Prens Harry Haberleri

Prens Harry eşi Meghan Markle'ın erotik sahneleri hakkında konuştu! İzleme hatasına düştüm ve...

Meghan Markle ile Prens Harry, 2020 yılında İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılıp ABD'ye taşınmıştı. Gündemden düşmeyen çiftten Prens Harry eşinin bir döneme damga vuran seks sahnelerine dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Magazin 29-09-2023 10:26

Sürekli gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle'ın old money stilini benimsemek isteyenler için püf noktaları!

Kraliyet Ailesi'ne girdiği ilk günden bu yana tüm gözler Meghan Markle'ın üzerinde! Hem yaşam biçimi hem giyim tarzıyla öne çıkan Meghan Markle, old money stilinin en iyi temsilcilerinden biri. Sessiz lüks olarak anılan old money ise şu sıralar oldukça trend. Siz de Meghan Markle'ın stilini benimsemek istiyorsanız seçkimizdeki ürünlere mutlaka bir göz atmalısınız.

Magazin 25-09-2023 15:56

Kral Charles taç giyme töreni ne zaman? İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme törenine kimler katılacak? Gözler kraliyet ailesinde

Kral Charles taç giyme töreni dünya basını tarafından yakından takip ediliyor. Eşi Meghan Markle ile kraliyet görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen Prens Harry'nin Galler Prensi William ve eşi Kate’in törene katılması bekleniyor. Peki, Kral Charles taç giyme töreni ne zaman? İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme törenine kimler katılacak?

Finans 05-05-2023 13:41

İngiltere Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı! Onları hiç böyle görmediniz

İngiltere Kraliyet Ailesi Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünden sonra Kral Charles’ın tahtın yeni sahibi olmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Kral Charles’in mayı ayında gerçekleşecek taç giyme törenine Meghan Markle ve Prens Harry’in katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Taç giyme törenine ilişkin söylentiler devam ederken Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-2023 11:13

Prens Harry'nin Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettiği anı kitabı satışa çıktı! Kitapçılar gece yarısı açıldı

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin tartışmalara yol açan "Spare" adlı anı kitabı pek çok ülkede raflardaki yerini aldı. Kitaba olan büyük ilgi nedeniyle, Londra'daki kitapçılar, talebi karşılamak için gece yarısı açıldı. Kitabı en erken satın alanlardan olmak isteyenler, başkent Londra'daki Victoria istasyonundaki kitapçıda sıraya girdi. Prens Harry kitapta "Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını" da yazmıştı.

Haber 10-01-2023 20:46

Prens Harry'den olay yaratan itiraf: Cinsel organı donmuş!

Eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan Sussex Dükü Prens Harry’in itiraflarının ardı arkası kesilmiyor. Dünya İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak bütün unvanlarından vazgeçen Prens Harry'in "Spare" isimli kitabındaki detayları konuşmaya devam ederken, bu kez akıllara durgunluk veren bir itiraf gündem konusu oldu. Buna göre, Harry'nin yardım yürüyüşü sırasında cinsel organı donmuş.

Haber 08-01-2023 12:38

Prens Harry'nin dünyayı sarsan 25 kişiyi öldürdüm itirafına Türkiye'den tepki! TBMM Başkanı Şentop: Avrupalı beyaz çocuk, sen kimsin?

Dünya günlerdir Prens Harry'nin kitabında yer verdiği Afganistan'daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğü itirafını konuşuyor. 10 Ocak'ta yayımlanacak "Spare" adlı anı kitabındaki bu itiraf dünya basınının gündemine damgasını vururken Prens Harry'nin bu sözlerine Türkiye'den de tepki geldi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Prens Harry'ye hitaben "Avrupalı beyaz çocuk, sen kimsin insan olup olmadığına karar veriyorsun karşındakilerin?" diyerek sert bir dille eleştirisini dile getirdi.

