Sifirinci Gun Uyarlama Mi Haberleri

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 2024-01-25 17:42:37

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 2023-12-18 20:53:33

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KONUSU! Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi her çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanıyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam puan alan Sandık Kokusu dizisine dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Magazin 2023-12-13 19:09:51

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 2023-12-04 20:10:40

Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler dizi hakkında merak edilenleri araştırıyor. Peki, Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 29-11-23 19:55

BİR DERDİM VAR KONUSU ne, OYUNCULARI kimler? Bir Derdim Var gerçek hikaye mi, uyarlama mı? İşte oyuncu kadrosu

Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyecek. Uzun zamandır heyecanla beklenen dizi fragmanları ve afişleri ile büyük ses getirmişti. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden çok beğenildi. Peki, Bir Derdim Var konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bir Derdim Var oyuncu kadosu ve karakterleri..

Magazin 09-11-23 19:48

Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi konusunun gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 30-09-23 19:48

Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Kirli Sepeti uyarlamamı sorusu dizinin Fox TV yayın akışı listesinde yer alasıyla birlikte hız kazandı. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimleri kadrosunda bulunduran Kirli Sepeti'nin uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi olduğu ile çekim yerleri merak edildi. Fox'un yeni dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Peki, Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Magazin 24-09-23 19:16

Hudutsuz Sevda uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Hudutsuz Sevda dizisinin çekim yerleri günün araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Magazin 21-09-23 19:57

Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Yabani dizisi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliğini ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 14-09-23 17:20

YABANİ DİZİSİ UYARLAMA MI GERÇEK Mİ? Fox'un yeni dizisi Yabani'nin hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yabani dizisi uyarlama mı gerçek mi merak ediliyor. Her hafta salı akşamları ekrana gelecek olan dizinin hikayesi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yaman ve Cesur'un hikayesinin anlatıldığı yeni dizi, yakından takip ediliyor. Peki, Yabani uyarlama mı, gerçek mi? Fox'un yeni dizisi Yabani'nin hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Magazin 12-09-23 21:17

Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Dilek Taşı dizisinin hikayesini gerçek olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edildi. Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Dilek Taşı bu akşam ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlayacak. Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Ozan Dolunay, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz yer alıyor. Peki, Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Magazin 08-09-23 00:20

Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı? Sözleri gündem oldu!

Ali Cabbar şarkısının hikayesi merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek'in yeni albümündeki şarkılardan biri olan Ali Cabbar sosyal medyada gündem oldu. Şarkıda adı geçen Ali Cabbar hakkında sık sık sorgulamalar yapılıyor. Peki, Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı?

Magazin 11-07-23 00:08

Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Hayatımın Neşesi TRT 1'de yayınlanıyor. Sezonun yeni dizilerinden biri olan Hayatımın Neşesi'nin senaristliğini Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Şahin Altuğ üstleniyor. Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'i başrolde buluşturan Hayatımın Neşesi'nin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar merak edildi. Peki, Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Magazin 07-07-23 19:35

Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi için geri sayım başladı. Yaz dizilerinden biri olan Ya çok Seversen'in senaristliğini Kürbra Sülün, yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Krem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı başrolde buluşturan Ya Çok Seversen'in konusu ve oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar dizinin başlamasına az bir zaman kala merak edildi. Peki, Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Magazin 06-07-23 19:31

Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi? Bu akşam görücüye çıkıyor!

Dönence dizisi Kanal D izleyicisi ile buluşuyor. Ege sahillerinin eşsiz manzarasında geçen dizi Asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesini işliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Doğa Karakaş, Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ ve Emre Kınay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi?

Magazin 04-07-23 19:43

Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı?

Ekranların yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin uyarla mı yoksa özgün bir hikaye mi olduğu merak edildi. Dizi, başrolü paylaşan Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanı sıra Necip Memili ve Zerrin Tekindor gibi isimleri de kadrosunda bulunduruyor. Peki Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 30-03-23 20:00

Adım Farah dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda?

Adım Farah dizisi için geri sayım devam ediyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı Adım Farah dizisi ilk bölümü ile seyircilerin karşısına çıkacak. Oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın hikayesini konu alan dizinin detayları da merak konusu oldu. Peki, Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda? Adım Farah dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? İşte Adım Farah dizisi hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 01-03-23 20:15

Ateş Kuşları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları'ndan Otizm farkındalığı!

Ateş Kuşları dizisi bu akşam ilk bölümü ile Atv ekranlarında yayınlandı. Ateş Kuşları dizisinin gerçek mi yoksa uyarlama mı olduğu da merak edilen konulardan biri oldu. Otizmli bir karakterin hikayesinin de anlatıldığı dizi izleyicileri oldukça etkilediği gözlendi. Bölüm sonrası dizi ile ilgili araştırmalar sıklaştı. Peki Ateş Kuşları uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi? İşte detaylar...

Magazin 13-01-23 23:52

Taçsız Prenses dizisi nerede çekiliyor? Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Taçsız Prenses adlı yeni dizi FOX Tv ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolan Masal'ın hikayesini anlatan Taçsız Prenses konusu ile dikkat çekiyor. Öte yandan Taçsız Prenses'in nerede çekildiği, uyarlama olup olmadığı gibi detaylar merak ediliyor. Peki, Taçsız Prenses dizisi nerede çekiliyor? Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 10-01-23 20:05

Taçsız Prenses uyarlama mı, gerçek hikaye mi? İşte Taçsız Prenses'ın dikkat çeken hikayesi!

