Marca Haberleri

EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan 11'i açıklandı! Listede 3 Türk oyuncu bulunuyor...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mutlu sona ulaşan İspanya Milli Takımı, kupasını kaldırdı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca, EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan oyuncularını listeledi. Yayınlanan listede 3 Türk futbolcu da yer aldı.

Spor 2024-07-15 14:14:14

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 2024-03-17 11:52:39

Yılın değil, asrın transferi! Real Madrid, Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı!

Fransız devi PSG, Kylian Mbappe'yi ikna edemedi. Sözleşmesinin son 6 ayına girilen Fransız oyuncu tercihini Real Madrid'den yana kullandı ve İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yaşanan bu sürpriz transfer gelişmesini İspanyol gazetesi MARCA duyurdu.

Spor 2024-02-19 09:37:40

Korku dolu anlar! Kardeşinin köpeğine yemek vermek istedi... Hayvanın saldırısıyla kabusu yaşadı

İtalya'nın kuzeyindeki tatil beldesi Ventimiglia'da yaşayan kardeşini ziyaret eden 53 yaşındaki Patriza La Marca isimli bir kadın, erkek kardeşinin köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğe yemek vermek istediği sırada hayvanın bir anda saldırması üzerine Marca, başından, kollarından, göğsünden ve omuzlarından defalarca kez ısırıldı. Dehşet verici olayın sonrasında ağır bir şekilde yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trend 2023-04-10 11:04:15

Shakira'ya bir şok daha! Gerard Pique ‘Onun kuklasıyım’ dediği sevgilisi Clara Chia’yla evleniyor

12 yıllık sevgilisi ve 2 çocuğunun annesi ünlü şarkıcı Shakira'yı aldatan ünlü futbolcu Gerard Pique ‘Onun kuklasıyım’ dediği sevgilisi 23 yaşındaki Clara Chia Marti ile evlenme hazırlığında. Marca adlı derginin iddiasına göre birbirlerine çok aşık olduklarını söyleyen Gerard Pique, genç sevgilisine çoktan evlilik teklif etti bile...

Magazin 11-03-23 10:54

Ronaldo'yu transfer eden Al Nassr'ın yeni planını İspanyollar duyurdu! Gerçekleşirse yer yerinden oynar

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak futbol kamuoyunun dikkatini çekmeyi başaran Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, ünlü isimleri kadrosuna katmaya devam edecek. Cristiano Ronaldo ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Al-Nassr'ın sıradaki hedefleri belli olurken bu gelişmeyi İspanya'nın önde gelen haber kaynaklarından Marca duyurdu. İşte detaylar...

Spor 24-02-23 19:13

Ronaldo, dünya futbol tarihine geçiyor! Yeni takımında alacağı parayı duyanlar ne yapacağını şaşırdı

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Al-Nassr'ın Cristiano Ronaldo ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardığını yazdı. Ronaldo, sezon başına yaklaşık 200 M€ kazanacak. Tarihte gelmiş geçmiş en yüksek maaşı kazanan futbolcu ünvanına erişecek Ronaldo'nun Dünya Kupası'nın ardından resmi imzayı atacağı ifade edildi.

Spor 30-11-22 11:03

Son dakika: Barcelona titriyor! Kerem Aktürkoğlu, İspanya'da manşetlerde...

Son dakika Galatasaray haberleri: Beşiktaş maçına damga vuran Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, dünyanın gündeminde... İspanya'nın en çok okunan gazetelerinden biri olan Marca, Kerem Aktürkoğlu'nun Beşiktaş maçındaki şovundan sonra flaş bir başlık attı...

Spor 14-03-22 23:23

SON DAKİKA: İspanyol medyası Galatasaraylı yıldızı öve öve bitiremedi! 'Mutlaka Kerem ismini not alın'

Son dakika Galatasaray haberleri: Sarı kırmızılılar dün akşam Barcelona deplasmanında iyi bir oyun ortaya koydu ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Xavi'nin öğrencileri Marcao ve Inaki Pena'yı geçemedi. İspanyol basını da Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu öve öve bitiremedi. Marca, Kerem için 'Bu ismi not edin' dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 11-03-22 09:35

Dünya, Fatih Terim'i konuşuyor! Ayrılığı okuyucularına böyle duyurdular

Galatasaray'da 4. Fatih Terim döneminin sona ermesi Avrupa basınında da geniş yer buldu. Deneyimli hocayla yolların ayrılmasını sayfalarına taşıyan İspanya'nın önde gelen gazeteleri Marca ve AS, kaybedilen Giresunspor maçının Terim'in sonunu getirdiğini yazdı.