Haber 08-01-2023 10:57

Prens Harry’in itiraflarının arkası kesilmedi! Şimdi de bekaret açıklamasıyla gündem yarattı... “17 yaşındayken bekaretimi kaybettim”

İngiliz Kraliyet Ailesi, ailedeki görevlerinden ayrılarak eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletlerine taşınan Sussex Dükü Prens Harry’in açıklamalarını konuşmaya devam ediyor. 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabından detaylara yer verilen Prens Harry bu kez bekaret açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Trend 07-01-2023 07:58

Dünya basınına damga vuran sözler! Prens Harry’in Afganistan itirafı gündemi salladı... “25 kişiyi öldürdüm”

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde sular durulmak bilmiyor. İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle’in belgeseli ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Belgeselin ardından Prens Harry’in 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabında yer alan detaylar dikkatleri çekti. İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry, 10 Ocak'ta yayımlanacak anı kitabında, Afganistan'daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını belirtti.

Trend 06-01-2023 14:43

The Sun gazetesi Meghan Markle ve Prens Harry’den özür diledi

Ünlü İngiliz köşe yazarı Jeremy Clarkson'ın yazdığı makale yüzünden The Sun gazetesi Prens Harry ve Meghan Markle'dan özür diledi. Çift, özrü bir halkla ilişkiler çalışması olarak nitelendirerek kabul etmedi.

Magazin 26-12-2022 15:47

Kriz yaratan belgeselden sonra Meghan Markle ve Prens Harry kraliyet ailesiyle görüşmek istiyor

Kraliyetten ayrılma süreçlerini anlattıkları belgeselleriyle ses getiren ve İngiltere'de büyük tepkiyle karşılanan Meghan Markle ve Prens Harry çiftinden beklenmedik bir adım geldi: Kraliyet ailesiyle görüşüp özür dileyecekler!

Magazin 20-12-2022 10:07

Meghan Markle ile Prens Harry’nin belgeselinin ikinci kısmı da olaylarla başladı! Kraliyet Ailesi’nin sırları ortaya çıktı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden radikal bir karar verip ayrıldıktan sonra adeta bir savaşa giren SussexDükü ile Düşesi Prens Harry ve Meghan Markle'ın heyecanla beklediği belgeselin ikinci kısmı İngiliz medyasına bomba gibi düştü. Harry ve Meghan'ın Kraliyet Ailesi'nin içinde olup bitenlere ilişkin itirafları da Kral Charles ve Prens William'ı çok kızdıracak!

Magazin 16-12-2022 13:39

Prens Harry ve Meghan Markle durmak bilmiyor! Bu kez saray çalışanlarını hedef aldılar... “William’ı korumak için yalan söylüyorlar”

Prens Harry ve Meghan Markle'ın beklenen Netflix belgeselinin ilk kısmı büyük yankı uyandırırken gözler bir kez daha Kraliyet Ailesi’ne çevrildi. Toplamda 6 bölüm olarak hazırlanan belgeselin kalan üç bölümlük ikinci kısmının fragmanı bile sansasyon yarattı. Fragmanda Prens Harry’in saray çalışanlarını hedef alan sözleri tartışma yarattı.

Trend 12-12-2022 16:21

Prens Harry hayatının en büyük hatasını anlattı

Prens Harry, Nazi üniforması kostümü seçimini "muhtemelen hayatımın en büyük hatalarından biri" olarak tanımladı. Sussex Dükü, Ocak 2005'te bir arkadaşının kostümlü doğum günü partisine gamalı haçlı kol bandıyla tamamlanmış bir Nazi üniformasıyla katılmıştı.

Magazin 10-12-2022 08:52

Prens Harry ve Meghan Markle Netflix'ten aldığı para dudak uçuklattı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın beklenen Netflix belgeselinin ilk kısmı bugün (8 Aralık) yayımlandı. Liz Garbus'un yönettiği Meghan & Harry'nin ilk kısmı üç bölüm olarak gösterime girdi. Meghan ve Harry, 2020'de Kraliyet görevlerinden istifa ettikten kısa süre sonra Netflix'le anlaşma imzaladıklarını duyurmuştu. Belgesel, yayınlandığı andan itibaren tartışmaların merkezine oturdu.

