Porto Haberleri

Beşiktaş'ın eski yıldızı Pepe, Şampiyonlar Ligi'nde kırılması zor bir rekora imza attı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3’üncü hafta grup maçları bugün oynanan 8 karşılaşma ile tamamlandı. F grubunda yer alan Paris Saint-Germain, Milan’ı 3-0 mağlup ederken E grubunda Celtic, Atletico Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pepe, Porto formasıyla tarihe geçmeyi başardı.

Spor 26-10-2023 07:39

Şampiyonlar Ligi'nde görülmemiş olay! Barcelona'nın yıldızı Lamine yamal maç sırasında ishal oldu, maçı terk etti geri dönmedi!

Şampiyonlar Ligi ikinci hafta mücadelesinde Barcelona deplasmanda Porto'ya konuk olurken, mücadelenin 71. dakikasında tuvalete gitmek için izin isteyen genç yıldız Yamal geri dönmedi. İşte detaylar...

Spor 05-10-2023 07:30

Fenerbahçe'ye Bruma piyangosu! Kimse bunu beklemiyordu... 160 milyonluk teklif

Bu sezon şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen ve Galatasaray'ın ardından kupanın en büyük favorisi olan Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, sezon başında PSV'den kiralık olarak kadroya katılan Bruma için beklenmedik bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor 20-05-2023 12:49

Inter - Porto maçı ne zaman, saat kaçta? Inter - Porto maçı hangi kanaldan izlenir? Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Bu akşam Inter - Porto karşı karşıya gelecek. İtalyan ekip Inter, Porto'ya ev sahipliği yapacak. Maçın yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki Inter - Porto maçı ne zaman, saat kaçta? Inter - Porto maçı hangi kanaldan izlenir? İşte ayrıntılar...

Spor 22-02-2023 12:40

Porto

Porto Hakkındaki Haberler Mynet'te. Porto Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Porto Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Porto Atletico Madrid hangi kanalda?

Porto UEFA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Atletico Madrid ile karşılaşacak. Karşılaşma Portekiz Porto'da bulunan 50 bin 476 seyirci kapasiteli Dragão Stadyumu'nda oynanacak. Ev sahibi takımda stoper Pepe'nin sakatlığı devam ediyor. Öte yandan defans oyuncusu David Cormo ile orta saha oyuncusu Uribe cezalı. Sporseverler internette maçın saati, kanalı ve muhtemel ilk 11'lerine dair araştırma yapıyor. Peki Porto Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Porto Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Spor 01-11-2022 11:53

Son dakika: Fenerbahçe istemişti, Galatasaray bitiriyor! Mehdi Taremi sezon sonunda bedavaya geliyor...

Son dakika haberleri: Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Galatasaray, gelecek planlamasına da şimdiden başladı. Bu sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren ve geride bıraktığımız 8 haftada 17 puan toplayarak 4. sırada yer alan sarı - kırmızılılar, forvet hattına Mauro Icardi ve Haris Seferovic isimlerini dahil etmişti. Galatasaray'ın gündeminde bir dönem adı Fenerbahçe ile de anılan Mehdi Taremi'nin olduğu iddia edildi.

Spor 04-10-2022 11:36