Spor 11-01-22 07:02

Radamel Falcao İspanya'ya dönüyor

İspanyol Marca gazetesi, Radamel Falcao'nun İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya çok yakın olduğunu yazdı. Öte yandan Galatasaray Kulübü, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini bildirdi.

Spor 31-08-21 20:31

Florentino Perez’in Mesut Özil’in eski ilişkisine dair şok ses kayıtları ortaya çıktı!

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in geçmişte yaptığı bazı konuşmaların ses kayıtları bomba etkisi yaratırken, Marca Gazetesi'nde yeni yayınlanan kayıtta Mesut Özil ile ilgili çarpıcı sözler bulunuyor.

Spor 17-07-21 20:58

İspanyollar Bernd Schuster'i duyurdu: Fenerbahçe teklif yaptı

İspanyol Marca Gazetesi, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster'e teklif yaptığını yazdı.

Spor 02-06-21 22:08

İspanyol gazetesi MARCA duyurdu! İşte Falcao'nun yeni adresi!

Galatasaray'da sakatlıktan dönen Radamel Falcao'nun geleceği merakla beklenirken yıldız oyuncuyla ilgili gelişmeler yaşanıyor. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, yıldız oyuncunun transferini duyurdu.

Spor 25-12-20 17:14

Marca gazetesi: Irkçılığa kırmızı kart

İspanyol basınında, PSG ile Medipol Başakşehir arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde her iki takımın futbolcularının saha ortasında diz çökerek ırkçılığa karşı sembolik bir mesaj verdiği vurgulandı.

Spor 10-12-20 16:01

Marca'dan Kevin Prince Boateng paylaşımı!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Kevin Prince Boateng'in antrenmanda attığı golü, İspanya basının önde gelen kuruluşlarından Marca "Hangi gezegenden geldin?" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Spor 12-06-20 15:41

İspanyol Marca gazetesi: 1 günlük kral, İsmail Köybaşı

İspanyol spor gazetesi Marca, Kral Kupası'nda gol atan ardından sakatlanarak sahadan çıkan İsmail Köybaşı için "Bu geceyi kesinlikle unutmayacak olan İsmail, acı tatlı bir tat bıraktı" diye yazdı.

Spor 23-01-20 15:16

Başakşehir'in galibiyeti Avrupa'da geniş yankı buldu

Frankfurter Allgemeine: Kapanış maçında Gladbach tiyatrosu Die Welt: Gladbach, Avrupa Ligi'ne utanarak veda etti Marca: Gladbach ortadan kaldırıldı Tuttomarcato: Gladbach'a Başakşehir darbesi Olgucan KALKAN - İSTANBUL / DHA UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Medipol Başakşehir'in deplasmanda Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ı Crivelli'nin son dakikada attığı golle 2-1 yenerek grup lideri olarak bir üst tura çıkması Avrupa basınında geniş yer buldu.

Spor 13-12-19 10:52

Marca Gazetesi İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline değindi

İspanya’nın köklü gazetelerinden Marca, Galatasaray - Real Madrid maçı için geldiği İstanbul’da 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi finaline değindi.

Spor 23-10-19 19:01

İstanbul, Şampiyonlar Ligi finaline hazırlanıyor

İspanya’nın Marca gazetesi, İstanbul’un Şampiyonlar Ligi finaline en iyi şekilde hazırlandığını okuyucularına duyurdu.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Tesisleri’ne gelen İspanyol medya ekibi, TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Şampiyonlar Ligi Final Elçisi Hamit Altıntop ile İspanya’da forma giymiş olan Rüştü Reçber ve Nihat Kahveci ile bir araya gelerek Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili bir söyleşi gerçekleştirdi.

Haber 23-10-19 18:52

Ve Falcao resti çekti! Sıcak gelişme

Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden Radamel Falcao ile ilgili Marca Claro'dan çarpıcı bir haber geldi. Falcao'nun Monaco ile serbest kalmasına dair belgeye sahip olduğu ve eğer Galatasaray'a gitmesine izin çıkmazsa bu belgeyi işleme koyacağı iddia edildi. Falcao ayrıca, Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov'la görüşerek ayrılma isteğini tekrarlayacak ve Galatasaray'a gitmek için izin isteyecek.

Spor 23-08-19 09:45

Cristiano Ronaldo: Real Madrid'i bırakmak beni üzdü

İspanyol spor gazetesi Marca, Juventus'ta forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'ya "Marca Efsane" ödülü verdi. Ronaldo, "Real Madrid'i bırakmak beni üzdü" itirafında bulundu.