Magazin 09-12-2022 12:27

Ortalığı karıştıracak iddia! Prens Harry ile tutkulu bir aşk mı yaşadı? ''Ben 34 yaşındaydım o ise 21. Hayatımın en unutulmaz öpücüğüydü''

ABD'li bir televizyon yıldızı Catherine Ommanney, gündemi sarsan bir iddia ile ilgi odağı oldu. Yıllar önce, aralarındaki 13 yıllık yaş farkına rağmen Prens Harry ile tutkulu bir kaçamak yaşadıklarını iddia eden Ommanney, Prens Harry ve aralarında geçenlere ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Trend 27-11-2022 17:05

Tahminleri sosyal medyayı salladı! “Prens Harry ve Meghan Markle boşanacak. Tahtın yeni sahibi...”

Geleceğe yönelik tahminleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşen John Hughes, ölülerle konuşma ve geleceği tahmin etme yeteneğini büyükannesinden miras aldığını söyledi. Öngörüleri sayesinde İngiltere’de kısa sürede tanınmayı başaran ünlü kahin Hughes’in hedefinde bu kez İngiliz Kraliyet Ailesi vardı. Sansasyonlarıyla dünya basınında geniş yankı uyandıran Kraliyet Ailesi’ne dair tahminleriyle Hughes herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 11-10-2022 10:55

Annesi ve babası Kral ile Kraliçe ama onu kimse tanımıyor! Kardeşine seslendi: ''İkimiz de kraliyet ailesinin kara koyunlarıyız''

Avustralya'da yaşayan ve Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın aşk çocuğu olduğunu iddia ederek gündeme gelen 56 yaşındaki Simon Dorante-Day, uzun zamandır çeşitli kanıtlar ortaya atarak iddiasını destekliyordu. Dorante-Day, geçtiğimiz günlerde de Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise Prens Harry iddiasıyla manşetlerde.

Trend 21-09-2022 16:40

Cenaze sonrası herkes bunu konuşuyor! Öz torunu Kraliçe Elizabeth'e selam bile veremedi, Kral babasından uzak tuttular...

Tüm dünyanın gözü kulağı Kraliçe Elizabeth'in cenaze törenindeydi! Elizabeth'in torunu Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın cenazedeki tutumu çok merak ediliyordu. Dün gerçekleşen cenaze törenine dünyanın farklı ülkelerinden devlet adamları katıldı. Elizabeth'in öz torununun cenazeyi selamlamasına izin vermediler!

Trend 20-09-2022 07:27

İki yıl sonra ilk olacak! Prens Harry askeri üniforma giyecek

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in torunu Prens Harry, kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye yerleşmişti. Prens Harry, iki yıl sonra ilk kez yeniden askeri üniforma giyecek.

Haber 17-09-2022 00:01

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth hayatını kaybetti! Prens Harry haberi alınca bu hale geldi

İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde rahatsızlanan ve doktorlar tarafından gözetim altına alınan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Haberin ülke genelinde duyurulmasından sonra Londra'daki kraliyet konutu Buckingham Sarayı'nda bayraklar yarıya indirildi. Sussex Dükü Harry’nin büyükannesi Kraliçe'nin ölümünün Perşembe günü açıklanmasından önce İskoçya'daki kraliyet mülküne gelişine dair fotoğraflar ortaya çıktı.

Trend 09-09-2022 08:05

Resmi olarak açıklandı: Meghan ve Harry İngiltere'ye geri dönüyor

Mart 2020'de resmen İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden ayrılan Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın çeşitli etkinliklere katılmak üzere İngiltere'ye geleceği resmen açıklandı.