Taçsız Prenses bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. İsmail Hacıoğlu'nun uzun zamandır heyecanla beklenen yeni dizisi hikayesiyle oldukça dikkat çekecek. Dizinin yapımını MF Yapım’ın üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin oturuyor. İşte yeni dizi Taçsız Prenses hakkında tüm detaylar...

Magazin 10-01-23 20:03

Ömer dizisi nerede çekiliyor, cami nerede? Ömer dizisi gerçek mi, uyarlama mı?

Ömer dizisi bu akşam Star Tv'de yayın hayatına başlıyor. Yayınlanan ilk fragmanıyla büyük ses getiren Ömer dizisi konusu ile dikkat çekiyor. Ömer dizisinde görülen caminin nerede olduğu ve dizinin çekildiği yer merak edildi. Seyircilerin merak ettiği bir diğer sorulardan biri de Ömer dizinin uyarlama olup olmadığı oldu. Peki, Ömer dizisi nerede çekiliyor, cami nerede? Ömer dizisi gerçek mi, uyarlama mı?

Magazin 09-01-23 21:51

Çöp Adam dizisi hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam dizisi gerçek hikaye mi? Merak konusu oldu

Çöp Adam dizisi konusu ve uyarlama olup olmadığı araştırılıyor. Yeni dizi Çöp Adam’ın oyuncuları arasında yer alan Engin Altan Düzyatan Tamer karakterine, Elçin Sangu ise Peri karakterine hayat verecek. Dizi her hafta çarşamba akşamları ekrana gelecek. Peki, Çöp Adam dizisi hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam dizisi gerçek hikaye mi?

Magazin 01-12-22 16:43

Kızılcık Şerbeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu, oyuncuları ve uyarlama olup olmadığı gibi detaylar merak ediliyor. Yayın hayatına Show Tv'de başlayan Kızılcık Şerbeti gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken yeni dizi hakkında merak edilenler sorgulanıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler...

Magazin 14-11-22 19:03

Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı? Gülümse Kaderine dizisinin konusu gerçek hikayeden mi alındı?

Gülümse Kaderine dizisi yayın hayatına başlıyor. Birbirinden başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Gülümse Kaderine adlı dizi bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Gülümse Kaderine dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve uyarlama olup olmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizinin kadrosunda Zalim İstanbul'dan izlediğimiz Mine Tugay ve Bahar Şahin bulunuyor. Gülümse Kaderine dizisinin uyarlama olup olmadığına gelin birlikte bakalım!

Magazin 27-04-22 17:17

Baba dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Baba dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncuları!

Pek çok başarılı ismin rol aldığı Baba dizisi yeni bölümleriyle Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaşacağı dizinin hikayesinin uyarlama olup olmadığı ve gerçek bir hikayeden alınma olup olmadığı araştırılıyor. Peki Baba dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Baba dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Baba dizisi konusu!

Magazin 16-03-22 11:21

Oğlum dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Oğlum dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Oğlum dizisi konusu!

Show TV 'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisi, hikayesi ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine topladı. İlgiyle takip edilen dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Peki Oğlum dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Oğlum dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Oğlum dizisi konusu!

Magazin 26-02-22 09:25

Mahkum uyarlama mı, gerçek mi? Mahkum dizisi kitaptan mı uyarlandı?

Mahkum dizisi FOX TV ekranlarında seyircilerle buluşacak. Mahkum dizisinin oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova gibi ekranların tanınan simaları yer alıyor. Dizinin konusunun uyarlama olup olmadığı merak konusu oldu.

Magazin 14-12-21 19:26

Hekimoğlu 46. Bölüm fragmanı | Hekimoğlu, Mehmet Ali’yi sabote mi ediyor?

Hekimoğlu dizisi, 46. Yeni bölümü ile 20 Nisan Salı günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yapımcılığını OJO Pictures’ın üstlendiği dizinin başrollerinde, Timuçin Esen, Ebru Özkan, Damla Colbay, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz gibi başarılı isimler yer alıyor. House M.D. dizisinden uyarlama olarak çekilen Hekimoğlu dizisi, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hastalıkları bir dedektif gibi izleyerek sonuca varan Hekimoğlu, izleyiciler tarafından oldukça seviliyor

Magazin 20-04-21 13:19

İşte, 'Kırmızı Kamyon hangi kitaptan ya da diziden uyarlama?' sorusunun cevabı...

Show TV ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Kırmızı Kamyon ilk tanıtımı ile merakları üzerine toplamayı başardı. Kırmızı Kamyon aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirmeyi vaad ediyor. Kahraman itfaiyecilerin hayatlarını ele alacak olan dizi, oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor. Kırmızı Kamyon hangi diziden uyarlama, gerçek mi? Kırmızı Kamyon dizisi hakkında merak edilenler haberimizde.

Magazin 31-03-21 12:30

Çok şaşıracaksınız! O filmler aslında kitaptan uyarlandı! İşte en kaliteli uyarlama filmler...

Sinema dünyası, özgün senaryolarıyla olduğu kadar kitaplardan uyarlanan yapımlarıyla da filmseverlerin kalbinde taht kuruyor. "Kitap mı, film mi?" tartışması güncelliğini koruyor. Ancak sanatın bu iki farklı kolunda da başarısını ispatlayan eserler popülerliğini hiç kaybetmiyor. Peki kitap sayfalarından sinema ekranlarına taşınan en iyi uyarlamalar hangileri?

Trend 20-07-20 11:01