'deki 2. Sayfa programına bağlanarak kendilerine tazminat davası açmaya hazırlanan TV8'in patronu Acun Ilıcalı'ya yanıt verdi.

Magazin 21-11-2018 14:06

Diğer Haber Etiketleri

Korhan Saygıner

Korhan Saygıner Hakkındaki Haberler Mynet'te. Korhan Saygıner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.