Magazin 16-08-2022 10:07

10. yılın anısına satıyor! Eski striptizci Prens Harry’in iç çamaşırını açık arttırmaya çıkarttı

Prens Harry’in 2012 yılının Ağustos ayındaki Las Vegas eğlencesi dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Prens Harry, kraliyet mücevherleri de dahil olmak üzere bütün kıyafetlerini çıkartarak çıplak halde bir kadına sarılırken yakalanmıştı. O dönemde Las Vegas'ta Lady Dominique takma adıyla çalışan Carrie Reichert, Prens Harry’in o gece kendisine verdiği iç çamaşırını açık arttırmaya çıkarttı.

Trend 09-08-2022 11:01

Eski striptizciden bomba açıklama! 'Prens Harry, meşhur Las Vegas gecesinde vermişti ama şimdi onları satıyorum'

Eski bir striptizci olan Carrie Reichert, Prens Harry'nin 10 yıl önce Las Vegas'taki bir partide iç çamaşırını kendisine verdiğini iddia etti. Sussex Dükü'nü çok sıkıcı bulduğunu söyleyen Reichert, şimdi ona verdiği iç çamaşırlarını satmaya hazırlanıyor.

Trend 24-07-2022 11:16

Prens Harry ve Meghan Markle’ın ev halleri Netflix'te!

2020'de İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılıp Amerika'ya yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Netflix'le olan anlaşmalarının bir parçası olarak "ev hallerini" yayınlayacak.

Magazin 20-05-2022 10:53

Prens Harry Kraliçe Elizabeth ile yaptığı gizli görüşmenin ayrıntılarını paylaştı

Invictus Games etkinliği için Hollanda’ya gitmeden önce Kraliçe II. Elizabeth’i ziyaret eden Prens Harry, eşi Meghan Markle’ın da olduğu gizli görüşmenin ayrıntılarını ilk kez paylaştı. Bu ziyaretin ardından Prens Harry'nin abisi Prens William ile de ilişkisini düzeltmek istediği konuşuluyor.

Magazin 19-04-2022 17:00

Prens Harry ve Meghan Markle 2 yıl sonra Kraliçe Elizabeth ile ilk defa bir arada

Kraliyet hayatına veda ederek ABD’de yeni bir sayfa açan Prens Harry ve Meghan Markle, iki senenin ardından Kraliçe Elizabeth ile bir araya geldi.

Magazin 15-04-2022 15:18

OnlyFans modeli Orla’dan Prens Harry’e ilginç çağrı! “Geri dön, ömür boyu ücretsiz çıplak...”

Sadece yetişkinlere yönelik bir uygulamada müstehcen resimler paylaşan çekici bir model olan Orla, kendisinin Meghan Markle’in daha seksi bir versiyonu olduğunu iddia etti. Prens Harry’in İngiliz Kraliyet ailesine geri dönmesi için çağrıda bulunan Orla, ömür boyu ücretsiz çıplak fotoğraf ve videolarını paylaşacağını söyledi.

Trend 21-03-2022 11:38

Prens Harry ve Meghan Markle: Spotify'a endişelerimizi ilettik

Spotify, Joe Rogan'ın podcast'leri yüzünden eleştirilerin hedefinde... Prens Harry ve Meghan Markle da Neil Young'ın platformu terk etmesinin ardından 2,1 milyar dolar değer kaybeten şirketi dezenformasyona ev sahipliği yapmaması gerektiği konusunda uyardı.

Magazin 31-01-2022 15:05

Prens Harry ve Meghan Markle, Prens Charles'ın davetini geri çevirdi

Oğlu Prens Harry ve ailesini İngiltere'ye davet eden Prens Charles reddedildi. Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin, daveti geri çevirme nedeninin, polis korumalarının İngiltere'de kabul görmemesi olduğu ortaya çıktı.

Magazin 18-01-2022 13:42

Prens Harry ve Meghan Markle'a röportaj tepkisi

Prens Harry ve Meghan Markle'ın tüm dünyada gündem olan Oprah Winfrey röportajı çiftin de katıldığı İngiltere'de düzenlenen ödül gecesinde yuhalandı.