Trend 29-07-19 21:48

Guti'nin tek hedefi gelecek sezon teknik direktör olmak

Marca gazetesine konuşan Beşiktaş'ın antrenörü Guti Hernandez: "Gelecek sezonki hedefim teknik direktör olmak. Nerede olur? Bilmiyorum. Burada (Beşiktaş) mutluyum ve memnunum ama ne olacağı asla bilinmez" - "Kolay bir sezon geçirmediğimiz, işlerin istediğimiz gibi olmadığı kesin ama memnunum" - "Real Madrid'de teknik direktör koltuğuna oturmak için buna layık olmak gerektiğini biliyorum" - "Real Madrid, Ronaldo'nun eksikliğini hissetti"

Spor 05-04-19 16:40

Guti: Gelecek sezon teknik direktör olmak istiyorum

Beşiktaş’ta yardımcı antrenörlük yapan Guti, gelecek sezon teknik direktörlük yapmak istediğini söyledi.Bir dönem siyah-beyazlı takımın formasını da terleten eski İspanyol yıldız Guti, Marca gazetesine açıklamalarda bulundu.

Haber 05-04-19 11:25

Real Madrid'in Ozan Kabak'la ilgilendiği iddia edildi

İspanyol Marca gazetesi, Real Madrid'in stoper transferi için düşündüğü isimler yayınladı. Haberde devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Stuttgart'a giden Ozan Kabak'ın ismi de geçti.

Spor 20-03-19 18:45

Marca'dan Beşiktaş iddiaları

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca, son dönemlerde Beşiktaş'ta mali sorunların yaşandığını iddia etti. Gazetede yer alan haberde; "Fabri, Tosic, Negredo ve Mitrovic gibi oyuncuların gitmesine rağmen mali problemler çözülmedi" denildi.

Spor 17-12-18 14:08

Dünyanın en iyi taraftarına sahip 40 takım

İspanya'da yayınlanan Marca gazetesi 'En iyi taraftarı olan takımı' seçiyor. Marca'nın web sitesinde başlatılan ankette 40 takım arasında Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe bulunuyor.

Spor 16-11-18 12:55

Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bırakması

Marca gazetesi: "29 yaşında ırkçılığa maruz kalma duygusu, Almanya renklerini savunmaya devam etmekten daha ağır bastı"

Haber 23-07-18 11:37

Dünyanın konuşacağı transfer!

İspanyol Marca gazetesi, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transferinin domino etkisi yaratabileceğini yazdı. İşte başta Real Madrid olmak üzere dev takımların transfer ihtimalleri...

Spor 13-07-18 08:15

Marca'dan Cristiano Ronaldo'ya efsane veda

İspanya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi Marca, Ronaldo'nun 451 golünü ilk sayfasına taşıdı...

Spor 11-07-18 07:51

Barcelonalı Yerry Mina'ya Fenerbahçe yolu açıldı

İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Yerry Mina'nın kulübü Barcelona tarafından gözden çıkarıldığını yazdı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Barcelona yöneticisi Pep Segura ile Kolombiyalı isim için bir görüşme gerçekleştirmişti

Spor 24-06-18 20:37

Cüneyt Çakır için bomba iddia!

Cüneyt Çakır için bomba iddia! İspanyol Marca gazetesi, Real Madrid - Bayern Münih maçı öncesi Alman takımının Cüneyt Çakır'a baskı uyguladığını yazdı

Spor 01-05-18 17:24

Derbi, Avrupa Basınında Manşetlerde

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki olaylı derbi Avrupa basınında manşetlere çıktı. BBC, Bild ve Marca gibi...

Yurthaber 20-04-18 01:09

Enes Ünal, La Liga'da haftanın en güvenilir oyuncusu seçildi

Marca gazetesi haftanın en güvenilir oyuncusu olarak Enes Ünal'ı seçti - AS gazetesi: "Ünal, El Cholo'yu cezalandırdı"

Haber 19-03-18 12:06

İspanya basınında Robinho yorumu

AS gazetesi: "Robinho Türkiye'de parlıyor" - Marca gazetesi: "Yeniden birkaç sene önceki yıldıza benzemeye başladı"

Haber 18-02-18 17:59

İspanya Arda Turan’ı Konuşuyor

İspanya’nın en önemli spor gazetelerinden Marca, Arda Turan’ın Barcelona’dan ayrılışını kaleme aldı. Ünlü gazete, özellikle...

Yurthaber 17-01-18 15:58

Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri İspanyolları korkuttu

- İspanyol basını, UEFA Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri için "bomba gibi kura" yorumunu yaptı - Marca: - "Avrupa'da İspanyol kulüplerin hegemonyası riske girebilir"

Haber 12-12-17 11:57

Barça'dan tarihi karar! Arda Turan...

