Melikşah Haberleri

Sultan Melikşah kimdir? Selçuklu Sultanı Melikşah nasıl öldü? Sultan Melikşah'ın tarihteki yeri

TRT 1 ekranlarında yayımlanan "Uyanış: Büyük Selçuklu" dizisinin ardından Sultan Melikşah, birçok izleyicinin araştırdığı tarihi kişiliklerden oldu. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde, Sultan Melikşah karakterini Buğra Gülsoy canlandırıyor. Büyük Selçuklu Devleti hükümdarı olan Sultan Melikşah, 1072 tarihinde sultan olmuştur. Melikşah, Selçuklular’a en parlak dönemini yaşatmıştır.

Magazin 04-05-2021 12:50

Muhammed Tapar kimdir? Hangi dönemde yaşadı?

Büyük Selçuklu Devleti'nin 7. hükümdarı olan Muhammed Tapar, 1082 tarihinde doğdu. Babası Melikşah'ın 1092 yılındaki vefatında yanında olan Muhammed Tapar, Sultan Berkyaruk ile sık sık karşı karşıya geldi.

Magazin 08-03-2021 15:50

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kimler? İşte Uyanış: Büyük Selçuklu oyuncuları, konusu ve çekim yeri

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümüyle bu haftada da tüm seyircileri ekran başına toplamayı başardı. TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin ardından şimdi oyuncu kadrosu ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki, sosyal medyanın gündemindeki Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kimler? İşte Uyanış: Büyük Selçuklu oyuncuları, konusu ve çekim yeri

Magazin 09-02-2021 11:49

Melikşah ve Bartu ile Mücbir Sebepler yeniden başlıyor!

Karantina döneminde Instagram hesapları üzerinden yaptıkları canlı yayınlar ile kısa sürede çok sayıda izleyiciye ulaşan, pek çok ünlü konuğun yayınlara katıldığı ve ülkenin en çok konuşulan programları arasında yer almayı başaran Bartu ve Melikşah ile Mücbir Sebepler programı yeniden başlıyor.

Magazin 30-10-2020 14:47

Melikşah

Melikşah Hakkındaki Haberler Mynet'te. Melikşah Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kapatılan üniversitenin çalışanlarına FETÖ'den gözaltı

Kayseri'de, kapatılan Melikşah Üniversitesinin 6 çalışanı gözaltına alındı

Haber 07-06-2018 11:27