Magazin 11-09-2021 14:34

İngilizler Prens Harry ile Meghan Markle'ı takibi bıraktı

Geçen yıl kraliyet görevlerini bırakıp ABD’ye taşınan Prens Harry ile Meghan Markle'a sosyal medyada destek azaldı. Ünlü çift hızla takipçi kaybederken, Prens William ve eşi Kate Middleton 1 milyon yeni hayran kazandı.

Magazin 24-08-2021 10:48

Meghan Markle’ın babası, kızını ve Prens Harry’i mahkemeye vermekle tehdit ediyor

Uzun bir süredir kızıyla arası gergin olan Thomas Markle yaptığı açıklamalarla yine dikkat çekiyor. Kızıyla görüşmeyen Markle, torunlarını da göremediğini ve bu şekilde devam ederse Prens Harry'i ve kızını mahkemeye vereceğini söyledi.

Magazin 23-07-2021 17:31

Meghan Markle ve Prens Harry'nin kızlarının adına ırkçı yorum

Meghan Markle ve Prens Harry’nin 4 Haziran’da dünyaya gelen kızları Lilibet "Lili" Diana'nın adıyla ilgili, The Telegraph muhabiri ve bir avukatın ırkçı yorumları tepkiye yol açtı.

Magazin 10-06-2021 17:14

Harry ve Meghan'ın kızları İngiltere basınında: Saray'a uzatılan zeytin dalı mı?

Sussex Dükü ile Düşesi Prens Harry ve Meghan'ın kız bebeklerinin doğumu, İngiltere gazetelerinde baş sayfalarda yer aldı. Gazetelere konuşan uzmanlar, son dönemde Kraliyet ailesi ile ilgili eleştirilerini dile getiren çiftin, zeytin dalı uzatmak için bebeğe Kraliçe Elizabeth'in takma adını vermiş olabileceği yorumunu yaptı.

Haber 07-06-2021 09:12

Prens Harry ve Meghan Markle'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi

Sussex Düşü ile Düşesi Pren Harry ve Meghan Markle'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi. Harry ve Meghan bebeğe, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e atfen Lilibet ismini verdi.

Magazin 06-06-2021 21:01

Prens William ve Prens Harry ödünç verdi! Diana'nın gelinliği 25 yıl sonra sergide

Prenses Diana'nın 1981'de Prens Charles ile evlenirken giydiği ikonik gelinlik Kensington Sarayı'nda sergileniyor. 25 yıl sonra görücüye çıkan gelinlik, Gelinlik, Prenses Diana'nın iki oğlu Prens William ile Prens Harry tarafından Kensington Sarayı'na ödünç verildi.

Haber 03-06-2021 15:16

Prens Harry: Örtbas etmekte inanılmaz derecede iyiler

Prens Harry, Oprah Winfrey ile birlikte Apple+ için yaptıkları programın son bölümünde kraliyet ailesiyle ilgili yeni itiraflarda bulundu. İkinci kez ebeveyn olmaya hazırlanan Harry ailesinin duyduğu utanç nedeniyle zihinsel rahatsızlıkları örtbas etmekte inanılmaz derecede iyi olduğunu söyledi.

Magazin 28-05-2021 16:54

Kim Kardashian'ın Meghan Markle ve Prens Harry'li telefon oyununa tepki

Aynı zamanda bir girişimci olan reality show yıldızı Kim Kardashian, geliştirdiği telefon oyunu nedeniyle kraliyet hayranları tarafından topa tutuldu. Kardashian, Prens Harry ve Meghan Markle'ın Megxit olayını ve Kraliyet Ailesi ile aralarında geçenleri kopyalayan oyunla, kraliyet üzerinden para kazanmakla suçlandı.