Barcelona Kulübü'ne yakınlığı ile bilinen Marca Gazetesi, Katalan ekibinin kadrosunda bulunan 10 isimle ilgili çeşitli kararlar aldığını yazdı. İşte o isimler ve alınan kararlar...

Spor 17-11-17 10:42

25 yıldır Beşiktaş gibisini görmedim

Beşiktaş - Monaco maçını statta izleyen Marca, beIN, La Gazetta Dello Sport, CNN, Sky gibi dünya medyasının prestijli gazete ve televizyonlarının temsilcileri Beşiktaş ve Türk futbolunu değerlendirdi. Yorumlar son derece çarpıcı...

Spor 03-11-17 12:11

Almanlar Şaşkın 

Bild "Werner'in İstanbul'da dolaşım sistemi bozuldu"  Avrupa basını Beşiktaş'ın Leipzig galibiyetini manşetlerine taşıdı  Abola "Quaresma ve Talisca Beşiktaş için parladı" Marca "Beşiktaş'ın darbeleri

Yurthaber 27-09-17 10:36

5 Kırmızı Kartlı Derbi Dünya Basınında 

Amerikalılara Türk derbilerini yerinde izleyin tavsiyesi  Abola "Quaresma 3 dakikada derbiden atıldı" Marca "İstanbul derbisinde 5 kırımızı kart"  Sercan SAPANATAN-İstanbul-(DHA) Süper Lig'de dün akşam

Yurthaber 24-09-17 14:32

İspanya Basını negredo Beşiktaş'ta

İspanya'nın tanınmış spor gazetelerinden Marca, yıldız isim Alvaro Negredo'nun Beşiktaş'a transfer olduğunu iddia etti. Gazete resmi duyurunun bu gece yada

Yurthaber 01-08-17 19:27

Kylian Mbappe, 180 milyon Euro'ya Real Madrid'de!

Marca Gazetesi; Real Madrid'in, Kylian Mbappe'nin transferi için Monaco ile 180 milyon Euro karşılığında anlaştığını özel haber olarak duyurdu.

Spor 25-07-17 11:01

İspanyollar açıkladı! Arda Turan...

İspanyol Marca gazetesi, kulüplerinin gözden çıkardığı en kaliteli 10 futbolcuyu sıraladı. Listede sürpriz bir isim yer aldı! İşte o futbolcular...

Spor 21-07-17 16:48

İspanyol Basınından Arda Turan Iddiası 

İspanyol basınından Arda Turan iddiası  "Kolay kolay Barcelona'dan ayrılmayacak"  Sercan SAPANATAN, İstanbul (DHA) İspanya'nın Marca gazetesi verdiği haberde Barcelona forması giyen Arda Turan'ın

Yurthaber 20-06-17 12:35

Barcelona, Arda Turan'a kapıyı gösterecek

Arda Turan, Barcelona'dan ayrılıyor mu? İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona ile yol ayrımında. Katalan kulübünün, Arda'nın satılması için Çin'den gelecek olan transfer tekliflerini beklemeye başladığı kaydedildi. Öte yandan Bilal Meşe'yi darp edip hakaretler savuran Arda Turan'ın takımda kalması imkansız hale geldi.

Spor 06-06-17 09:01

İspanyol basını, Ergin Ataman'ı Fenerbahçeli yaptı

İspanyol basınından Marca, Ergin Ataman'ın Barcelona'ya gelme ihtimalini değerlendirirken yanlışlıkla eski çalıştırdığı takımlar arasında Fenerbahçe Ülker'i de ekledi. Ergin Ataman, 2003-2006 yılları arasında Ülkerspor'u çalıştırmıştı.

Spor 06-04-17 15:46

Real Madrid'e Yakınlığı Ile Bilinen İspanyol Gazetesi Marca'da Arda Ve Rafinha Hedef Gösterildi

Gece bol bol geziyorlar! Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, (DHA) İspanya'nın önemli gazetelerinden Marca, Barcelona takımının son dönemlerde yaşadığı form düşüklüğünün ana nedeni olarak oyuncuların

Yurthaber 06-12-16 11:57

Marca, Arda Turan’ın Satış Listesine Konduğunu Açıkladı

İspanyolların önemli spor gazetelerinden Marca, Barcelona’nın Arda Turan’ı satış listesine koyduğunu yazdı.Arda Turan’ın Barcelona’dan ayrılacağı...

Yurthaber 10-07-16 13:27