Magazin 26-05-2021 15:09

Prens Harry: Annemin ölümünden sonra alkole ve uyuşturucuya sürüklendim

Prens Harry, annesinin ölümü nedeniyle yaşadığı travmanın kendisini alkole ve uyuşturucu kullanımına sürüklediğini söyledi. Sussex Dükü duygularını maskelemek ve hissettiklerini daha az hissetmek için bunu yaptığını belirtti.

Magazin 22-05-2021 15:08

Lady Gaga: Tecavüz sonucu hamile kaldım

Daha önce 19 yaşındayken tecavüze uğradığını tecavüze uğradığını açıklayan Lady Gaga, yeni yaptığı açıklamada, "Aylarca süren istismarın sonunda hamile kaldım ve beni ailemin evinin yolunda bir köşede bıraktı" dedi.

Magazin 21-05-2021 14:55

Tarihi Diana röportajının perde arkası! BBC resmen özür diledi

Prenses Diana'nın yıllar önce BBC'ye verdiği röportaj yeniden ülkenin gündemine oturdu. BBC televizyonunun yürüttüğü iç soruşturmada röportajı yapan gazeteci Martin Bashir'in Prenses Diana'yı kandırdığı ve röportajı bu sayede aldığı sonucuna varıldı. Raporun açıklanmasının ardından BBC'nin başındaki isim Tim Davie özür diledi.

Magazin 21-05-2021 10:25

Prens Harry'dan radikal karar: Prenses Diana için İngiltere’ye dönecek!

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği podcast'te kullandığı çarpıcı ifadeler ile gündeme gelen Prens Harry, aldığı karar ile İngiltere'ye dönmeyi planlıyor.

Magazin 19-05-2021 10:42

Prens Harry ipleri kopardı: Hayvanat bahçesi gibi

Prens Harry, gündem yaratacak açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Bir podcast programında konuşan Harry, babasının yaşadığı acıları kendisine aktardığını söyledi. Kraliyet ailesindeki yaşantısıyla ilgili 'Perdenin arkasında olanları gördüm' diyen Prens Harry, "The Truman Show ile hayvanat bahçesinde olmanın karışımı gibi bir durum" ifadelerini kullandı.

Haber 14-05-2021 10:32

Prens Charles'a paylaştığı fotoğraf yüzünden tepki yağdı

"Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu" açıklaması yapan Sussex Düşesi Meghan Markle ile Prens Harry'nin oğlu Archie'nin doğum gününde Birleşik Krallık tahtının ilk sıradaki varisi Prens Charles'ın paylaştığı fotoğraf tepki çekti.

Haber 10-05-2021 14:30

'Meghan Markle ilk kitabı için 700 bin dolar avans aldı'

Meghan Markle’ın ilk çocuk kitabı The Bench (Bank) için avans olarak yaklaşık 700 bin dolar aldığı konuşuluyor.

Magazin 07-05-2021 16:04

Buzlar eridi! Prens William ve Harry cenaze sonrası bakın ne konuştu

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in 73 yıllık eşi Edinburgh Dükü Prens Philip son yolculuğuna dört gün önce uğurlansa da cenaze töreninin yankıları bitmedi. Küslerin barıştığı cenaze töreninde başrol elbette Prens William ve kardeşi Harry'e aitti. Cenaze sonrası iki kardeşin ne konuştuğu dudak okuyucuları tarafından yorumlandı.

Haber 20-04-2021 07:48

Prens Philip'in cenazesi buzları eritti! Harry ve William'dan iki saatlik görüşme

Oprah röportajı sonrası ilişkileri kopma noktasına gelen Prens Harry ve Prens William kardeşler, dedelerinin cenazesinden sonra işleri yoluna koymak için ilk adımı attı. İki kardeşin cenazeden sonra babaları Prens Charles ile birlikte iki saat baş başa görüştükleri ortaya çıktı.

Magazin 19-04-2021 15:19

Prens Philip’in cenaze töreninde üniforma krizi

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip’in cenaze töreninde Prens Harry ve Prens Andrew’un törende ne giyeceği merak konusu oldu.

Haber 15-04-2021 13:32